Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξελίξεις "φωτιά" (16/3) - Η Ευγενία επισκέπτεται την Έλλη

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξελίξεις

Οι εξελίξεις αναμένονται "φωτιά" και στο σημερινό επεισόδιο (16/3) της σειράς "Γυναίκα χωρίς όνομα". Διαβάστε ποια είναι αυτά που μας περιμένουν! Η Ευγενία επισκέπτεται την Έλλη και της αποκαλύπτει πως κινδυνεύει από τον Χατζή, συμβουλεύοντάς την να φύγει κάπου που να μην μπορεί αυτός να την εντοπίσει.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ΑΝΤ1

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 121

Το μυστήριο για το πώς βρέθηκε το dna του Φώτη στο όργανο που σκότωσε την γυναίκα του Νίκου βρίσκει μια εξήγηση. Το μόνο που μένει είναι η Μαρίνα να μπορέσει να το αποδείξει… Η Εύα λέει στον Αργύρη ότι δεν τον ξεπέρασε ποτέ, αλλά δεν σκοπεύει να τον διεκδικήσει από την Κάτια. Ωστόσο όλες οι κινήσεις της δείχνουν το αντίθετο. Ο Φώτης ομολογεί τον φόνο για να γλιτώσει την Μαρίνα από την φυλακή και η Κλειώ, που ξέρει πια πως ο πραγματικός ένοχος είναι ο πατέρας της, είναι έτοιμη να πει στην Αστυνομία την αλήθεια.

Η Ευγενία επισκέπτεται την Έλλη και της αποκαλύπτει πως κινδυνεύει από τον Χατζή, συμβουλεύοντάς την να φύγει κάπου που να μην μπορεί αυτός να την εντοπίσει.

Καταιγιστικές εξελίξεις και στο επόμενο επεισόδιο (17/3) της σειράς "Γυναίκα χωρίς όνομα" - Τι θα δούμε;

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 122

Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον αστυνόμο τη θεωρία του ψυχίατρου για το πώς βρέθηκε το αίμα του Φώτη στο σημείο του εγκλήματος και του ζητά να βρει έναν τρόπο να πάρει δείγμα αίματος από τον Νίκο. Η Εύα πείθει τον Γιάννη να μην κάνουν πίσω στο σχέδιό τους για τον Αργύρη, ώστε να μπορέσουν να σωθούν οικονομικά. Ο Μιχάλης καταφέρνει να μπει στο δωμάτιο του Νίκου και να κλέψει τη φωτογραφία της Μαρίνας από τη φυλακή, αλλά θα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη... Ωστόσο, σου αποκαλύψαμε κι ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ "φωτιά" για την σειρά! Η Κάτια κατηγορείται για τον φόνο του Νίκου και δες εδώ τι ακριβώς θα συμβεί!