Καταιγιστικές εξελίξεις σήμερα (31/3) στην Elif - Ο Τζεβαχίρ απολύει την Μπαχριγιέ

Το επεισόδιο πριν το δείξει το STAR

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καταιγιστικές εξελίξεις σήμερα (31/3) στην Elif - Ο Τζεβαχίρ απολύει την Μπαχριγιέ

Έχουμε το επεισόδιο της αγαπημένης σειράς Elif, πριν το δείξει στο STAR και οι εξελίξεις που θα συμβούν σήμερα (31/3) είναι καταιγιστικές αφού ο Τζεβαχίρ θα καταλάβει ότι η Μπαχριγιέ έκανε την καταγγελία και θα την απολύσει.

Μπορεί οι περισσότερες σειρές να παίζουν σε επανάληψη ελεώ κορωνοϊού, όμως, η Elif συνεχίζει κανονικά στο STAR κι εμείς έχουν την σημερινή εξέλιξη παρακάτω.

Στο επεισόδιο 554 της σειράς «ELIF» θα δούμε πως:

Ο Τζεβαχίρ απολύει την Μπαχριγιέ

Η Ασουμάν πηγαίνει στην εταιρία του Ερκούτ και του λέει πως η Αρζού την απέλυσε και πως έχει πια και τη φροντίδα της άρρωστης Ιντζί. Του λέει πως είναι ακόμα γυναίκα του οπότε πρέπει να τη βοηθήσει. Ο Ερκούτ καλεί τον Μουράτ και του δίνει χρήματα για να πάει την Ασουμάν και την Ιντζί σε ένα ξενοδοχείο. Δυο αστυνομικοί πηγαίνουν στην επιχείρηση του Τζεβαχίρ αλλά αυτή τη φορά ο Τζεβαχίρ έχει άδεια μετά από τη συνεργασία του με την Αρζού. Όταν φεύγουν οι αστυνομικοί ο Τζεβαχίρ καλεί στο γραφείο του τη Μπαχριγιέ και την απολύει μιας και ξέρει πως αυτή έκανε την καταγγελία. Η Μελέκ επεμβαίνει και μιλάει στον Τζεβαχίρ με αποτέλεσμα η Μπαχριγιέ να μείνει στη δουλειά. Η Αρζού χαίρεται όταν μαθαίνει πως η Μελέκ επέστρεψε στη δουλειά του Τζεβαχίρ. Μένει μόνο να υπογράψει τα χαρτιά για τη συνεργασία της με τον Τζεβαχίρ. Εκείνος θέλει να την πάει σε ένα καλό εστιατόριο για να γιορτάσουν τη συνεργασία τους αλλά η Αρζού θέλει να τελειώνει και υπογράφουν γρήγορα στο γραφείο του.

Ο Σελίμ βρίσκει λεφτά

Ο Ταϊλαν και η Ελίφ ζητούν τη βοήθεια του Γιουσούφ στην εργασία τους και η Μελέκ περνάει και εκείνη λίγο χρόνο μαζί τους. Η Μελέκ θυμάται πως άφησε το τηλέφωνο της στη δουλειά και πηγαίνει να το πάρει. Όταν φτάνει εκεί βλέπει την Αρζού. Η Αρζού κάνει δήθεν την πελάτισσα που θέλει να κάνει παραγγελία. Δεν λέει τίποτα για τη συνεργασία αλλά η Μελέκ νιώθει άβολα γιατί είναι σίγουρη πως η Αρζού κάτι σχεδιάζει. Ο Σελίμ παραλαμβάνει έναν γκρινιάρη πελάτη, που παραπονιέται για όλα. Όταν φτάνει στον προορισμό του, ξεχνάει έναν φάκελο με χρήματα μέσα στον ταξί. Το φάκελο βρίσκει αργότερα η Σιταρέ και τον δίνει στον Σελίμ. Του λέει πως είναι τυχερός, που βρήκε τόσο χρήματα αλλά εκείνος της λέει πως θα αναζητήσει τον πελάτη, που τα έχασε για να του τα επιστρέψει. Η Σιταρέ διαφωνεί μαζί του και του λέει να κρατήσει τα χρήματα για τον εαυτό του και να μην πετάξει την τύχη του…

Δείτε εδώ τι θα συμβεί και στα υπόλοιπα επεισόδια της εβδομάδας πριν τα παίξει η τηλεόραση!

TAGS