Κόκκινο Ποτάμι: Το σημερινό επεισόδιο που θα παίξει στο Opentv

Τι θα γίνει σήμερα 15/3 πριν το δείξει η τηλεόραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόκκινο Ποτάμι: Το σημερινό επεισόδιο που θα παίξει στο Opentv

Σήμερα έχει ακόμα ένα επεισόδιο από την αγαπημένη σειρά "Κόκκινο Ποτάμι" κι εμείς έχουμε το τι θα συμβεί πριν το παίξουν οι τηλεοπτικοί δέκτες του Opentv. Είστε έτοιμοι να μάθετε;

Οι Ρώσοι στρατιώτες μπαίνουν στην πλατεία του Ερζερούμ. Οι Χριστιανοί της πόλης ζητωκραυγάζουν, καθώς ο νέος Διοικητής επιθυμεί να τους προστατεύσει. Κι ενώ η οικογένεια του Αλή ελπίζει πως οι εξελίξεις θα είναι θετικές για εκείνη, η Ιφιγένεια ζητά απ’ τον Αλή να τελέσουν τον χριστιανικό γάμο τους.

Οι Αμισιώτες επιστρέφουν στα σπίτια τους, αλλά τα βρίσκουν καταπατημένα και λεηλατημένα. Ο Μουσταφά συλλαμβάνεται από Ρώσους στρατιώτες. Η Ευγενία, ο Θέμης και η Βασιλική επιστρέφοντας και εκείνοι στο σπίτι τους και προσπαθούν να ξεκινήσουν και πάλι από την αρχή. Τα κτήματά τους, που βρίσκονται, στην κατοχή του κράτους, πλέον θα επιστρέψουν στα χέρια τους.

Η Σοφία και η Αρίν σε άθλια κατάσταση συνεχίζουν ν’ αναζητούν τις κόρες τους. Φτάνουν σε ένα τουρκικό χωριό, όπου και φιλοξενούνται. Το ζευγάρι που τους φιλοξενεί τις συμβουλεύει να κινηθούν προς την Αμισό, όπου η κατάσταση είναι πιο ευνοϊκή για τους Χριστιανούς. Στο Ερζερούμ ο Αλή, λίγο πριν τον γάμο, αναγκάζεται να αποκαλύψει στους γονείς του την αλήθεια για την Ιφιγένεια.

Αποκλειστικό - Γάμος στο Κόκκινο Ποτάμι

Αποκλειστικό ρεπορτάζ έχουμε από το tv24 για το Κόκκινο Ποτάμι. Οι χριστιανοί με την παρέμβαση των Ρώσων αρχίζουν να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες. Ο Θέμης με την οικογένειά του επιστρέφει στο σπίτι του, η Σοφία με την Αρίν είναι αποκαμωμένες και η Ιφιγένεια ζητάει από τον Αλί να τελέσουν θρησκευτικό γάμο.

Οι Ρώσοι στρατιώτες μπαίνουν στην πλατεία του Ερζερούμ. Οι χριστιανοί της πόλης ζητωκραυγάζουν, καθώς ο νέος διοικητής επιθυμεί να τους προστατεύσει. Νιώθουν πως τώρα έχουν έναν σύμμαχο στο πλευρό τους, ο οποίος είναι δυνατός και μπορεί να τα βάλει με τους Τούρκους. Η ελπίδα αναζωπυρώνεται στις καρδιές τους και εύχονται οι κακές μέρες να περάσουν στο παρελθόν.

Η οικογένεια του Αλί με τη σειρά της ευελπιστεί πως οι εξελίξεις θα είναι θετικές για εκείνη και τους χριστιανούς. Την ίδια ώρα η Ιφιγένεια ζητά από τον Αλί κάτι που τον εκπλήσσει. «Θέλω να... διαβάστε την συνέχεια εδώ!