Έλα στη θέση μου: Ο Ζαχαρίας και ο Φώτης ερευνούν τη Φαίη - Χαμός σήμερα (17/3)

Όλα όσα θα δούμε σήμερα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλα στη θέση μου: Ο Ζαχαρίας και ο Φώτης ερευνούν τη Φαίη - Χαμός σήμερα (17/3)

Χαμός θα γίνει και σήμερα (17/3) στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Έλα στη θέση μου». Τόσο ο Ζαχαρίας όσο και ο Φώτης αποφασίζουν να ερευνήσουν τη Φαίη και το αν αυτή βγαίνει εδώ και καιρό με τον Σήφη!

Τι θα δούμε στον Alpha...

Τρίτη 17 Μαρτίου

Επεισόδιο 122

Ο Αχιλλέας μπερδεύεται γιατί η Ρενάτα δεν δείχνει να ζηλεύει καθόλου την Εβίτα. Ο Θοδωρής έχει ενθουσιαστεί με τη Μπεάτα η οποία συναντά τυχαία στη γειτονιά το Μίμη χωρίς να ξέρει ότι είναι γιος του.

Ο Ζαχαρίας και ο Φώτης προσπαθούν να εξακριβώσουν αν ο Σήφης βγαίνει με τη Φαίη, χωρίς να το μάθει ο Ζούβας. Γιατί ο Μάρκος επιμένει να κάνει στη Φλωρέτα ερωτήσεις για τον Αντρέα; Θα κάνει επιτέλους τεστ εγκυμοσύνης η Λατάνια; Τι σχέση έχει η Φαίη με τη δημοσιογράφο που πήρε συνέντευξη από τη Σύλβια;

Στο μεταξύ ένας ηθοποιός από το «Έλα στη θέση μου» μένει σε αυτή τη σπιταρόνα! Μόλις δείτε τις φωτογραφίες δε θα μπορέσετε να σκεφτείτε ποιος!

Τρομερές είναι οι εξελίξεις και από το αυριανό επεισόδιο της σειράς «Έλα στη θέση μου» - Δείτε το πρώτοι εδώ!

Τετάρτη 18 Μαρτίου

Επεισόδιο 123

Ο Βλάσης προσπαθεί να ηρεμήσει τον Μίμη, που έχει φρικάρει στην ιδέα ότι η Λατάνια είναι έγκυος ενώ η συμπάθεια ανάμεσα στη Φαίη και τον Σήφη κινεί υποψίες στην εταιρία. Ο Θοδωρής έχει δεύτερες σκέψεις για τη σχέση του με τη Μπεάτα εξαιτίας την τσιγκουνιάς του και ο Αχιλλέας ζητάει από τον Λεωνίδα να του παραχωρήσει το τζάκι προκειμένου να κάνει ένα δείπνο στην Εβίτα. Η Ρενάτα με τον Αχιλλέα κανονίζουν τα του διαζυγίου ενώ η Σύλβια έχει την Βάνα στο τρέξιμο με σκοπό να αυξήσει τους followers της στα socialmedia.

Πώς θα αντιδράσει η Φαίη όταν την φιλήσει ο Σήφης; Και τέλος, τι θα συμβεί όταν ο Αχιλλέας προτείνει στη Ρενάτα και τον Μάρκο να δειπνήσουν και οι τέσσερις μαζί σαν ζευγάρια;