Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βόμβα στο "Έρωτας Μετά" - Η Ηλέκτρα μιλάει στον Χρήστο για τα αποτελέσματα DNA

Σήμερα θα παίξει παλιό επεισόδιο αλλά εμείς έχουμε την συνέχεια μόνο εδώ

Βόμβα στο
TV24 18.03.2020 08:11
Από Youweekly Team

Βόμβα θα είναι η συνέχεια των επεισοδίων στο "Έρωτας Μετά", καθώς η Ηλέκτρα μιλάει στον Χρήστο για τα αποτελέσματα DNA. Σήμερα όπως αποφάσισε ο σταθμός για το καλό όλων, θα παίξει παλιό επεισόδιο αλλά εμείς έχουμε την συνέχεια μόνο εδώ.

Μπορεί λόγω κορωνοϊού να σταματήσουν οι εξελίξεις στις σειρές, ωστόσο εμείς έχουμε όλα τα spoilers πριν παιχτούν στον AlphaTv!

Τετάρτη 18 Μαρτίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 84

Η Ηλέκτρα και ο Χρήστος έρχονται σε ρήξη όταν η Ηλέκτρα λέει στον Χρήστο για τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA του Μιχαλάκη. Ο Χρήστος αρνείται να το δεχτεί. Για τον ίδιο λόγο η Ηλέκτρα τσακώνεται με τον Κωνσταντίνο, αυτή τη φορά πολύ έντονα και πολύ επιθετικά. Τον θέτει προ των ευθυνών του και του ζητάει να δει επιτέλους μια φορά την αλήθεια και να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Εν τω μεταξύ η Αλίκη βρίσκεται νεκρή σε ερημική τοποθεσία.

Η Ηλέκτρα στο "Έρωτας Μετά" μιλάει στον Χρήστο για τα αποτελέσματα DNA και τον βοηθάει με τα νομικά θέματα που αφορούν στην πατρότητα του Μιχαλάκη

Πέμπτη 19 Μαρτίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 85

Η Ηλέκτρα βοηθάει το Χρήστο για τα νομικά θέματα που αφορούν στην πατρότητα του Μιχαλάκη, τώρα που οι εξετάσεις έδειξαν ότι είναι παιδί του Κωνσταντίνου. Βγαίνει το διαζύγιο και η Ηλέκτρα αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Το ανακοινώνει στα παιδιά της. Δεν έχει πλέον χώρο μέσα σ’ αυτό το σπίτι. Η Κατερίνα και ο Ηλίας αποφασίζουν να παντρευτούν. Ο Νίκος πηγαίνει για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα σχετικά με την Αλίκη, εκεί μαθαίνει ότι είναι νεκρή και όλο το σκοτεινό παρελθόν της. Καινούριες υποψίες του γεννιούνται σε σχέση με την εμπλοκή της Αλίκης στην υπόθεση της μητέρας του. Ο Δημήτρης έχει εντοπίσει τον Λεγάτο και τον παρακολουθεί.

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε πως ο ALPHA έχει πάρει απόφαση να τελειώσει το Έρωτας Μετά αλλά να κρατήσει την Βάσω Λασκαράκη για ένα άλλο project! Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βάσω Λασκαρακη: Η Άννα από το Έρωτας Μετά δημοσίευσε φωτογραφία από τα γυρίσματα

Βόμβα μεγατόνων στον Alpha! Ποια σειρά κόβεται - Ποια παίρνει την θέση της

Share