Σπίτι είναι - Όλα όσα θα δούμε σήμερα (17/3) - Η μνήμη της Ελένης έχει κολλήσει!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπίτι είναι - Όλα όσα θα δούμε σήμερα (17/3) - Η μνήμη της Ελένης έχει κολλήσει!

Πριν ακόμα παιχτούν στην τηλεόραση, σας έχουμε εδώ όλα όσα θα δούμε σήμερα (17/3) στην σειρά του Alpha, «Σπίτι είναι». Τα νέα από το πόρισμα του γιατρού δεν είναι θετικά αφού ανακοινώνεται πως η μνήμη της Ελένης έχει κολλήσει στο παρελθόν.

Τι θα δούμε σήμερα στον Alpha...

Τρίτη 17 Μαρτίου - Επεισόδιο 40

«Σπίτι είναι… εκεί που νιώθεις οικογένεια»

Η Ελένη κρυφακούει τη κυρία Ζωίτσα να μιλάει στο τηλέφωνο με κάποιον Γεράσιμο, τον οποίο αποκαλεί γιο της, και του λέει ότι τον λατρεύει. Όταν τη ρωτάει για το τηλεφώνημα, η απάντηση της κυρίας Ζωίτσας είναι πολύ διαφορετική και η Ελένη καταλαβαίνει ότι της λέει ψέματα και κάτι της κρύβει.

Και ενώ η Ελένη δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο να έχει η μητέρα της ένα κρυφό παιδί, η Ζωίτσα ανακοινώνει σε όλους ότι θα φιλοξενήσει το γιο μιας φίλης της από την Αμερική, τον… Γεράσιμο!... Ευκαιρία λοιπόν να καταλάβει τι συμβαίνει. Όμως η συμπεριφορά του Γεράσιμου, αντί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, τα μπερδεύει ακόμα περισσότερο!

Στο μεταξύ η Ελένη πήγε σε σεμινάριο καφεμαντείας! Είδατε τι έγινε στο επεισόδιο; Αν όχι για ρίξτε μια ματιά...

Χαμός έγινε και στο χθεσινό επεισόδιο - Σε περίπτωση που το χάσατε, δείτε εδώ όλα όσα έγιναν

Δευτέρα 16 Μαρτίου – Επεισόδιο 39

«Σπίτι είναι… εκεί που δεν σε ξεχνούν»

Η Ελένη έχει ένα ατύχημα την ώρα που κάνει πρόβα αργά την νύχτα στο σπίτι της κι ενώ φαινομενικά το μόνο που της έχει αφήσει είναι ένα καρούμπαλο, τα πράγματα περιπλέκονται όταν αρχίζει να φωνάζει στον Σωτήρη να της φέρει πάγο. Η κ. Ζωίτσα δεν αργεί να συνειδητοποιήσει ότι η κόρη της δεν είναι καθόλου καλά και καλεί τον Σωτήρη να την πάνε στο νοσοκομείο.

Η διάγνωση είναι αυτή που όλοι φοβούνταν: Η μνήμη της Ελένης έχει κολλήσει στην εποχή πριν χωρίσουν με τον Σωτήρη, που ο Λευτέρης ήταν μικρός και έμεναν όλοι μαζί στο καμένο σπίτι στην Αργυρούπολη. Η θεραπεία ακόμη πιο απειλητική για τις σχέσεις όλων: να πάνε με τα νερά της!