Γυναίκα χωρίς όνομα: Απόφαση σοκ - Ο Δημήτρης παίρνει την υπόθεση στα χέρια του

Σήμερα θα παίξει παλιό επεισόδιο αλλά εμείς έχουμε την συνέχεια μόνο εδώ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γυναίκα χωρίς όνομα: Απόφαση σοκ - Ο Δημήτρης παίρνει την υπόθεση στα χέρια του

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα, καθώς ο Δημήτρης αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του. Σήμερα όπως αποφάσισε ο σταθμός για το καλό όλων, θα παίξει παλιό επεισόδιο αλλά εμείς έχουμε την συνέχεια μόνο εδώ.

Μπορεί λόγω κορωνοϊού να σταματήσουν οι εξελίξεις στις σειρές, ωστόσο εμείς έχουμε όλα τα spoilers πριν παιχτούν στον ΑΝΤ1!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 123

Η αγωνία της Μαρίνας μεγαλώνει για το αν θα δώσει ο εισαγγελέας το ένταλμα που θα υποχρεώσει τον Νίκο να δώσει αίμα, ώστε να ταυτοποιηθεί το dna του. Παράλληλα, μεγαλώνει και η αγωνία της Έλλης που μαθαίνει πως ο Χατζής όχι μόνο κρύβεται πίσω απ’ τις αποτυχημένες επιθέσεις εναντίον της, αλλά ετοιμάζει νέα, ακόμη πιο σατανικά σχέδια για να της κάνει κακό.

Ο Δημήτρης αποφασίζει να πάρει ο ίδιος την υπόθεση στα χέρια του και ζητά τη συνεργασία του Άρη σ’ αυτό. Ο Νίκος, φοβισμένος με την επιμονή του αστυνόμου, προσπαθεί να επηρεάσει την Μάρθα εναντίον της Κάτιας. Ο Αργύρης, στην προσπάθειά του να μην υπάρχουν μυστικά στη σχέση του με την Κάτια, την εκπλήσσει και την αναστατώνει άθελά του για ακόμη μια φορά, χωρίς να υποψιάζεται τι μπορεί να σκαρώνει η Εύα πίσω απ’ την πλάτη του.

Ο Δημήτρης μπορεί να παίρνει την υπόθεση στα χέρια του, ωστόσο τα σχέδια της Εύας αρχίζουν να έχουν αποτέλεσμα στο Γυναίκα χωρίς όνομα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 124

Τα σχέδια της Εύας αρχίζουν να έχουν αποτέλεσμα, καθώς η εμπιστοσύνη της Κάτιας προς τον Αργύρη έχει κλονιστεί. Η Μαρίνα αγωνιά για το αν ο αστυνόμος θα καταφέρει να πάρει αίμα από τον Νίκο, ενώ ο Αστυνόμος – πεπεισμένος για την ενοχή του Νίκου - αρχίζει να απορεί τι είναι αυτό που έκανε τον Φώτη να ομολογήσει ένα έγκλημα που δεν έκανε…

Η Μάρθα αποφασίζει να σταματήσει να παίρνει την αγωγή της. Η Ευγενία συνεχίζει τις προσπάθειες να παγιδέψει τον Χατζή σχετικά με το θέμα του μωρού της Έλλης. Η Κάτια μαθαίνει από τον Μιχάλη κάτι που θα την αφήσει άφωνη και συνειδητοποιεί ότι η Εύα και ο Γιάννης δεν είναι αυτό που θέλουν να δείχνουν… Ο Νίκος, απειλεί την Κάτια με τη φωτογραφία της Μαρίνας που έχει στα χέρια του… Η Κάτια κατηγορείται για τον φόνο του Νίκου και δες εδώ τι ακριβώς θα συμβεί!