Γυναίκα χωρίς όνομα: Καταιγιστικές εξελίξεις (11/3) - Η Μαρίνα ψάχνει νέα στοιχεία

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γυναίκα χωρίς όνομα: Καταιγιστικές εξελίξεις (11/3) - Η Μαρίνα ψάχνει νέα στοιχεία

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (11/3) της σειράς "Γυναίκα Χωρίς όνομα". Διαβάστε όλα όσα μας περιμένουν! Η Μαρίνα ελπίζει πως τα νέα στοιχεία που αναζητά για τον Νίκο, θα τη βοηθήσουν να αποδείξει την αθωότητα του Φώτη.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ANT1

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 118

Η Μαρίνα ελπίζει πως τα νέα στοιχεία που αναζητά για τον Νίκο, θα τη βοηθήσουν να αποδείξει την αθωότητα του Φώτη. Ο Φώτης απ’ την άλλη, προσπαθεί να διαχειριστεί όσο μπορεί το δυσοίωνο μέλλον που τον περιμένει, προκειμένου να σώσει την Μαρίνα από τη φυλακή. Ο Αργύρης γυρνάει ένοχος μετά την πρώτη του νυχτερινή βόλτα με τον Γιάννη. Δεν καταλαβαίνει πώς ξύπνησε στο κρεβάτι της Εύας. Εκείνη όμως, έχει στήσει ένα ολόκληρο σχέδιο για το οποίο ο Αργύρης δεν υποψιάζεται τίποτα και το μόνο που θέλει είναι να κρύψει απ’ την Κάτια τις ερωτικές διαθέσεις της Εύας απέναντί του... Σας έχουμε και αποχώρηση "βόμβα" από την σειρά "Γυναίκα χωρίς όνομα". Δείτε ποια ηθοποιός φεύγει και γιατί!

Καταιγιστικές εξελίξεις και στο επόμενο επεισόδιο (12/3) της σειράς "Γυναίκα χωρίς όνομα" - Τι θα δούμε;

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 119

Η Κάτια προσπαθεί να ξεπεράσει τις αμφιβολίες της για τον Αργύρη. Ο Φώτης ετοιμάζεται να πάει να ομολογήσει το φόνο της Αθηνάς, ενώ η Κλειώ προσπαθεί να τον αποτρέψει. Η Μαρίνα στεναχωριέται που θα αποχωριστεί το Φώτη, ενώ η Ρένα δυσκολεύεται με το μωρό. Η Εύα πολιορκεί τον Αργύρη κι έρχεται αντιμέτωπη με την Κάτια. Ο Άρης και ο Δημήτρης πηγαίνουν να αντιμετωπίσουν το Χατζή, θεωρώντας τον υπεύθυνο για το ατύχημα της Έλλης.