Πανικός σήμερα (30/3) στις 8 Λέξεις -Το επεισόδιο πριν το παίξει ο ΣΚΑΙ

Η Ιφιγένεια ξεμπροστιάζει τον Σπύρο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πανικός σήμερα (30/3) στις 8 Λέξεις -Το επεισόδιο πριν το παίξει ο ΣΚΑΙ

Πανικός θα γίνει σήμερα στην αγαπημένη σειρά, 8 Λέξεις, αφού οι ανατροπές συνεχίζονται! Έχουμε όλο το επεισόδιο για τις 30/3 πριν παιχτεί στον ΣΚΑΙ.

Μπορεί τα περισσότερα σίριαλ να έχουν σταματήσει να προβάλλονται ή να παίζουν σε επαναλήψεις λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο, οι 8 Λέξεις μετά από απόφαση των υπεύθυνων παίζουν κανονικά αλλά με μειωμένα επεισόδια. Δηλαδή αντί για διπλό επεισόδιο παίζει μόνο το ένα κι εμείς παρακάτω έχουμε όλη την εξέλιξη για σήμερα!

(ΕΠ. 221) στις 8 Λέξεις του ΣΚΑΙ

Η Ιφιγένεια ξεμπροστιάζει τον Σπύρο

Ο Σωτήρης αναγκάζεται να αφήσει τη Τζουλιάνα μόνη και να πάει να πάρει αντιπυρετικό. Σταδιακά η μικρή συνέρχεται και ζητάει επίμονα να την αφήσει να βγει λίγο έξω. Η Ιφιγένεια, με την βοήθεια της Αντριάνας, ξεμπροστιάζει το σχέδιο του Σπύρου και της υπόλοιπης παρέας. Οι Πετροσιάν προσπαθούν να μαζέψουν την κατάσταση, αλλά η Αντριάνα τελικά παραιτείται. Ο Έκτορας εξηγεί στην Αλίκη πως η παρεξήγηση με το κόμμα λύθηκε κι εκείνη δέχεται να γυρίσει σπίτι.

Ο Μιλτιάδης πιάνει την Κατερίνα στα πράσα

Η Ναυσικά καταφέρνει να πείσει τη Ρωξάνη και τον Μιχαήλ να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στον γάμο τους. Ο Άκης μαθαίνει πως η Σμαράγδα συνεχίζει να πηγαίνει στη λέσχη και της τρίζει για μια ακόμα φορά τα δόντια. Παράλληλα ο εκβιασμός της Στέλλας πιάνει τόπο και η Σμαράγδα αναγκάζεται να ενδώσει. Βλέποντας τις οικονομίες της να κάνουν φτερά, η Σμαράγδα ξορκίζει τον Σίμο να κάνουν μια σοβαρή προσπάθεια για να κόψουν αυτό το άσχημο συνήθειο. Ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει πως η Κατερίνα χρησιμοποίησε κρυφά την πιστωτική του και ξεσπάει.

Δείτε εδώ ωστόσο πότε σταματάνε οι 8 Λέξεις από τον ΣΚΑΙ!