Σκάνδαλα μεγατόνων στην Elif - Τα 5 νέα επεισόδια πριν τα παίξει το STAR

Τι θα συμβεί τη νέα εβδομάδα (23-27/3)

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκάνδαλα μεγατόνων στην Elif - Τα 5 νέα επεισόδια πριν τα παίξει το STAR

Πολλά τα σκάνδαλα που θα συμβούν στα επόμενα 5 επεισόδια της αγαπημένης σειράς "Elif" κι εμείς τα έχουμε πριν τα παίξει ο τηλεοπτικός σταθμός STAR.

Με όλα όσα γίνονται με τον κορωνοϊό η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμα της τηλεόρασης εναλλάσσεται ημερησίως! Εμείς ωστόσο, σας αποκαλύπτουμε τα επεισόδια που ήταν να παιχτούν την εβδομάδα 23-27/3!

Επεισόδιο 548

Η Ασουμάν προειδοποιεί την Ιντίζ σχετικά με την Αρζού και της ζητάει να είναι προσεχτική. Η Αρζού λέει στην Ασουμάν πως η Ιντζί μπορεί να μείνει στους αποθηκευτικούς χώρους του κτήματος. Ο Ουμίτ προτείνει στην Αρζού να ξεκινήσουν μια νέα επιχείρηση ώστε να έχει κάτι να απασχολείται τον ελεύθερο χρόνο της. Η Ελίφ νοσταλγεί την Ιντζί και η οικογένειά της προσπαθεί να της φτιάξει το κέφι αλλά το κοριτσάκι είναι λυπημένο.

Έτσι νιώθει και η Ιντζί. Η Αρζού εκνευρίζεται από την παρουσία της Ιντζί στο σπίτι. Η Μπαχριγιέ στέλνει λάθος παραγγελία σε έναν πελάτη και εκείνος γίνεται έξαλλος. Η Μπαχριγιέ ζητάει από τα υπόλοιπα κορίτσια να μη σχολιάσουν το γεγονός για να μην το μάθει ο Τζεβαχίρ. Αργότερα τα κορίτσια από τη δουλειά πηγαίνουν στο σπίτι της Μελέκ και της ζητάνε να επιστρέψει στη δουλειά.

Ο Σελίμ πιάνει δουλειά ως ταξιτζής γεγονός που σοκάρει τα μέλη της οικογένειας Εμίρογλου, ειδικά την Αλιγιέ. Η Αρζού αποφασίζει να ασχοληθεί με τα υφάσματα και καταστρώνει τα σχέδια της με τον λογιστή της καθώς δεν θέλει ο Ουμίτ να γνωρίζει τι κάνει. Ο Ουμίτ βλέπει τον λογιστή να φεύγει από το σπίτι και ρωτάει την Αρζού τι συμβαίνει αλλά εκείνη αποφεύγει τη συζήτηση…

Επεισόδιο 549

Ο Σελίμ συνηθίζει σιγά – σιγά τη νέα του δουλειά. Στο σπίτι χαλάει το πλυντήριο ρούχων αλλά ο Γιουσούφ δίνει και σε αυτό το πρόβλημα λύση. Η Ασούμαν κλειδώνει την Ίντζι στην αποθήκη αλλά εκείνη βρίσκει τρόπο να βγει έξω και να μπει στο σπίτι. Πηγαίνει στο δωμάτιο της Αρζού και ανακατεύει τα πράγματά της. Η Αρζού λείπει από το σπίτι και ο Ουμίτ αναρωτιέται που βρίσκεται. Όταν επιστρέφει του λέει πως γράφτηκε στο κολυμβητήριο. Ο Ουμίτ είναι σίγουρος πως κάτι καινούριο σχεδιάζει.Η Αρζού βλέπει την Ιντίζ ντυμένη με τα ρούχα της και γίνεται έξαλλη ενώ ο Ουμίτ προσπαθεί να προστατέψει το κοριτσάκι.

Ο Σελίμ παίρνει μια κοπέλα στο ταξί, την οποία κυνηγάει ένας άντρας που θέλει να την χτυπήσει. Ο Σελίμ σώζει την κοπέλα αλλά ο άντρας τον απειλεί με μαχαίρι. Οι δύο άντρες τσακώνονται και ο Σελίμ τον εξουδετερώνει. Η κοπέλα λέει στον Σελίμ πως δουλεύει σε ένα club και δείχνει εντυπωσιασμένη από τη γενναιότητα και την ευγένεια του Σελίμ. Του ζητάει να έρθει να την πάρει από το μαγαζί και το επόμενη βράδυ.

