Θα γίνει της Πολυκατοικίας: Τα σιχαμερά έντομα θα επεκταθούν και θα φέρουν χαμό σήμερα (13/3)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα γίνει της Πολυκατοικίας: Τα σιχαμερά έντομα θα επεκταθούν και θα φέρουν χαμό σήμερα (13/3)!

Χαμός και στο σημερινό επεισόδιο (13/3) της σειράς "Θα γίνει της Πολυκατοικίας" με τα σιχαμένα έντομα να κατακλύζουν το κτίριο! Θα επεκταθούν και θα φέρουν μπελάδες στους ήρωες της σειράς! Διαβάστε όλα όσα μας περιμένουν σήμερα.

Η Κατερίνα, όπως θα ανακαλύψουν οι γονείς της, έχει ένα ταλέντο και έτσι θα αποφασίσουν αν την προωθήσουν! Για αυτό θα στραφούν στον Στέφανο, ώστε να της βρει έναν ρόλο! Την ίδια ώρα τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως τα περίμεναν και η ψυχολογική ισορροπία του Στέφανου θα τεθεί σε... κίνδυνο!

Μια επιχειρηματική ιδέα θα γεμίσει με κόσμο το μαγαζί, ωστόσο τα έντομα θα έρθουν να αλλάξουν τα δεδομένα και θα γεμίσουν τον τόπο!

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 22 - «Ένα εστιατόριο, μια μικρή σταρ και πολλές κατσαρίδες»

Η Μυρσίνη και ο Αλέκος ανακαλύπτουν ότι η κόρη τους, Κατερίνα, έχει πολύ ταλέντο στο τραγούδι και την υποκριτική και αποφασίζουν να την προωθήσουν. Στρέφονται στον Στέφανο προκειμένου να της βρει έναν ρόλο στη σειρά που παίζει.

Ο Στέφανος, για κακή του τύχη, βοηθάει την Κατερίνα να παίξει στο σίριαλ και αυτή με τη σειρά της απειλεί την καριέρα και την ψυχολογική του ισορροπία. Ο Μηνάς προσπαθεί να βρει λύση για το μπαρ των Παπαδάκηδων, που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Τα σιχαμερά έντομα θα επεκταθούν παντού! - Χαμός σήμερα (13/3) στο "Θα γίνει της Πολυκατοικίας"

Μια από της επιχειρηματικές του ιδέες είναι να το μετατρέψουν σε εστιατόριο με σεφ την Τέτα. Προς έκπληξη όλων, η ιδέα του Μηνά πιάνει και το μαγαζί σφύζει από κόσμο. Ο Ανανίας, ενοχλημένος από το πηγαινέλα των πελατών του εστιατορίου, αποφασίζει να σαμποτάρει τους Παπαδάκηδες γεμίζοντας το μαγαζί με κατσαρίδες! Αυτό που δεν έχει υπολογίσει είναι πως τα σιχαμερά έντομα θα επεκταθούν σε όλη την πολυκατοικία… Δείτε και το spoiler για τη σειρά, που έκανε η τηλεοπτική "Τέτα". Τι αποκάλυψε;