Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έρωτας μετά: "Φωτιά" οι εξελίξεις (11/3) - Ο Γιώργος καλεί τον Λεγάτο στο τμήμα

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Έρωτας μετά:
TV24 11.03.2020 09:22
Από Youweekly Team

"Φωτιά' θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (11/3) "Έρωτας μετά". Ο Γιώργος καλεί τον Λεγάτο στο τμήμα για ενημέρωση ενώ την ίδια στιγμή η Όλγα προειδοποιεί τον Κωνσταντίνο να σταματήσει να ψάχνει την Άννα

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον Alpha

Τετάρτη 11 Μαρτίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 80

Ο Κων/νος φτάνει έξω από το σπίτι του Λεγάτου και ενώ του ζητάει εξηγήσεις για το παρελθόν του με την Άννα εκπλήσσεται που βλέπει εκεί τη Σοφία. Ο Νίκος εξακολουθεί να μη θέλει ν’ ακούσει για τον Δημήτρη, πράγμα που τον φέρνει σε κόντρα με την Ειρήνη. Μετά την αποκάλυψη του πτώματος της Πέννυς, ο Γιώργος καλεί τον Λεγάτο στο τμήμα για ενημέρωση ενώ την ίδια στιγμή η Όλγα προειδοποιεί τον Κωνσταντίνο να σταματήσει να ψάχνει την Άννα γιατί είναι πολύ επικίνδυνο. Τέλος, ο Λεγάτος δίνει συγχαρητήρια στην Άννα που κατάφερε και σκότωσε την Πέννυ δείχνοντάς της κομμάτι από τις ειδήσεις που ανακοινώνουν τη δολοφονία της. Δείτε και την φωτογραφία από το γύρισμα που ανέβασε η "Άννα" από το "Έρωτας Μετά". Έκανε spoiler!

Εξελίξεις "φωτιά" και στο επόμενο επεισόδιο (12/3) - Όσα θα δούμε την Πέμπτη στο "Έρωτας μετά"

Πέμπτη 12 Μαρτίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 81

Ο Νίκος συνεχίζει να μην μπορεί να δεχτεί τον Δημήτρη ως αδερφό του, ενώ την ίδια στιγμή η Ειρήνη θέλει να τον γνωρίσει καλύτερα. Η Αντιγόνη αποφασίζει να μάθει την αλήθεια για τον Μιχαλάκη μόνη και κάνει μια ξαφνική επίσκεψη στο σπίτι του Χρήστου. Η Ηλέκτρα συναντιέται με τη Σοφία προσπαθώντας να μάθει όσα μπορεί για τον Λεγάτο, ενώ ο Τόνι μετά από την επίσκεψη στο γραφείο του τελευταίου, ενημερώνει τον Γιώργο για τα ευρήματα της έρευνάς του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το Έρωτας Μετά φεύγει από τον Alpha tv αλλά η Βάσω Λασκαράκη μένει

Βάσω Λασκαράκη: Η «Άννα» από το Έρωτας Μετά θα γίνει δολοφόνος

Share