Έρωτας μετά: Αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια η Αντιγόνη! - "Βόμβα" οι εξελίξεις 12/3

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρωτας μετά: Αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια η Αντιγόνη! -

Η Αντιγόνη έχει αποφασίσει να μάθει την αλήθεια με τις εξελίξεις να πέφτουν σαν "βόμβα" και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς "Έρωτας μετά". Διαβάστε ποια είναι αυτά που μας περιμένουν σήμερα Πέμπτη 12/3.

Χαμός θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Alpha με την Αντιγόνη να είναι αποφασισμένη να μάθει μόνη την αλήθεια για τον Μιχαλάκη και κάνει μια ξαφνική επίσκεψη! Την ίδια ώρα ο Νίκος δυσκολεύεται να δεχτεί ως αδελφό του τον τον Δημήτρη! Η Σοφία στην προσπάθειά της να μάθει περισσότερα για τον Λεγάτο, θα έχει μια συνάντηση.

Παράλληλα ο Τόνι θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα της ερευνάς του. Ποια είναι αυτά που έχει βρεί; Διαβάστε όλες τις "καυτές" εξελίξεις που μας περιμένουν σήμερα στην σειρά "Έρωτας μετά'.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον Alpha

Πέμπτη 12 Μαρτίου, στις 21:50 - Επεισόδιο: 81

Ο Νίκος συνεχίζει να μην μπορεί να δεχτεί τον Δημήτρη ως αδερφό του, ενώ την ίδια στιγμή η Ειρήνη θέλει να τον γνωρίσει καλύτερα.Η Ηλέκτρα συναντιέται με τη Σοφία προσπαθώντας να μάθει όσα μπορεί για τον Λεγάτο.

Η Αντιγόνη αποφασίζει να μάθει την αλήθεια - Οι εξελίξεις πέφτουν σήμερα (12/3) σαν "βόμβα" στο "Έρωτας μετά"!

Ο Τόνι μετά από την επίσκεψη στο γραφείο του Χρήστου, ενημερώνει τον Γιώργο για τα ευρήματα της έρευνάς του. Η Αντιγόνη αποφασίζει να μάθει την αλήθεια για τον Μιχαλάκη μόνη και κάνει μια ξαφνική επίσκεψη στο σπίτι του Χρήστου. Δείτε και την φωτογραφία από τα γυρίσματα του "Έρωτας μετά" που δημοσίευσε η Βάσω Λασκαράκη!