Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτοψία: Ο "ασθενής μηδέν" του κορωνοϊού στην Ελλάδα αποκαλύπτει τα πάντα

Τι θα δούμε σήμερα;

Αυτοψία: Ο
TV24 24.03.2020 16:24
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο "ασθενής μηδέν" του κορωνοϊού στην Ελλάδα αποκαλύπτει τα πάντα στην Αυτοψία και τον Αντώνης Σρόιτερ. Τι θα δούμε σήμερα στην εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου;

Ο «Ασθενής μηδέν» του κορωναϊού στην Ελλάδα βγήκε από την καραντίνα και συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις του. Ο πρώτος άνθρωπος που διαγνώστηκε με τον ιό COVID -19 στην Ελλάδα, η επιχειρηματίας και τακτικό μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης, Δήμητρα Βουλγαρίδου, δίνει την πρώτη αποκλειστική τηλεοπτική της συνέντευξη, την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020, στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή «Αυτοψία».

Η Δήμητρα Βουλγαρίδου ξεφυλλίζει το ημερολόγιο των 17 αυτών ημερών, από τις 25 Φεβρουαρίου που ένιωσε τα πρώτα συμπτώματα του ιού έως και τις 12 Μαρτίου που πήρε το εξιτήριο στα χέρια της.

Όλα όσα θα αποκαλύψει στην Αυτοψία ο "ασθενής μηδέν" του κορωνοϊού στην Ελλάδα

Μιλάει για το ταξίδι της στο Μιλάνο με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας, το οποίο εξελίχθηκε σε μια πρωτόγνωρη δοκιμασία για την ίδια και την οικογένειά της. Αναφέρεται στον φόβο και τα ανάμικτα συναισθήματα που ένιωσε, όταν έμαθε ότι είχε προσβληθεί από τον ιό COVID -19.

Περιγράφει τον «εφιάλτη» που έζησε, μαζί με τον 9χρονο γιο της, στον θάλαμο αρνητικής πίεσης του ΑΧΕΠΑ, όπου κρατήθηκε σε καραντίνα για 14 ημέρες, σύμφωνα με το ιατρικό πρωτόκολλο.

Ανακαλεί στη μνήμη της τις συγκλονιστικές στιγμές της απομόνωσης, τις αρνητικές σκέψεις, τα μηνύματα συμπαράστασης και δίνει την δική της απάντησή της σε αυτούς που θεωρούν ότι έφερε τον ιό στην Ελλάδα.

Πώς την αντιμετώπισε η οικογένειά της; Την αποδέχτηκε ή όχι ο κοινωνικός της περίγυρος; Τέλος, αποκαλύπτει το πρώτο πράγμα που έκανε όταν βγήκε από το νοσοκομείο, μαζί με τον γιο της, υγιής πλέον, από τον ιό. Δείτε επίσης όλα όσα είπε ο Σωτήρης Τσιόρδας με την δικιά του απάντηση για Ιαπωνικό φάρμακο για τον κορωνοϊό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορωνοϊός: Αποκάλυψη για το "Σωτηρία" - «Νοσηλεύουμε και 40άρηδες»

Κορωνοϊός: Νέα απόφαση για τα σούπερ μάρκετ - Τι θα ισχύει τελικά της Κυριακές

Share