Elif: Χαμός σήμερα (27/3) - Έξαλλος με την Μελέκ ο Τζεβαχίρ

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Χαμός σήμερα (27/3) - Έξαλλος με την Μελέκ ο Τζεβαχίρ

Χαμός και στο σημερινό επεισόδιο (27/3) της ξένης σειράς "Elif" με τον Τζεβαχίρ να είναι έξαλλος με την Μελέκ και να προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να την φέρει πίσω. Διαβάστε όλα όσα μας περιμένουν σήμερα στην καθημερινή σειρά του Star.

Καταιγιστικές θα είναι και σήμερα οι εξελίξεις στην ξένη καθημερινή σειρά του Star, με την Μελέκ να μην δέχεται την πρόταση που της έκανε ο Τζεβαζίρ, με αποτέλεσμα αυτός να γίνει έξαλλος μαζί της. Την ίδια ώρα η Αρζού θα πει ότι η συμφωνία είναι άκυρη αν η Μελέκ δεν επιστρέψει και ο Τζεβχίρ θα προσπαθήσει να βρει έναν τρόπο να το κάνει.

Από την άλλη ο Βεϊσέλ συζητά με τον Ερκούτ και θα μάθει κάτι για την εταιρία. Τι θα είναι αυτό; Η Αρζού παράλληλα δεν θα πιστέψει την Ιντζί, που λέει ότι είναι άρρωστη. Η γραμματέας του Ερκούτ βλέπει τον Μουράτ να ψάχνει αλλά....

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο Star

Επεισόδιο 552

Η Μελέκ δεν δέχεται την πρόταση του Τζεβαχίρ. Ο Τζεβαχίρ είναι έξαλλος και προσπαθεί να βρει τρόπο να τη φέρει πίσω. Η Αρζού τον καλεί και τον ρωτάει αν επέστρεψε στη δουλειά η Μελέκ. Ο Τζεβαχίρ της ζητάει λίγο χρόνο ακόμη. Η Αρζού του λέει πως η συμφωνία τους είναι άκυρη αν δεν επιστρέψει η Μελέκ. Ο Μουράτ ψάχνει το έγγραφο όταν όλοι έχουν φύγει από το γραφείο. Καθώς ψάχνει έρχονται ο Βεϊσέλ με τον Ερκούτ και κρύβεται κάτω από ένα τραπέζι.

Ο Βεϊσέλ με τον Ερκούτ συζητάνε και ο Μουράτ μαθαίνει πως η εταιρία του Ερκούτ έχει και μια παράνομη δραστηριότητα. Ο Ερκούτ στέλνει τον Βεϊσέλ να κανονίσει μια δουλειά. Η Ιντζί χάνει τις αισθήσεις της και τη βρίσκει ο Ουμίτ. Τη φροντίζει και η μικρούλα νιώθει καλύτερα.

Ο κακός χαμός σήμερα (27/3) στην Elif - Με ποιον θα γίνει έξαλλη η Αρζού;

Η Αρζού γίνεται για άλλη μια φορά έξαλλη αλλά ο Ουμίτ χειρίζεται την κατάσταση. Της λέει πως η Ιντζί θα μένει από εδώ και πέρα στο σπίτι και όχι στην αποθήκη. Ο Τζεβαχίρ επισκέπτεται τη Μελέκ με σκοπό να της αλλάξει γνώμη. Κάνει ό,τι μπορεί για να την πείσει αλλά η Μελέκ αρνείται την πρότασή του. Ο Τζεβαχίρ φεύγει και η Μελέκ ρωτάει την Αλιγιέ αν έκανε το σωστό. Η Αλιγιέ της λέει πως την υποστηρίζει σε ό,τι και αν αποφασίσει να κάνει.

Ο Βεϊσέλ ψάχνει για ταξί και βλέπει τον Σελίμ. Ο Σελίμ του εξηγεί πως πρέπει να δουλέψει ως οδηγός ταξί γιατί δεν βρίσκει άλλη δουλειά. Ο Ουμίτ λέει στην Ασουμάν πως μπορεί να πάρει άδεια για να φροντίσει την αδελφή της. Η Αρζού είναι έξαλλη με τον Ουμίτ. Η Αρζού πιστεύει πως η Ιντζί υποκρίνεται την άρρωστη για να τραβήξει την προσοχή. Η γραμματέας του Ερκούτ βλέπει τον Μουράτ να ψάχνει αλλά εκείνος ξεφεύγει λέγοντας μια δικαιολογία. Ο Βεϊσέλ λέει στην Τουλάι που είδε τον Σελίμ. Η Τουλάι ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι ο Σελίμ είναι πια οδηγός ταξί… Σας έχουμε όμως και ένα καυτό αποκλειστικό για την Elif. Τι μας περιμένει στην σειρά;

Δείτε και το τρέιλερ

TAGS