Πότε η πρεμιέρα για Μιχάλη Κεφαλογιάννη και Εύη Φραγκάκη;

Βγήκε η επίσημη ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πότε η πρεμιέρα για Μιχάλη Κεφαλογιάννη και Εύη Φραγκάκη;

Πότε θα γίνε η πρεμιέρα για Μιχάλη Κεφαλογιάννη και Εύη Φραγκάκη; Βγήκε η επίσημη ανακοίνωση και τώρα μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά όλα όσα ανακοίνωσε το κανάλι.

Όπως έγινε γνωστός το πρωί της Παρασκευής, από Δευτέρα και κάθε μέρα στις 16:30, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης και η Εύη Φραγκάκη αναλαμβάνουν την παρουσίαση μίας νέας ενημερωτικής εκπομπή στον Alpha.

Ο τίτλος της θα είναι «Μένουμε Alpha» και θα βγαίνει στον αέρα πριν την ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα για την εξέλιξη της επιδημίας του κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση για την επίσημη πρεμιέρα Μιχάλη Κεφαλογιάννη και Εύη Φραγκάκη

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά, "Το «Μένουμε σπίτι» είναι η νέα μας καθημερινότητα λόγω κορονοϊού. Η ζωή μας άλλαξε, πολλά ανατράπηκαν ενώ τίποτε δεν θεωρείται πλέον δεδομένο. Σε αυτήν τη νέα κατάσταση, ο ALPHA είναι σταθερά δίπλα στους τηλεθεατές και το ανθρώπινο δυναμικό του ενώνει τις δυνάμεις του!

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μαζί με την Εύη Φραγκάκη έρχονται καθημερινά και ψύχραιμα, μιλούν με τους νέους πρωταγωνιστές της ζωή μας, προτείνουν ιδέες & λύσεις, δίνουν έμπνευση για να κάνουμε τις ημέρες της καραντίνας πιο ευχάριστες. Από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, στις 16:30, και καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, την ίδια ώρα «Μένουμε ALPHA»".

Δείτε τι είπε η Ελένη στην Εύη Φραγκάκη - Ο αποχαιρετισμός on camera

Η Ελένη Μενεγάκη στο τέλος της σημερινής της εκπομπής θέλησε να αποχαιρετήσει την πρώην συνεργάτιδά της και να της ευχηθεί τα καλύτερα για το νέο της αυτό ξεκίνημα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε λοιπόν, “Δεν ξέρω αν σας το είπα, η συνεργάτιδά μας η Εύη Φραγκάκη από την ερχόμενη εβδομάδα μαζί με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη θα βρίσκονται σε δικιά τους εκπομπή στην απογευματινή ζώνη του Alpha. Οπότε καλή επιτυχία, καλό ξεκίνημα. Αποχαιρετάμε την Εύη και τις ευχόμαστε καλή νέα αρχή.” Να πούμε βέβαια ότι έχουμε άλλη μια αποχώρηση βόμβα από το κανάλι. Κλείνει η πόρτα μετά την Μενεγάκη!

TAGS