Βόμβα στο "Μην ψαρώνεις" - Η Σάντυ ξαναζεί σε λούπα την ίδια μέρα

Σήμερα θα παίξει παλιό επεισόδιο αλλά εμείς έχουμε την συνέχεια μόνο εδώ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βόμβα στο

Βόμβα πέφτουν οι εξελίξεις στο "Μην ψαρώνεις", καθώς η Σάντυ ξαναζεί σε λούπα την ίδια μέρα! Σήμερα όπως αποφάσισε ο σταθμός για το καλό όλων, θα παίξει παλιό επεισόδιο αλλά εμείς έχουμε την συνέχεια μόνο εδώ.

Μπορεί λόγω κορωνοϊού να σταματήσουν οι εξελίξεις στις σειρές, ωστόσο εμείς έχουμε όλα τα spoilers πριν παιχτούν στον ΑΝΤ1!

Μπορεί η Νενέλα να μην κατάφερε να φυγαδεύσει την κόρη της στο εξωτερικό, αλλά η Σάντυ εξακολουθεί να μη θυμάται τίποτα από το πρόσφατο παρελθόν της. Κι όσο συμβαίνει αυτό, η μητέρα της το εκμεταλλεύεται και φροντίζει να την κρατάει μακριά από τον Μανώλη.

Από την άλλη, η Στέλλα που νομίζει ότι έχει καταφέρει να απαλλαγεί από την αντίζηλό της, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να παραμείνει στο σπίτι του Μανώλη που είναι ο μόνος που έχει μαύρα μεσάνυχτα για την κατάσταση της αγαπημένης του.

Η Τάνια προσπαθεί να κάνει τον Λεωνίδα να ζηλέψει χρησιμοποιώντας τον Κωνσταντίνο και ο Μπίλυ δοκιμάζει μία νέα προσέγγιση στη Ρόζα.

Οι εξελίξεις τρέχουν στη σειρά "Μην Ψαρώνεις" με την Σάντυ να ξαναζεί σε λούπα την ίδια μέρα

Η Σάντυ ξυπνάει και ξαναζεί σε λούπα την ίδια μέρα. Την επέτειο του γάμου της με το Διονύση. Η Νενέλα καλεί στην έπαυλη τον Μανώλη μήπως βοηθήσει την μνήμη της Σάντυ να επανέλθει. Η Στέλλα μιλάει στην Ρόζα, στον Κάρολο και στον Αλέξη για το διαζύγιο και την σχέση της μαζί τους από εδώ και πέρα.

Ο Κοσμάς δέχεται μια πολύ περίεργη επίσκεψη από έναν φίλο της Μαργαρίτας. Η Ρόζα πηγαίνει με τον Mπίλυ στο γυναικολόγο. Η Τάνια αντικαθιστά την μητέρα της στη Sandy’s Fish και αρχίζει να κοντράρει τον Λεωνίδα. Η Τίνα προτείνει στη Στέλλα να αναλάβει το διαζύγιό της μια κάπως ιδιόρρυθμη δικηγόρος.

Ο Μανώλης πηγαίνει την Σάντυ στο Κερατσίνι με την ελπίδα πως όταν δει τα μέρη που ήταν μαζί, θα θυμηθεί τα πάντα. Διαβάστε και τα όσα είχε αποκαλύψει για τον ρόλο της η τηλεοπτική Νενέλα! Τι είχε πει η ηθοποιός;