Η Αρζού ζητάει από τη Φεραγιέ, τη λογίστρια του Τζεβαχίρ να συναντηθούν και της ζητάει να πείσει το αφεντικό της να συνεργαστούν. Η Φεραγιέ της λέει πως αυτή είναι μια δύσκολη αποστολή αλλά η Αρζού την πληρώνει καλά και η Φεραγιέ δέχεται την πρότασή της. Η Αρζού θέλει να γίνει ιδιοκτήτρια του μέρους όπου δουλεύει η Μελέκ. Θέλει η Μελέκ να υποφέρει και άλλο…

Επεισόδιο 550

Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Η Ζεϊνέπ τον περιμένει. Ο Σελίμ της λέει πως θα ξεκουραστεί λίγο και θα επιστρέψει στη δουλειά. Η Ζεϊνέπ ανησυχεί επειδή ο Σελίμ δεν κοιμάται αρκετά και η δουλειά του είναι εξοντωτική.

Η Φεραγιέ είναι αποφασισμένη να βρει τρόπο να πείσει τον Τζεβαχίρ να κάνουν μια νέα συνεργασία. Ο Ουμίτ κάνει μια επαγγελματική πρόταση στην Αρζού αλλά εκείνη του λέει πως έχει ήδη κάνει τα δικά της μελλοντικά, επαγγελματικά σχέδια. Ο Μουράτ τηλεφωνεί στην Αϊλά αλλά δεν του απαντάει. Η κοπέλα το κάνει επίτηδες για να πιστέψει ο Μουράτ ότι κάτι κακό της συμβαίνει.

Ο Μουράτ ζητάει από την Τουλάι να τηλεφωνήσει και εκείνη στην Αϊλά και όταν εκείνη τον ρωτάει γιατί εκείνος δεν της δίνει καμία εξήγηση. Η Τουλάι τηλεφωνεί στην Αϊλά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Αϊλά κάποια στιγμή επικοινωνεί με τον Μουράτ και του λέει πως με τη συμπεριφορά του της ράγισε την καρδιά της. Ο Μουράτ είναι αυτός που ζητάει να την δει αλλά η Αϊλά αρνείται. Ο Μουράτ επιμένει και η Αϊλά δέχεται έχοντας πετύχει τον σκοπό της.

Ο λογιστής της Αρζού την ενημερώνει για την επιχείρηση του Τζεβαχίρ και της λέει πως είναι χωρίς επίσημη άδεια. Η Μελέκ αναζητά απεγνωσμένα δουλειά και ο Γιουσούφ θέλει να τη βοηθήσει. Η Αρζού μιλάει με τη Φεραγιέ στο τηλέφωνο και εκείνη της λέει πως η Μελέκ παραιτήθηκε πριν από δύο μέρες. Η Αρζού δεν ενδιαφέρεται για την επιχείρηση του Τζεβαχίρ αν δεν δουλεύει εκεί η Μελέκ. Έτσι, η Αρζού της ζητάει να βρει έναν τρόπο για να επιστρέψει η Μελέκ στη δουλειά…

Επεισόδιο 551

Ο Μουράτ νιώθει ενοχές απέναντι στην Αϊλά, η οποία του έχει στήσει παγίδα. Ο νεαρός προσπαθεί με κάθε τρόπο να την κάνει να νιώσει καλύτερα. Όταν ο Μουράτ την αγκαλιάζει φιλικά, εμφανίζονται οι άντρες του Λατίφ και τον πηγαίνουν στο αφεντικό τους. Ο Λατίφ χτυπάει τον Μουράτ για το χρέος του και λίγο αργότερα εμφανίζεται η Αϊλά και αποκαλεί τον Λατίφ «μπαμπά». Ο Μουράτ σοκάρεται.

Ο Λατίφ τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από την κόρη του και ο Μουράτ καταλαβαίνει πως ο Λατίφ δεν ξέρει τίποτα για τη νύχτα, που πέρασε μαζί της. Ο Μουράτ καταλαβαίνει πως η Αϊλά κάτι ετοιμάζει και της στέλνει μήνυμα ότι δεν θέλει να την ξαναδεί. Η Φεραγιά καταφέρνει να πείσει τον Τζεβαχίρ για τη συνεργασία. Ο Τζεβαχίρ και η Φεραγιέ συναντάνε την Αρζού. Η Αρζού λέει στον Τζεβαχίρ πως η άδεια της επιχείρησής του έχει ένα πρόβλημα. Ο Τζεβαχίρ νιώθει πιεσμένος αλλά η Αρζού του προσφέρει μια νέα άδεια. Ο Τζεβαχίρ μένει άφωνος.

