Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef: Τι μας περιμένει στο επόμενο επεισόδιο;

Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος;

MasterChef: Τι μας περιμένει στο επόμενο επεισόδιο;
TV24 26.03.2020 20:36
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ανυπομονείτε για το επόμενο MasterChef; Εμείς σας έχουμε όλα όσα θα συμβούν. Τι μας περιμένει στο επόμενο επεισόδιο; Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος;

Oι δεκατρείς μάγειρες του MasterChef θα βρεθούν την Κυριακή 29/3 στις 17:40 σε ένα ακόμα MasterClass για να παρακολουθήσουν φρέσκιες ιδέες. Ο Βαρθαλίτης, ο Τζον και ο Σταυρής, μουδιασμένοι ακόμα από την αποχώρηση του φίλου τους Δημοσθένη, ξεχωρίζουν, καθώς η θλίψη και η αυπνία, είναι έντονες στα πρόσωπά τους.

Τι καλύτερο όμως από τη μαγειρική, που είναι και η κινητήριος δύναμη του διαγωνισμού, για να τους βοηθήσει να αφυπνιστούν; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με βοηθό του τον Βαρθαλίτη, φτιάχνει γλυκιά τάρτα, έτσι για να τον γλυκάνει.

Όλα όσα μας περιμένουν στο επόμενο επεισόδιο του MasterChef

Ο Πάνος Ιωαννίδης θα γεμίσει με καπνούς την κουζίνα του MasterChef 4, βάζοντας επικίνδυνες ιδέες για κάποιους στο κεφάλι των διαγωνιζόμενων.

Καλεσμένος ο γνωστός chef Μιχάλης Μάρθας, ο οποίος διαλέγει για βοηθούς του, τους δύο Κύπριους του διαγωνισμού. Με τη βοήθειά τους μέσα στην κουζίνα, εξηγεί, με έναν απλό και μοναδικό τρόπο, πώς μέσα από την απλότητα των γεύσεων μπορούν να φτιάξουν οι μάγειρες του MasterChef 4 ένα βαθύτατα νόστιμο αλλά και πανέμορφο πιάτο. "Έσκασε" και spoiler για την τελική δυάδα του MasterChef. Πους παίκτες θα δούμε; Σας έχουμε την απάντηση που ψάχνεται.

Ο Δημοσθένης αποκάλυψε τα πάντα για το MasterChef

«Όλο αυτό το ταξίδι του MasterChef ήταν μοναδικό. Υπάρχει πίεση στο παιχνίδι με τον χρόνο. Αυτό που είδα από τα παιδιά που δεν γύρισα στο σπίτι, ήταν πραγματικά υπέροχο. Μακάρι να μπορούσα να το ξαναζήσω. Όλο αυτό που είδα μετά την αποχώρησή μου ήταν πάρα πολύ όμορφο.

Ο Σταυρής είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας και δεν δείχνει τα συναισθήματά του και κυρίως όταν λυπάται και όταν στεναχωριέται. Αλλά αυτό που είδα ήταν συγκλονιστικό» είπε χαρακτηριστικά για τους συμπαίκτες του ο Δημοσθένης, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι και στη σύζυγό του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef Highlights: Ο παίκτης που τα έκανε μπουρλότο και οι νικητές

Ο Δημοσθένης αποκάλυψε τα πάντα για το MasterChef

Share