Ενώπιος Ενωπίω: Ποιος ηθοποιός θα είναι ο αποψινός καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου;

Ποιον θα δούμε απόψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ενώπιος Ενωπίω: Ποιος ηθοποιός θα είναι ο αποψινός καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου;

Ποιος ηθοποιός θα είναι ο αποψινός καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιως Ενωπίω; Ο ίδιος έχει πολλά να πει όχι μόνο για την επαγγελματική αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, στις 23:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Λάκη Κομνηνό.

Ο κορυφαίος ηθοποιός, σε μία σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλά για την πορεία του στον κινηματογράφο αλλά και για την προσωπική του ζωή. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στα παρασκήνια των μεγάλων επιτυχιών του σινεμά αλλά και στους γάμους του, από τους οποίους απέκτησε τρεις γιους.

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου, κάθε Δευτέρα στις 23:45, στον ΑΝΤ1. Μιας και μιλάμε για τον Νίκο Χατζηνικολάου, εσείς είδατε την δημόσια απολογία στον Κουτσόπουλο; Τι συνέβη ακριβώς;

Πως τα πάει ωσόσο το Ενώπιος Ενωπίω από τηλεθέαση με τους καλεσμένους που έχει

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος το βράδυ της Δευτέρας 9/3 από τον ΣΚΑΙ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου, στον ΑΝΤ1 και έβαλε "φωτιά" με τα νούμερα τηλεθέασής του.

Για την ακρίβεια, το τι σημείωσαν τα μηχανάκια της AGB το είδαν όλοι σήμερα το πρωί, που πήραν το χαρτί στα χέρια τους και η αλήθεια είναι πως έκανε τρελά ποσοστά στο δυναμικό κοινό.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε στο δυναμικό κοινό το απίστευτο 20,7% ενώ τα τέταρτά του ήταν εξαιρετικά:

  • 29,6
  • 22,9
  • 19,4
  • 17,3
  • 19,3
  • 15,5

Late night

  • AΝΤ1: Ενώπιος Ενωπίω 20,7
  • ALPHA: Μεσάνυχτα 6,5
  • STAR: Luther 20.9
  • ΣΚΑΙ: Η αλήθεια για τον κορωνοϊό 8,3
  • OPEN: Η δίκη 4,3
  • Mega: Μαύρα Μεσάνυχτα 3,6

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις Άγριες Μέλισσες - Γιατί τις απέρριψε

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», αποκάλυψε για ποιο λόγο αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση που του έγινε από τις «Άγριες Μέλισσες», εξηγώντας πως δεν μετανιώνει για την επιλογή του.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επιλογή του να μη συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες».

Συγκεκριμένα εξήγησε πως λόγω του πιεσμένου ωραρίου που έχει δεν ήταν δυνατόν να δεχθεί την πρόταση, όσο καλή και να ήταν.

Στη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στον Βλάσση Μπονάτσο και τη σχέση τους. Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε.

«Κάθε χρόνο έχω προτάσεις για τηλεόραση. Όταν με παίρνουν λέω ότι Τετάρτη με Κυριακή είμαι στο θέατρο και Δευτέρα και Τρίτη γράφω τις εκπομπές, πότε να έρθω για γύρισμα; Εγώ θα έκανα μόνο κάτι εξαιρετικό πια.

Είναι αλήθεια ότι μου πρότειναν να είμαι στις Άγριες Μέλισσες. Τους απάντησα ότι είναι ένα εξαιρετικό σενάριο, μακάρι να είχα χρόνο. Αυτό θα το έκανα. Δεν μετανιώνω που δεν το έκανα γιατί αντικειμενικά δεν γινόταν να το κάνω, δεν έβγαιναν τα ωράρια», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.