Η Αρζού του προσφέρει ένα γενναιόδωρο ποσό και την άδεια υπό έναν όρο. Θέλει ο Τζεβαχίρ να προσλάβει ξανά τη Μελέκ.Ο Τζεβαχίρ δέχεται και όταν επιστρέφει στη δουλειά ζητάει από την Αϊσέλ να πάει και να πείσει τη Μελέκ να γυρίσει στο εργαστήριο. Η Αϊσέλ επισκέπτεται τη Μελέκ και της μιλάει για την πρόταση του Τζεβαχίρ. Η Μελέκ της λέει πως παραιτήθηκε με αξιοπρέπεια και δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει. Η Σιταρέ, η γυναίκα που ο Σελίμ είχε σώσει, του ζητάει να έρθει να την πάρει μια ώρα νωρίτερα.

Ο Ορχάν, ο δικηγόρος φίλος του Γιουσούφ, του λέει πως μπορεί να τηλεφωνήσει σε έναν φίλο του και να τον πείσει να προσλάβει τη Μελέκ. ο Γιουσούφ δεν θέλει να πει τίποτα σχετικά στη Μελέκ πριν να είναι σίγουρο. Η Αρζού μιλάει στο τηλέφωνο με τον λογιστή της και ο Ουμίτ την ακούει κρυφά. Ζητάει να μάθει τι σκαρώνει. Η Αρζού αποφεύγει να του απαντήσει. Ο Μουράτ προσπαθεί να βρει ευκαιρία για να ψάξει στο γραφείο του Ερκούτ το έγγραφό, που ζητάει ο Ουμίτ…

Επεισόδιο 552

Η Μελέκ δεν δέχεται την πρόταση του Τζεβαχίρ. Ο Τζεβαχίρ είναι έξαλλος και προσπαθεί να βρει τρόπο να τη φέρει πίσω. Η Αρζού τον καλεί και τον ρωτάει αν επέστρεψε στη δουλειά η Μελέκ. Ο Τζεβαχίρ της ζητάει λίγο χρόνο ακόμη. Η Αρζού του λέει πως η συμφωνία τους είναι άκυρη αν δεν επιστρέψει η Μελέκ. Ο Μουράτ ψάχνει το έγγραφο όταν όλοι έχουν φύγει από το γραφείο. Καθώς ψάχνει έρχονται ο Βεϊσέλ με τον Ερκούτ και κρύβεται κάτω από ένα τραπέζι.

Ο Βεϊσέλ με τον Ερκούτ συζητάνε και ο Μουράτ μαθαίνει πως η εταιρία του Ερκούτ έχει και μια παράνομη δραστηριότητα. Ο Ερκούτ στέλνει τον Βεϊσέλ να κανονίσει μια δουλειά. Η Ιντζί χάνει τις αισθήσεις της και τη βρίσκει ο Ουμίτ. Τη φροντίζει και η μικρούλα νιώθει καλύτερα. Η Αρζού γίνεται για άλλη μια φορά έξαλλη αλλά ο Ουμίτ χειρίζεται την κατάσταση. Της λέει πως η Ιντζί θα μένει από εδώ και πέρα στο σπίτι και όχι στην αποθήκη. Ο Τζεβαχίρ επισκέπτεται τη Μελέκ με σκοπό να της αλλάξει γνώμη. Κάνει ό,τι μπορεί για να την πείσει αλλά η Μελέκ αρνείται την πρότασή του. Ο Τζεβαχίρ φεύγει και η Μελέκ ρωτάει την Αλιγιέ αν έκανε το σωστό. Η Αλιγιέ της λέει πως την υποστηρίζει σε ό,τι και αν αποφασίσει να κάνει.

Ο Βεϊσέλ ψάχνει για ταξί και βλέπει τον Σελίμ. Ο Σελίμ του εξηγεί πως πρέπει να δουλέψει ως οδηγός ταξί γιατί δεν βρίσκει άλλη δουλειά. Ο Ουμίτ λέει στην Ασουμάν πως μπορεί να πάρει άδεια για να φροντίσει την αδελφή της. Η Αρζού είναι έξαλλη με τον Ουμίτ. Η Αρζού πιστεύει πως η Ιντζί υποκρίνεται την άρρωστη για να τραβήξει την προσοχή. Η γραμματέας του Ερκούτ βλέπει τον Μουράτ να ψάχνει αλλά εκείνος ξεφεύγει λέγοντας μια δικαιολογία. Ο Βεϊσέλ λέει στην Τουλάι που είδε τον Σελίμ. Η Τουλάι ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι ο Σελίμ είναι πια οδηγός ταξί…

Και μιας και αναφερόμαστε στο STAR... αποφάσισαν να κόψουν και το Masterchef. Δείτε εδώ το ρεπορτάζ

TAGS