Elif: Αποκλειστικό! Η Αρζού φυλακίζει την Γκοντζά

Μόνο εδώ αυτές οι αποκαλύψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Αποκλειστικό! Η Αρζού φυλακίζει την Γκοντζά

Ένα αποκλειστικό σοκ έχουμε για την αγαπημένη σειρά "Elif" Η Αρζού φυλακίζει την Γκοντζά και έρχονται τα πάνω κάτω στην πλοκή της υπόθεσης.

Η Μελέκ επιστρέφει στη δουλειά και πλέον τα σχέδια της Αρζού να την εξοντώσει έχουν πάρει σάρκα και οστά. Ωστόσο ο Ουμίτ έχει αρχίσει να ενοχλείται από την εμμονή της για την οικογένεια Εμιρόγλου. Ο Μουράτ, από την άλλη, έχει να αντιμετωπίσει την οργή του Λατίφ, αφού εξαιτίας του η κόρη του έκανε απόπειρα αυτοκτονίας...

Η Μελέκ έχει μια συνέντευξη για δουλειά, αλλά ξεχνάει το τηλέφωνό της στο σπίτι. Η Ασουμάν την καλεί, αλλά απαντάει η Αλιγέ, η οποία μαθαίνει πως η Ιντζί είναι άρρωστη και ζητάει την Ελίφ. Ο Τζεβαχίρ προκειμένου να πείσει τη Μελέκ να επιστρέψει, βάζει τις άλλες εργάτριες να πάνε να της μιλήσουν και να της πουν πως αν δεν γυρίσει το εργαστήριο θα κλείσει! Ετσι εκείνη συμφωνεί να ξαναπάει.

Ο Γιουσούφ επισκέπτεται την οικογένεια Εμιρόγλου και η Ελίφ του ζητάει να την πάει στο κτήμα. Ο Τζεβαχίρ χαίρεται όταν βλέπει τη Μελέκ στη δουλειά και τηλεφωνεί αμέσως στην Αρζού για να της πει τα καλά νέα. «Τώρα θα αρχίσει ο εφιάλτης σου, κυρία Μελέκ», μονολογεί εκείνη. Η Μπαχριγιέ μένει άφωνη όταν βλέπει πάλι στη δουλειά τη Μελέκ και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση, έτσι καταγγέλλει στην αστυνομία πως η επιχείρηση του Τζεβαχίρ λειτουργεί χωρίς άδεια. Δυο αστυνομικοί πηγαίνουν εκεί, αλλά αυτή τη φορά ο Τζεβαχίρ έχει άδεια μετά τη συνεργασία του με την Αρζού. Οταν φεύγουν οι αστυνομικοί, εκείνος καλεί στο γραφείο του την Μπαχριγιέ και την απολύει, μιας και ξέρει πως αυτή έκανε την καταγγελία.

Η Μελέκ επεμβαίνει, με αποτέλεσμα να την κρατήσει τελικά. Στο μεταξύ, η Ασουμάν επιστρέφει στο κτήμα μαζί με την Ιντζί, αλλά βρίσκει τα πράγματά της έξω. Η Αρζού την απολύει: «Εφερες τους εχθρούς μου εδώ μέσα και πίστευες πως θα περάσει έτσι αυτό; Παίρνεις πόδι από εδώ!». Η Ασουμάν πηγαίνει στην εταιρεία του Ερκούτ και του λέει πως η Αρζού την απέλυσε και πως έχει πια και τη φροντίδα της άρρωστης Ιντζί. Εκείνος καλεί τον Μουράτ και του δίνει χρήματα για να πάει την Ασουμάν και την Ιντζί σε ένα ξενοδοχείο. Στο μεταξύ, ο Τζεβαχίρ θέλει να πάει την Αρζού σε ένα καλό εστιατόριο για να γιορτάσουν τη συνεργασία τους, αλλά εκείνη θέλει να τελειώνει και υπογράφουν γρήγορα στο γραφείο του.

Φεύγοντας, πετυχαίνουν τη Μελέκ, η οποία επιστρέφει στη δουλειά για να πάρει το κινητό της. «Τι θέλεις εσύ εδώ;» της επιτίθεται η Μελέκ και ο Τζεβαχίρ προσπαθεί να την ηρεμήσει: «Μελέκ, τι κάνεις; Πώς μιλάς έτσι;». Η Αρζού παριστάνει την πελάτισσα που θέλει να κάνει παραγγελία. Δεν λέει τίποτα για τη συνεργασία, αλλά η Μελέκ νιώθει άβολα γιατί είναι σίγουρη πως κάτι σχεδιάζει. Το ίδιο πιστεύουν και οι Εμιρόγλου όταν το συζητάει μαζί τους.

