Έλα στη θέση μου: Μια κρυφή κάμερα φέρνει τα πάνω κάτω στη σειρά!

Δείτε πρώτοι εδώ τι μας περιμένει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλα στη θέση μου: Μια κρυφή κάμερα φέρνει τα πάνω κάτω στη σειρά!

Μπορεί αυτές τις ημέρες, λόγω και του κορωνοϊού να βλέπουμε τα επεισόδια στις αγαπημένες μας σειρές σε επανάληψη, ωστόσο εμείς σας έχουμε όλα αυτά που μας περιμένουν! Χαμός και στο 125ο επεισόδιο του "Έλα στη θέση μου" με μια κρυφή κάμερα, που έχει τοποθετηθεί στο γραφείο του Μάρκου να φέρνει τα πάνω κάτω!

Χαμός θα γίνει στο "Έλα στη θέση μου" όταν ο Μάρκος μάθει για την στημένη συνέντευξη της Σύλβιας προειδοποιώντας μάλιστα την Φαίη, ότι πρέπει να επανορθώσει, αλλιώς θα έχει να κάνει μαζί του! Την ίδια ώρα ο Ζαχαρίας θα κάνει ένα λάθος και η κρέμα που προοριζόταν για την Βισοφούλα θα καταλήξει σε άλλα χέρια!

Θα καταφέρει η Εβίτα να φύγει για Λονδίνο και τι θα γίνει όταν ανακαλυφθεί η κρυφή κάμερα που έχει μπει στο γραφείο του Μάρκου; Ο Αχιλλέας ένα βήμα πριν και το διαζύγιο, με τον ίδιο να πηγαίνει για τις υπογραφές! Θα γίνει χαμός στη συνέχεια της σειράς του Alpha.

Τι θα κάνει η Ζωγραφιά όταν η Λατάνια ανακαλύψει πως έχει βάλει κάμερα; - Χαμός στο "Έλα στη θέση μου"

Επεισόδιο 125: Ο Μάρκος γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει για τη στημένη συνέντευξη της Σύλβιας και προειδοποιεί τη Φαίη πως αν δεν επανορθώσει θα έχει να κάνει μαζί του. Ο Ζαχαρίας φτιάχνει μία νέα κρέμα για τη Βιοσοφούλα, τα βαζάκια όμως μπερδεύονται και ο Μάρκος χαρίζει την κρέμα στη Σύλβια.

Η Εβίτα ετοιμάζεται να φύγει εκτάκτως για το Λονδίνο, ενώ ο Αχιλλέας κλείνει ραντεβού για τις υπογραφές του διαζυγίου. Τι θα κάνει η Ζωγραφιά όταν η Λατάνια ανακαλύψει πως έχει βάλει κάμερα στο γραφείο του Μάρκου; Και αν θέλετε να δείτε όλα όσα μας περιμένουν στα νέα επεισόδια της σειράς, σας τα έχουμε συγκεντρωμένα εδώ!