Χαμός στο Μην Ψαρώνεις - Η μνήμη της Σάντυς επανέρχεται

Τι θα γίνει με τον Μανώλη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στο Μην Ψαρώνεις - Η μνήμη της Σάντυς επανέρχεται

Χαμός πρόκειται να γίνει στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Ant1, «Μην Ψαρώνεις». Η μνήμη της Σάντυς επανέρχεται και αποφασίζει να είναι μαζί με τον Μανώλη. Μπορεί το επεισόδιο να μην προβληθεί, εμείς σας το έχουμε όλο εδώ όμως πρώτοι!

Μπορεί λόγω κορωνοϊού να σταματήσουν οι εξελίξεις στις σειρές, ωστόσο εμείς έχουμε όλα τα spoilers πριν παιχτούν στον Αnt1!

Επεισόδιο 43

Όταν η μνήμη της Σάντυ επανέρχεται, η πλούσια κυρία Αγραφιώτη κι ο επίσημα χωρισμένος κύριος Αραποστάθης είναι ελεύθεροι να χαρούν τον έρωτά τους, χωρίς κανένα εμπόδιο στο δρόμο τους και χωρίς κανένα σύννεφο στον ορίζοντα να σκιάζει την ευτυχία τους. Αυτό φέρνει κατάθλιψη στη Στέλλα και αμηχανία στην Νενέλα, η οποία αρνείται να δεχτεί πως η κόρη της είναι επισήμως με τον «ψαρά» και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να περιορίσει την δυσφήμιση της οικογένειάς της στον κύκλο της. Η Τάνια ψάχνει τρόπους για να εκδικηθεί τον Λεωνίδα που το ‘χει ρίξει στην εργασιοθεραπεία κι ο Ζαγανιάρης προσπαθεί να εντυπωσιάσει την Τίνα που θέλει να ξεκόψει μαζί του. Η Ρόζα παθαίνει κρίση πανικού με την εγκυμοσύνη της και ευτυχώς ο Μπίλυ είναι εκεί για να την βοηθήσει να την ξεπεράσει! Μέσα σε όλα αυτά η δικηγόρος συμβουλεύει την Στέλλα να φύγει από το σπίτι του Μανώλη.

Ο Ant1 άλλαξε τελείως το πρόγραμμά του λόγω κορωνοϊού, σταματώντας όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές, και αντικαθιστώντας τες με ενημερωτικές.

Τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Βόμβα πέφτουν οι εξελίξεις στο "Μην ψαρώνεις", καθώς η Σάντυ ξαναζεί σε λούπα την ίδια μέρα! Σήμερα όπως αποφάσισε ο σταθμός για το καλό όλων, θα παίξει παλιό επεισόδιο αλλά εμείς έχουμε την συνέχεια μόνο εδώ.

Μπορεί λόγω κορωνοϊού να σταματήσουν οι εξελίξεις στις σειρές, ωστόσο εμείς έχουμε όλα τα spoilers πριν παιχτούν στον ΑΝΤ1!

Μπορεί η Νενέλα να μην κατάφερε να φυγαδεύσει την κόρη της στο εξωτερικό, αλλά η Σάντυ εξακολουθεί να μη θυμάται τίποτα από το πρόσφατο παρελθόν της. Κι όσο συμβαίνει αυτό, η μητέρα της το εκμεταλλεύεται και φροντίζει να την κρατάει μακριά από τον Μανώλη.

Από την άλλη, η Στέλλα που νομίζει ότι έχει καταφέρει να απαλλαγεί από την αντίζηλό της, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να παραμείνει στο σπίτι του Μανώλη που είναι ο μόνος που έχει μαύρα μεσάνυχτα για την κατάσταση της αγαπημένης του.

Η Τάνια προσπαθεί να κάνει τον Λεωνίδα να ζηλέψει χρησιμοποιώντας τον Κωνσταντίνο και ο Μπίλυ δοκιμάζει μία νέα προσέγγιση στη Ρόζα.