Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μάρθα ξεγελάει μέχρι και τον ψυχίατρο

Παίζει επανάληψη αλλά εμείς σας έχουμε τη συνέχεια μόνο εδώ!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μάρθα ξεγελάει μέχρι και τον ψυχίατρο
TV24 23.03.2020 12:11
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ένας χαμός μας περιμένει στη συνέχεια της σειράς "Γυναίκα χωρίς όνομα" με την Μάρθα να ξεγελά ακόμα και τον ψυχίατρο που την εξέτασε. Διαβάστε όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις που αναμένονται στη συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1.

Μπορεί αυτές τις ημέρες να βλέπουμε σε επανάληψη τις αγαπημένες μας σειρές λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό, ωστόσο εμείς σας έχουμε εδώ όλα όσα μας περιμένουν στη συνέχεια, ακριβώς από εκεί που έμεινε!

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ANT1

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 126

Η Μαρίνα και η Κάτια περιμένουν με αγωνία την σύλληψη του Νίκου, με τον φόβο πάντα πως μπορεί να μιλήσει για την ψεύτικη ταυτότητα της Μαρίνας. Η Κάτια προσπαθεί να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις της Εύας. Η Λίζα στήνει παγίδα στον Γιώργο, λέγοντας ψέματα στην διευθύντρια του ιδρύματος, πως ο Γιώργος την κάλεσε να δει τον Μανώλη και πάει από το μαγαζί, ώστε η διευθύντρια να την βρει εκεί... Ο Γιώργος βρίσκεται σε δεινή θέση, αφού μετά απ’ αυτό, κινδυνεύει να του πάρει το παιδί η Πρόνοια.

Η Έλλη περιμένει νέα από την Ευγενία που προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει σε σχέση με τον Χατζή, αλλά εκείνη βρίσκεται νεκρή στα γραφεία της εταιρίας. Η Μάρθα προσποιείται ότι έχει μετανιώσει για όσα έκανε και ξεγελάει ακόμα και τον ψυχίατρο, ο οποίος πείθεται ότι έχει ισορροπήσει ψυχολογικά. Ο αστυνόμος, μετά την συνάντησή του με το Νίκο, ψάχνει και βρίσκει την πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας. Τώρα πια επιβεβαιώνονται όλες οι υποψίες του και η φυλακή φαίνεται μονόδρομος για την Μαρίνα. Σας έχουμε όμως και ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά. Η Μάρθα βρίσκει την Κάτια στη φυλακή.

Μας περιμένουν όμως κι άλλα στο Γυναίκα χωρίς όνομα - Η φωτογραφία της Μαρίνας στα χέρια του αστυνόμου

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 127

Ο Αργύρης δέχεται τηλεφώνημα από έναν δικηγόρο που του ανακοινώνει το θάνατο ενός αγαπημένου του συγγενή, αλλά και πως είναι ο μοναδικός κληρονόμος της μεγάλης του περιουσίας. Η Κάτια συνειδητοποιεί τον λόγο που η Εύα πλησίασε τον Αργύρη και βάζει στόχο να την ξεσκεπάσει. Η φωτογραφία της Μαρίνας από τη φυλακή έχει φτάσει στα χέρια του αστυνόμου κι έτσι αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια για τη ζωή της.

Η Έλλη αποφασίζει να φύγει κρυφά από τον Χατζή για να γεννήσει μακριά του και να γλιτώσει το παιδί τους από τα δολοφονικά του σχέδια. Παράλληλα, η Μαρίνα, με τη βοήθεια της Κλειούς, στήνει μια παγίδα για να συλληφθεί ο Νίκος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Spoiler alert για το Γυναίκα Χωρίς όνομα - Τραγικά πράγματα θα συμβούν παρακάτω

Ανατροπή στο Γυναίκα χωρίς όνομα - Η Μαρίνα καρφώνει την Μάρθα στην αστυνομία

Share