Ενώπιος Ενωπίω: Έρχεται εκτάκτως - Η εκλεκτή καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου

Ποια θα υποδεχτεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ενώπιος Ενωπίω: Έρχεται εκτάκτως - Η εκλεκτή καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου

Το Ενώπιος Ενωπίω έρχεται εκτάκτως την Δευτέρα που μας έρχεται (23/3) με τον Νίκο Χατζηνικολάου να υποδέχεται μια εκλεκτή καλεσμένη. Ποια θα δούμε λοιπόν στην εκπομπή του ANT1;

Ειδικότερα η εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω θα παιχτεί εκτάκτως αυτή τη Δευτέρα στις 23:30 με τον Νίκο Χατζηνικολάου να υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής του ANT1 της Ζωζώ Σαμπουντζάκη! Να σημειωθεί ότι κανονικά η εκπομπή παίζεται κάθε Δευτέρα στον ANT1 στις 23:45. Δείτε και τα όσα αποκάλυψε στην ίδια εκπομπή ο Λάκης Κομνηνός. Ποια αυτά που είπε;

Λίγα λόγια για την Ζωζώ Σαμπουντζάκη που θα είναι καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Η Ζωζώ (Ζωή) Σαπουντζάκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 27 Μαΐου 1933 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και show woman.

Στις αρχές τις δεκαετίας του 50’, κατέβηκε στην Αθήνα, όπου σημείωσε μεγάλες επιτυχίες παίζοντας σε επιθεωρήσεις. Στα μέσα της ίδιας δεκαετίας, άφησε το θέατρο και ξεκίνησε εμφανίσεις σε διάφορα νυχτερινά κέντρα, όπου σύχναζε όλη η «αφρόκρεμα» της εποχής εκείνης (Ωνάσης, Νιάρχος, κ.α). Οι εμφανίσεις της με πανάκριβες τουαλέτες, με φτερά και πούπουλα, έκαναν την νυχτερινή Αθήνα να παραμιλά για το μπρίο της και η επιτυχία της ήταν τόσο μεγάλη που από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως η «Βασίλισσα της νύχτας».

Η μητέρα της σε ρόλο μάνατζερ ζητούσε πάντα πολλά λεφτά για να υπογράψει συμβόλαιο για ταινία ή δίσκο. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που στην Ελλάδα δεν συμμετείχε σε πολλές ταινίες. Η καριέρα της στην Αμερική και την Κωνσταντινούπολη υπήρξε σημαντική. Στην Αμερική βρέθηκε απλά για να «πικάρει» ένα παλιό της φλερτ, ενώ στην Πόλη είχαν κυκλοφορήσει ακόμα και σοκολατάκια με τη φωτογραφία της.

Την εποχή που τη φώναζαν «βασίλισσα της νύχτας» κάποιος την αποκάλεσε παχουλή και από τότε έβαλε στόχο και έχασε τα περιττά κιλά, σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει η Wikipedia.