Αποκάλυψη σοκ στην Elif - Η Αϊλά παγιδεύει τον Μουράτ

Όλα όσα θα δούμε σήμερα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη σοκ στην Elif - Η Αϊλά παγιδεύει τον Μουράτ

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη που γίνεται στο νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Star, «Elif», μιας και η Αϊλά παγιδεύει τον Μουράτ και παίζει το παιχνίδι της. Μη χάσετε το σημερινό επεισόδιο (19/3)!

Τι θα δούμε σήμερα στο STAR!

Επεισόδιο 546

Η οικογένεια Εμίρογλου σώζεται από τον Γιουσούφ για άλλη μια φορά. Η Ελίφ νιώθει ένοχη για ό,τι συνέβη και όλοι προσπαθούν να της φτιάξουν το κέφι. Τώρα το σπίτι θέλει πάλι βάψιμο και να αντικατασταθούν κάποια ντουλάπια, που καταστράφηκαν από τη φωτιά.Ο Μουράτ είναι σοκαρισμένος ξυπνώντας δίπλα στην Αϊλά. Η Αϊλά έχει παγιδέψει τον Μουράτ και τώρα παίζει το παιχνίδι της. Ο Σελίμ ψάχνει για δουλειά και έχει πολλές συνεντεύξεις εργασίας να δώσει.

Η Αρζού είναι έξαλλη επειδή η οικογένεια Εμίρογλου είναι ευτυχισμένη. Νιώθει πως δεν έχει πάρει την εκδίκησή της. Θέλει να τους δει διχασμένους. Η Ασουμάν έχει νοσταλγήσει την Ιντζί και θέλει να την πάρει μαζί της αλλά η ιδέα αυτή τρελαίνει την Αρζού καθώς δεν θέλει να δει άλλο παιδί μέσα στο σπίτι. Η Ασουμάν νιώθει άσχημα.Η Αϊσέλ επισκέπτεται την οικογένεια Εμίρογλου και όταν βλέπει το σπίτι μένει άφωνη καθώς η Μπαχριγιέ είχε πει τα καλύτερα για το σπίτι της. Τώρα βλέπει πως όσα είπε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.Οι άντρες του τοκογλύφου Λατίφ, στριμώχνουν τον Μουτάτ και του ζητάνε τα χρήματα. Ο Μουράτ καλεί τον Ουμίτ για να τον βοηθήσει…

Ενώ ο Μουράτ παγιδεύεται από την Αϊλά, ο Ουμίτ τον βγάζει από μία δύσκολη θέση

Επεισόδιο 547

Ο Ουμίτ πληρώνει το μισό από το χρέος του Μουράτ στους τοκογλύφους και τον αφήνουν ελεύθερο. Ο Μουράτ ευχαριστεί τον Ουμίτ αλλά εκείνος του λέει πως πλήρωσε μόνο τα μισά χρήματα. Τα υπόλοιπα θα τα πληρώσει όταν ο Μουράτ του φέρει το έγγραφο, που του ζήτησε από το γραφείο του Ερκούτ. Ο Μουράτ είναι ευχαριστημένος που έστω και για λίγο οι άντρες του Λατίφ θα τον αφήσουν ήσυχο. Όταν επιστρέφει σπίτι του βλέπει την Αϊλά να τον περιμένει. Η κοπέλα του λέει πως κάποιοι γείτονες την είδαν να μπαίνει σπίτι μαζί του και τώρα την κουτσομπολεύουν.

Η Αϊλά λέει στον Μουράτ πως μετά από ό,τι έγινε θα πρέπει να την παντρευτεί. Ο Μουράτ δεν χαίρεται καθόλου με αυτή την ιδέα. Η Αϊλά του λέει πως ο πατέρας της γνωρίζει πως βλέπονται. Ο Μουράτ προτείνει να μιλήσει εκείνος στον πατέρα της και να τον καθησυχάσει αλλά η Αϊλά του λέει πως κάτι τέτοιο δεν είναι καλή ιδέα. Ο Μουράτ δεν ξέρει βέβαια πως ο πατέρας της Αϊλά είναι ο Λατίφ. Η Ασουμάν πηγαίνει να πάρει την Ιντζί από την οικογένεια Εμίρογλου.Δεν θέλουν να τη δώσουν αλλά δεν μπορούν να εμποδίσουν την Ασουμάν να πάρει μαζί της την αδελφή της. Η Ασουμάν πηγαίνει την Ιντζί στην αποθήκη στο κτήμα.

Ωστόσο, θα συνεχιστεί ή όχι την επόμενη χρονιά στο STAR η αγαπημένη σειρά Elif; Δείτε την απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού εδώ!

TAGS