Elif: Η Αϊλά λέει στον Μουράτ ότι πρέπει να την παντρευτεί! - Χαμός σήμερα (20/3)

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Η Αϊλά λέει στον Μουράτ ότι πρέπει να την παντρευτεί! - Χαμός σήμερα (20/3)

Χαμός θα γίνει σήμερα (20/3) στη ξένη σειρά Elif. Διαβάστε όλα όσα θα δούμε στο Star. H Αϊλά θα ζητήσει από τον Μουράτ να την παντρευτεί, καθώς θα του πει ότι αυτό πρέπει να γίνει, μετά τα όσα συνέβησαν. Την ίδια ώρα ο Ουμίτ θα πληρώσει κάποιο μέρος από το χρέος του Μουράτ, ωστόσο θα θελήσει ένα έγγραφο για να δώσει όλο το ποσό.

Οι εξελίξεις καταιγιστικές στην ξένη, καθημερινή σειρά του Star. Ο Μουράτ χαίρεται που έστω για λίγο θα τον αφήσουν ήσυχο, ενώ την ίδια ώρα θα έρθει αντιμέτωπος με αυτό που θα του πει η Aϊλά. Θα δεχτεί να παντρευτούν; Η Ασουμάν τέλος θα πάει να πάρει την Ιντζί από την οικογένεια Εμίρογλου, ωστόσο εκείνη δεν θα θελήσουν αν την δώσουν! Τι θα κάνει εκείνη για να πάρει πίσω την αδελφή της;

Χαμός μας περιμένει στη σειρά Elif - Όλα όσα θα δούμε σήμερα (20/3)

Επεισόδιο 547

Ο Ουμίτ πληρώνει το μισό από το χρέος του Μουράτ στους τοκογλύφους και τον αφήνουν ελεύθερο. Ο Μουράτ ευχαριστεί τον Ουμίτ αλλά εκείνος του λέει πως πλήρωσε μόνο τα μισά χρήματα. Τα υπόλοιπα θα τα πληρώσει όταν ο Μουράτ του φέρει το έγγραφο, που του ζήτησε από το γραφείο του Ερκούτ. Ο Μουράτ είναι ευχαριστημένος που έστω και για λίγο οι άντρες του Λατίφ θα τον αφήσουν ήσυχο. Όταν επιστρέφει σπίτι του βλέπει την Αϊλά να τον περιμένει. Η κοπέλα του λέει πως κάποιοι γείτονες την είδαν να μπαίνει σπίτι μαζί του και τώρα την κουτσομπολεύουν.

Η Αϊλά λέει στον Μουράτ πως μετά από ό,τι έγινε θα πρέπει να την παντρευτεί. Ο Μουράτ δεν χαίρεται καθόλου με αυτή την ιδέα. Η Αϊλά του λέει πως ο πατέρας της γνωρίζει πως βλέπονται. Ο Μουράτ προτείνει να μιλήσει εκείνος στον πατέρα της και να τον καθησυχάσει αλλά η Αϊλά του λέει πως κάτι τέτοιο δεν είναι καλή ιδέα. Ο Μουράτ δεν ξέρει βέβαια πως ο πατέρας της Αϊλά είναι ο Λατίφ. Η Ασουμάν πηγαίνει να πάρει την Ιντζί από την οικογένεια Εμίρογλου. Δεν θέλουν να τη δώσουν αλλά δεν μπορούν να εμποδίσουν την Ασουμάν να πάρει μαζί της την αδελφή της. Η Ασουμάν πηγαίνει την Ιντζί στην αποθήκη στο κτήμα. Σας έχουμε και "καυτό" spoiler για την ξένη σειρά του Star. Δείτε τι μας περιμένει στην Elif.

TAGS