Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αν ήμουν πλούσιος: Χαμός σήμερα (16/3) - Ο Βρανάς και η Μόνικα παρακολουθούν τον Μουρούνα

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αν ήμουν πλούσιος: Χαμός σήμερα (16/3) - Ο Βρανάς και η Μόνικα παρακολουθούν τον Μουρούνα
TV24 16.03.2020 07:35
Από Youweekly Team

Χαμός και στο σημερινό επεισόδιο (16/3) της σειράς "Αν ήμουν πλούσιος"! Ο Βρανάς και η Μόνικα παρακολουθούν τον Μουρούνα απ’ την κρυφή κάμερα και γίνονται μάρτυρες μιας σημαντικής ανακάλυψης. Ο Σωτήρης πλέει σε πελάγη ευτυχίας που ο γιος του μπήκε στο κλαμπ των... «αντρών», ενώ η Μυρτώ αποφασίζει να κάνει εκείνη το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Μάκη.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ΑΝΤ1

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 126

16 Μαρτίου

Ο Βρανάς και η Μόνικα παρακολουθούν τον Μουρούνα απ’ την κρυφή κάμερα και γίνονται μάρτυρες μιας σημαντικής ανακάλυψης. Ο Σωτήρης πλέει σε πελάγη ευτυχίας που ο γιος του μπήκε στο κλαμπ των... «αντρών», ενώ η Μυρτώ αποφασίζει να κάνει εκείνη το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Μάκη. Ο Πέτρος με τη βοήθεια του Φοίβου βρίσκει μια λύση για να ξεσκεπάσει ένα απ’ τα μυστήρια της εξαφάνισης του πατέρα της Δάφνης. Την ίδια ώρα, η Βενετία βάζει διορία στον Σωτήρη ένα μήνα, για να κάνει κερδοφόρο τον Σίφουνα, αλλιώς θα πρέπει να τον πουλήσει! Όλοι οι μέτοχοι της εταιρίας δέχονται να υπογράψουν με την γερμανική φαρμακευτική εταιρεία, αλλά ο Σωτήρης τους χαλάει τα σχέδια. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Μάνος με τον Τόλη επισκέπτονται τον Ντρόγκο, αλλά εκεί τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα περιμένουν...

Τι θα δούμε αύριο Τρίτη 17 Μαρτίου στο «Αν ήμουν πλούσιος»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 127

17 Μαρτίου

Ο Σωτήρης τα θαλασσώνει στη συνάντηση με τους Γερμανούς γιατί δεν τους χωνεύει και οι υπόλοιποι μέτοχοι, μαζί με τον Μουρούνα, θέλουν να τον τσακίσουν! Ο Μάνος με τον Τόλη καταφέρνουν να γλιτώσουν από τον Ντρόγκο, αλλά δεν λένε να το βάλουν κάτω. Ούτε, όμως, ο Μουρούνας το βάζει κάτω, αφού δεν σταματάει να πολιορκεί τη Μόνικα, κάνοντας έξαλλο τον Βρανά που ζηλεύει! Την ίδια ώρα, ο Θεοχάρης τσακώνεται άσχημα με την Ξένια, ενώ η Δάφνη κάνει μια προσπάθεια στη σχέση της με τον Αλέξη, χωρίς όμως επιτυχία. Το ειδύλλιο του Μάκη και της Μυρτώς προχωράει προς απογοήτευση του Πέτρου. Παράλληλα, ο Μάνος δίνει μια υπόσχεση στη Σμαράγδα που ανησυχεί για εκείνον: να σταματήσει να ερευνά το τι συμβαίνει με τη μάνα του. Θα την τηρήσει, όμως; Σε περίπτωση που χάσατε κάτι από την προηγούμενη εβδομάδα, σας έχουμε εδώ όλα τα επεισόδια που παίχτηκαν!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Θεοχάρης ετοιμάζει μια βραδιά πάθους! - Χαμός σήμερα (12/3)

Αν ήμουν πλούσιος: Χαμός σήμερα (13/3) - Η Μυρτώ κρυφακούει μια συζήτηση!

Share