«Πόλεμος» στην Elif - Το σατανικό σχέδιο εξόντωσης της Γκοντζά

Ποια έχει βάλει στο στόχαστρο; Μόνο εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πόλεμος» στην Elif - Το σατανικό σχέδιο εξόντωσης της Γκοντζά

Μετά τις δυσκολίες που πέρασε η Γκοντζά στα χέρια της Αρζού ξεκινάει ο «πόλεμος» Έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ με το σατανικό σχέδιο εξόντωσης της στην σειρά Elif. «Αυτό θα είναι το τέλος σου» λέει πριν βάλει μπροστά βήμα βήμα το σχέδιο.

Η Γκοντζά θυμάται και πλέον οργανώνει βήμα-βήμα το σχέδιό της προκειμένου να εκδικηθεί την Αρζού! Και όπως λέει η παροιμία «μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις», τα δικά της πλάνα είναι ακόμα πιο σατανικά από εκείνα της Αρζού!

Η Ασουμάν λέει στην Γκοντζά τα πάντα για το παρελθόν της και πλέον η κοπέλα ξέρει πως ήταν πλούσια. Βλέπει φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Νετζντέτ και η Γκοντζά λέει πως έχει κάποιες μνήμες, αλλά δεν είναι όλα ξεκάθαρα στο μυαλό της. Η Ασουμάν θα περιμένει υπομονετικά, καθώς είναι σίγουρη πως σύντομα θα ανακτήσει τη μνήμη της. Παράλληλα, η Αρζού καταλαβαίνει πως η Γκοντζά και η Ασουμάν είναι στο σπίτι του πατέρα της και πάει εκεί για να πάρει με το ζόρι την Γκοντζά μαζί της. Ομως η Ασουμάν την εμποδίζει και τσακώνονται.

Η Γκοντζά είναι κρυμμένη στις σκάλες, θυμάται τα πάντα και βάζει τα κλάματα! Ωστόσο συνεχίζει να προσποιείται πως έχει αμνησία! Πάνω στον καβγά της με την Ασουμάν, η Αρζού πέφτει και χτυπάει το κεφάλι της. Οταν επιστρέφει στο σπίτι ο Ουμίτ, τη ρωτάει τι συνέβη και εκείνη του λέει πως η Γκοντζά και η Ασουμάν της επιτέθηκαν και τον κατηγορεί γι’ αυτό, επειδή δεν σκότωσε την Γκοντζά όταν ήταν στο νοσοκομείο και τώρα η ύπαρξή της αποτελεί για εκείνη μόνιμη απειλή. Μάλιστα του ζητάει να τη σκοτώσει αυτή τη φορά για να ξεμπερδέψουν μαζί της και ο Ουμίτ θυμωμένος της απαντάει: «Δεν σε πιστεύω! Δεν πρόκειται να αλλάξεις ποτέ», και φεύγει.

Η Ασουμάν σύμμαχος

Η Γκοντζά, η οποία συνεχίζει να κάνει πως έχει αμνησία, είναι έτοιμη πια να πάρει εκδίκηση. «Αυτό θα είναι το τέλος σου, Αρζού! Αλλά δεν ήσουν μόνη σου σ’ όλο αυτό! Είχες σύμμαχο και τον Ερκούτ, που προσπάθησε να μου φάει τα λεφτά! Θα δείτε τι θα πάθετε», μονολογεί. Στο μεταξύ η Ασουμάν της λέει διάφορα περιστατικά από το παρελθόν για να την κάνει να θυμηθεί και κατά λάθος της Γκοντζά της ξεφεύγει μια λεπτομέρεια που ήταν αδύνατο να θυμάται! Ετσι η Ασουμάν αρχίζει να έχει υποψίες πως ίσως η μνήμη της έχει επανέλθει, αλλά το κρύβει! Στο μεταξύ, ο Ερκούτ μιλάει με τον δικηγόρο της εταιρείας και του ζητάει να του μεταφέρει όλες τις μετοχές, καθώς η Γκοντζά δεν μπορεί να διαχειριστεί την εταιρεία λόγω αμνησίας. Εκείνος όμως του απαντάει πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να συμβεί!