Ο Ουμίτ μαθαίνει τα σχέδια της Αρζού

Ο Σελίμ παραλαμβάνει έναν γκρινιάρη πελάτη, που παραπονιέται για όλα. Οταν φτάνει στον προορισμό του, ξεχνάει έναν φάκελο με χρήματα μέσα στο ταξί. Τον φάκελο βρίσκει αργότερα η Σιταρέ και τον δίνει στον Σελίμ: «Είσαι τυχερός που βρήκες τόσα χρήματα», του λέει, αλλά εκείνος της απαντάει: «Δεν είναι δικά μου! Ξέρω σε ποιον ανήκουν και θα τα παραδώσω».

Η Σιταρέ διαφωνεί μαζί του και του λέει να κρατήσει τα χρήματα για τον εαυτό του και να μην πετάξει την τύχη του. Ο Σελίμ επιμένει πως θα βρει σε ποιον ανήκουν και θα τα επιστρέψει. Ο Μουράτ έχει καταλάβει τα ψέματα της Αϊλά και το σχέδιό της έχει καταστραφεί εξαιτίας της αντίδρασης του πατέρα της. Ο Μουράτ λέει στον Βεϊσέλ και την Τουλάι πως η Αϊλά είναι κόρη του τοκογλύφου Λατίφ και σοκάρονται. Την ίδια ώρα, ο Ουμίτ βρίσκει τα έγγραφα που έκρυβε η Αρζού και τώρα πια ξέρει για τη συνεργασία της με τον Τζεβαχίρ και καταλαβαίνει πως η γυναίκα του προσπαθεί να κάνει πάλι κακό στη Μελέκ με όποιο τρόπο μπορεί. Ο Τζεβαχίρ συναντάει την Αρζού, η οποία του λέει: «Θα τις βάζεις να δουλεύουν παραπάνω!Δεν θα μείνει στιγμή ήσυχη η Μελέκ! Θέλω να υποφέρει μέχρι τέλους, μέχρι να εξαντληθεί τελείως».

Εκείνος διαφωνεί: «Κάναμε τα πάντα για να επιστρέψει και τώρα θα κάνω αυτό; Θα παραιτηθεί έτσι!». Ομως η Αρζού του έχει τη λύση: «Δεν θα φύγει! Και μάλιστα θα έχει υπογράψει και συμβόλαιο που θα λέει πως δεν θα μπορέσει να παραιτηθεί όποτε εκείνη θελήσει». Ξαφνικά εκεί που μιλάνε εμφανίζεται ο Ουμίτ και την αρπάζει να φύγουν. Ο Τζεβαχίρ επεμβαίνει, καθώς δεν ξέρει πως είναι παντρεμένοι. Ο Ουμίτ χτυπάει τον Τζεβαχίρ και φεύγει με την Αρζού. Στη συνέχεια της λέει πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να ευτυχήσουν όσο θα εξακολουθεί να ασχολείται με τη Μελέκ και την οικογένειά της.

Ο Σελίμ επιστρέφει στον πελάτη του, τον Ακίν, τον φάκελο με τα χρήματα που ξέχασε στο ταξί του και εκείνος πηγαίνει στο σπίτι της οικογένειας Εμιρόγλου για να δείξει την ευγνωμοσύνη του. Κουβεντιάζοντας αποδεικνύεται ότι ο Ακίν ήταν φίλος με τον Κενάν και πως τον είχε βοηθήσει οικονομικά για να σπουδάσει η κόρη του.

Η Αρζού κλειδώνει την Γκοντζά

Το βράδυ η Φεραγιέ πηγαίνει στο κτήμα και ενημερώνει την Αρζού ότι η Μελέκ μένει στο σπίτι που της νοικιάζει η Μπαχριγιέ. Η Αρζού της ζητάει να της κανονίσει ραντεβού για να μιλήσουν. Πράγματι, την επόμενη μέρα η Μπαχριγιέ συναντάει την Αρζού, η οποία την απειλεί για να διώξει από το σπίτι της την οικογένεια Εμιρόγλου: «Θέλω να τους διώξεις από το σπίτι σου».

