Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θα γίνει της Πολυκατοικίας: Ένα τηλεοπτικό συνεργείο φέρνει τον χαμό!

Σας έχουμε τη συνέχεια μόνο εδώ!

Θα γίνει της Πολυκατοικίας: Ένα τηλεοπτικό συνεργείο φέρνει τον χαμό!
TV24 20.03.2020 09:03
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Μπορεί λόγω και του κορωνοϊού οι σειρές να παίζονται σε επανάληψη, ωστόσο εμείς σας έχουμε την συνέχεια που θα δούμε στη σειρά "Θα γίνει της Πολυκατοικίας". Ποια είναι αυτά που μας περιμένουν; Στην πολυκατοικία καταφθάνει ένα τηλεοπτικό συνεργείο, προκειμένου να κάνει ένα αφιέρωμα στον Στέφανο.

Ποια είναι αυτά που μας περιμένουν στη σειρά του ΣΚΑΪ

«Ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα, μια φαρυγγίτιδα κι ένα ερωτικό όνειρο»

Στην πολυκατοικία καταφθάνει ένα τηλεοπτικό συνεργείο, προκειμένου να κάνει ένα αφιέρωμα στον Στέφανο. Το κόνσεπτ του αφιερώματος είναι η καθημερινότητα των σταρ. Από αυτή την καθημερινότητα δεν μπορούν φυσικά να λείπουν οι γείτονες, που θέλουν να εμφανιστούν στην εκπομπή, ο καθένας για τους δικούς του λόγους..

Η Γεωργία, που καίγεται να μιλήσει για το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας, παθαίνει φαρυγγίτιδα και χάνει τη φωνή της. Παρ όλα αυτά, θα καταφέρει να δώσει στους δημοσιογράφους μια είδηση-βόμβα για τον Στέφανο: μια ερωτική περιπέτεια που είχε με μια παντρεμένη γειτόνισσα! Η Γεωργία έχει κρυφακούσει μια συζήτηση Νίκου και Λουκίας, αλλά δεν γνωρίζει πως πρόκειται για τη Μυρσίνη.

Κι ενώ η πολυκατοικία αναστατώνεται ψάχνοντας να βρει ποια παντρεμένη πήγε με τον Στέφανο, .η Χριστίνα μένει άνεργη και δυσκολεύεται να πληρώσει το ενοίκιο στον Ανανία και τη Βιβή. Με αυτό το άγχος στο μυαλό της, καταλήγει να δει ένα ερωτικό όνειρο με κείνη και τον Ανανία και φρικάρει ακόμη περισσότερο. Νιώθει αμήχανα απέναντί του, την ίδια στιγμή που ο Μηνάς με τον Ζαχαρία έχουν αποφασίσει να εκδικηθούν τον Ανανία για τις κατσαρίδες στο μπαρ, στέλνοντάς του ανώνυμα ερωτικά μηνύματα! Το μπέρδεμα θα είναι αναπόφευκτο… Δείτε και το spoiler που έκανε για την σειρά η τηλεοπτική "Τέτα". Τι αποκάλυψε:

Χαμός και στη συνέχεια της σειράς "Θα γίνει της Πολυκατοικίας"

Επεισόδιο 24: «Μια άνεργη, μια ακριβή τσάντα κι ένα διαφημιστικό»

Η Χριστίνα εξακολουθεί να είναι άνεργη και ο Σωτήρης με τον Ζαχαρία προσπαθούν να τη βοηθήσουν. Ο Σωτήρης βρίσκει μια αγγελία που ζητά διαμερίσματα προς ενοικίαση για τις ανάγκες τηλεοπτικού γυρίσματος. Με την ευκαιρία της απουσίας του Στέφανου για γυρίσματα εκτός Αθηνών, πείθουν τον Παύλο να νοικιάσουν το ρετιρέ με μια πολύ καλή αμοιβή. Θα πέσουν όμως θύματα απάτης, καθώς οι τηλεοπτικοί «καλλιτέχνες» είναι ευφάνταστοι κλέφτες και θα αδειάσουν το σπίτι του Στέφανου. Ο Μηνάς με τις «διασυνδέσεις» του στον υπόκοσμο, θα αναλάβει να σώσει την κατάσταση…

Η Λουΐζα εμφανίζεται με μια ακριβή φιρμάτη τσάντα, προκαλώντας τη ζήλια της Μυρσίνης αλλά και της Γεωργίας, καθώς ισχυρίζεται πως της την αγόρασε ο Νίκος. Μυρσίνη και Γεωργία γίνονται έξαλλες με τους άντρες τους και το γεγονός ότι αυτοί δεν τους κάνουν ποτέ τέτοια δώρα. Ο Βαγγέλης και ο Αλέκος δεν μπορούν να αγοράσουν δύο πανάκριβες τσάντες και έτσι θα αναγκαστούν να αγοράσουν στη Μυρσίνη και τη Γεωργία μια τσάντα… μισή- μισή! Οι ίδιες φυσικά δεν γνωρίζουν ότι τη μοιράζονται και τα ευτράπελα δεΝ θα αργήσουν να έρθουν, καθώς η τσάντα πηγαίνει κρυφά από σπίτι σε σπίτι. Όσο για την τσάντα της Λουΐζας, αποδεικνύεται πως είναι μια πολύ καλή και καθόλου ακριβή… απομίμηση!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θα γίνει της Πολυκατοικίας: Τα σιχαμερά έντομα θα επεκταθούν και θα φέρουν χαμό σήμερα (13/3)!

Θα γίνει της πολυκατοικίας: Οι γείτονες προσπαθούν να εμποδίσουν Θάλεια και Ευριπίδη - Όλες οι εξελίξεις 7/2

Share