Αργότερα ο δικηγόρος τηλεφωνεί στην Γκοντζά και της λέει όσα έγιναν. «Μην πεις σε κανέναν πως θυμάμαι τα πάντα! Δεν θέλω να το ξέρει κανείς, γιατί κινδυνεύω! Θα προσπαθήσουμε κρυφά να κάνουμε ό,τι κάνουμε», λέει στον δικηγόρο της. Η Ασουμάν μιλάει ξεκάθαρα στην Γκοντζά και της λέει πως γνωρίζει ότι θυμάται τα πάντα: «Ντροπή σου να μη μου πεις εμένα ότι θυμάσαι τα πάντα! Τόσο καιρό έπαιζες θέατρο ότι έχεις αμνησία και με κορόιδευες κατάμουτρα. Κρίμα», της λέει και μαζεύει τα πράγματά της να φύγει! Ομως η Γκοντζά τη σταματάει: «Μη φύγεις, πρέπει να καταλάβεις γιατί το έκανα». Ομως η Ασουμάν επιμένει: «Σε βοήθησα τόσο με τον Ερκούτ όσο και με την Αρζού. Σε πέταξαν στον δρόμο κι εγώ σε βοήθησα, αλλά δεν με εμπιστεύτηκες». Η Γκοντζά της ζητάει συγγνώμη και της λέει πως κρατάει κρυφή την ανάκτηση της μνήμης της γιατί θέλει να πάρει εκδίκηση και ζητάει να γίνει σύμμαχός της. Η Ασουμάν δέχεται!

Έχουμε και τα 5 νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς "Elif" πριν τα παίξουν στον τηλεοπτικό σταθμό STAR και πρέπει να τα δείτε γιατί οι εξελίξεις είναι πραγματικά σοκαριστικές.

Στρέφει τον Ουμίτ εναντίον της Αρζού

Το αρχικό σχέδιο της Γκοντζά είναι να μπορέσει να επιστρέψει και πάλι στο κτήμα ως βοηθός της Αρζού, ώστε να μπορεί να παρακολουθεί από κοντά όλα όσα συμβαίνουν και να κινηθεί αναλόγως! Ετσι, πάει έξω από την πόρτα της Αρζού και την παρακαλάει να την πάρει πίσω στη δουλειά, καθώς δεν έχει πού να πάει. Μετά από πολλά παρακάλια, η Αρζού την παίρνει ξανά στο σπίτι: «Ξέρεις ότι είσαι πολύ τυχερή που σε δέχτηκα πίσω! Ομως δεν θα ανεχτώ ξανά άλλο λάθος σου».

Η Γκοντζά βάζει σε εφαρμογή όσα έχει οργανώσει. Και το πρώτο της βήμα είναι να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στην αδίστακτη γυναίκα και τον Ουμίτ! Και το καταφέρνει, όταν αφήνει επίτηδες έναν φάκελο της Αρζού στο γραφείο του άντρα της, ο οποίος είναι από την τράπεζα και αναφέρει αναλυτικά όλα τα ποσά που έχει μεταφέρει η Αρζού στο εργαστήριο ραπτικής για να εκδικηθεί τη Μελέκ. Ο Ουμίτ ζητάει εξηγήσεις και η Αρζού τα βάζει με την Γκοντζά: «Επίτηδες το άφησες εκεί, έτσι; Θέλεις να με εκδικηθείς», της λέει και η Γκοντζά επιμένει να λέει πως δεν το έκανε επίτηδες και πως δεν ήξερε πως ήταν κάτι μυστικό.

Από την άλλη ο Ουμίτ δεν δείχνει πια καμία εμπιστοσύνη στην Αρζού, ενώ λέει στην Γκοντζά: «Θέλω να κάνεις υπομονή μαζί της! Ζούμε στο ίδιο σπίτι και πρέπει να είμαστε και στα καλά και στα άσχημα όλοι μαζί». Μια μέρα πάνω σ’ έναν καβγά του Ουμίτ και της Αρζού, η Γκοντζά μαθαίνει πως το ατύχημα που της προκάλεσε αμνησία ήταν στην πραγματικότητα απόπειρα δολοφονίας από τον Ουμίτ!

Στο στόχαστρό της μπαίνει και ο Ουμίτ! Ετσι, αφού του αποκαλύπτει πως θυμάται τα πάντα, στη συνέχεια προσπαθεί να τον κάνει σύμμαχό της βάζοντάς του λόγια για την Αρζού: «Δεν βλέπεις πως σε χρησιμοποιεί για να πετύχει τους σκοπούς της; Ποτέ δεν σε αγάπησε και δεν θα το κάνει! Κανέναν δεν μπορεί να αγαπήσει». Εκείνος δεν την πιστεύει, αλλά αρχίζει να έχει υποψίες.

Η Γκοντζά φτιάχνει καφέ στον Ουμίτ και του ρίχνει ένα ελαφρύ δηλητήριο μέσα, που του προκαλεί έντονους πόνους στο σώμα και τον αρρωσταίνει. Ωστόσο του λέει ψέματα πως τον καφέ τον έφτιαξε η Αρζού για εκείνον και την επόμενη μέρα του αποκαλύπτει στα ψέματα: «Σου έριξε δηλητήριο για να σε σκοτώσει! Τώρα καταλαβαίνεις πόσο επικίνδυνη είναι». Το σχέδιό της πέτυχε: από τη μία έστρεψε τον Ουμίτ εναντίον της Αρζού και από την άλλη προκαλεί την τιμωρία της Αρζού τρελαίνοντάς την!

TAGS