Η Μπαχριγιέ αρνείται, αλλά η Αρζού της λέει: «Αν δεν θέλεις να το κάνεις, δεν πειράζει! Από αύριο θα ψάχνεις για δουλειά». Τελικά, οι δύο γυναίκες κάνουν μια συμφωνία. Στο μεταξύ, η Αρζού βασανίζει την Γκοντζά και η κοπέλα αρχίζει να αισθάνεται αγανάκτηση και λέει πως θέλει να φύγει. Ομως η Αρζού την κλειδώνει στο υπόγειο. Η Ασουμάν μπαίνει παράνομα στο σπίτι της Αρζού και όταν εκείνη φεύγει, βρίσκει την Γκοντζά και την ξεκλειδώνει. Στη συνέχεια την πηγαίνει στην εταιρεία για να καταφέρει να της επαναφέρει τη μνήμη. Ολοι την καλωσορίζουν αλλά εκείνη δεν θυμάται τίποτα. Ο Ερκούτ δίνει λεφτά στην Ασουμάν για να φύγει από εκεί μαζί με την Γκοντζά.

«Είσαι δολοφόνος»

Η Αϊλά καταφέρνει με το κλάμα της να μαλακώσει την καρδιά του πατέρα της, ο οποίος δίνει την ευχή του για τη σχέση της με τον Μουράτ. Του τηλεφωνεί, αλλά εκείνος της στέλνει μήνυμα πως δεν θέλει να την ξαναδεί. Η κοπέλα του απαντάει πως θα αυτοκτονήσει και ο Μουράτ τρομάζει.

Η Αϊλά κάνει πραγματικότητα την απειλή της και τη βρίσκει ο πατέρας της χωρίς τις αισθήσεις της. Εκείνη την ώρα τηλεφωνεί ο Μουράτ και ο πατέρας της απαντάει στην κλήση και τον απειλεί: «Θα σε σκοτώσω! Εξαιτίας σου πέθανε η κόρη μου», του φωνάζει. Ο Λατίφ μεταφέρει την Αϊλά στο νοσοκομείο, ενώ βάζει να βρουν τον Μουράτ. Η Τουλάι συμβουλεύει τον Μουράτ να πάει στο νοσοκομείο και να έρθει αντιμέτωπος με την κατάσταση. Οταν φτάνει εκεί, ακούει κρυφά τον γιατρό να λέει στον Λατίφ πως η Αϊλά είναι καλά και ανακουφίζεται. Δεν στέκεται όμως να ακούσει τη συνέχεια και τον γιατρό να λέει ότι και το μωρό είναι καλά!

Ο Λατίφ σοκάρεται και πιστεύει πως η κόρη του είναι έγκυος στο παιδί του Μουράτ. Πράγματι, η κοπέλα συνέρχεται και λέει ψέματα στον πατέρα της πως περιμένει το παιδί του Μουράτ. Την ίδια ώρα, ο Μουράτ εξακολουθεί να ψάχνει για το έγγραφο που του ζήτησε ο Ουμίτ, όταν ακούει φωνές και κρύβεται πάλι κάτω από ένα γραφείο. Ο Βεϊσέλ και ο Ερκούτ έρχονται και συζητούν για τη νέα δουλειά του Σελίμ ως οδηγού ταξί, αλλά και για το ότι η Αρζού αγόρασε το κτήμα των Εμιρόγλου.

Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη και μαθαίνει σοκαρισμένος πως η Αρζού ήταν εκείνη που έβαλε τη φωτιά στο κτήμα και πως ο Ερκούτ είναι επίσης συνυπεύθυνος σ’ αυτό. Στο μεταξύ, η Αρζού αγχώνεται όταν διαπιστώνει πως η Γκοντζά έφυγε από το κτήμα, αφού φοβάται πως ίσως θυμηθεί ποια είναι. Ο Μουράτ συναντάει τον Ερκούτ και του επιτίθεται: «Δεν θέλω να δουλεύω άλλο για έναν δολοφόνο! Ξέρω πολύ καλά τι έκανες με την Αρζού! Σκότωσες αγαπημένα μου πρόσωπα». Ο Ερκούτ δεν ξέρει τι να πει.

Ωστόσο, δείτε εδώ και τα 5 νέα επεισόδια της καινούργιας εβδομάδας (30/3-4/4) πριν τα παίξει το STAR!

TAGS