Το Tv24 κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα - Όλα τα αποκλειστικά για τις σειρές

Μην το χάσετε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το Tv24 κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα - Όλα τα αποκλειστικά για τις σειρές

Μη χάσετε αυτή τη βδομάδα, το περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας, και σας έχει τα πιο "καυτά" αποκλειστικά για τα επόμενα επεισόδια από όλες τις σειρές που παίζονται στην ελληνική τηλεόραση.

Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύπτουμε το δραματικό τέλος της Δρόσως! 8 Λέξεις: Ο Μιλτιάδης χαροπαλεύει, ο γιος του τον πυροβολεί! Elif: Ο Σελίμ σε θανάσιμο κίνδυνο.

Εκτάκτως δωρεάν ένθετο: Πως θα επιβιώσουμε από τον κορωνοϊό! Στο Tv24 μόνο με 1.50 ευρώ και δώρο 6 ένθετα.

Πέρα από το Tv24 που κυκλοφορεί, μην χάσετε και το Tivi ΣΙΡΙΑΛ

Μην χάσετε το νέο απολαυστικό τεύχος του TiVi ΣΙΡΙΑΛ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα, με δώρο το "αξεσουάρ" των ημερών, ένα αντισηπτικό! Μάθετε πρώτοι όλα τα "καυτά" αποκλειστικά για τις ελληνικές σειρές!

Αν θέλετε να είστε πρώτοι στις εξελίξεις των σειρών από όλα τα κανάλια αλλά και να έχετε πρώτοι τα αποκλειστικά για τα επόμενα επεισόδια, τότε πηγαίνετε απλά στο περίπτερο της γειτονιάς σας!

Άγριες Μέλισσες: Μπορεί να σταμάτησε λόγω κορωνοϊού έχουμε όμως όλα τα νέα επεισόδια με φοβερές εξελίξεις! Ποιον ερωτεύεται η Δρόσω;

Elif: Να υποφέρεις μέχρι θανάτου! Η Αρζού σε παράκρουση με τη Μελέκ!

8 Λέξεις: Εύα και Νικηφόρος παντρεύονται!

Το δώρο των ημερών

Μαζί το απόλυτο δώρο των ημερών που έχει έλλειψη στην αγορά! Αντισηπτικό χεριών για προστασία χωρίς νερό και σαπούνι από τον κορωνοϊό! Μαζί 3 ένθετα εντελώς δωρεάν!

Μιας και είπαμε για αποκλειστικά, σας έχουμε όλες τις νέες εξελίξεις από τις «Άγριες Μέλισσες», πριν αυτές παιχτούν ακόμα στην τηλεόραση λόγω κορωνοϊού.