Κυκλοφορεί το TiVi ΣΙΡΙΑΛ με σούπερ αποκλειστικά για όλες τις αγαπημένες σας σειρές

Μην το χάσετε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κυκλοφορεί το TiVi ΣΙΡΙΑΛ με σούπερ αποκλειστικά για όλες τις αγαπημένες σας σειρές

Μη χάσετε αυτή τη βδομάδα, το περιοδικό TiVi ΣΙΡΙΑΛ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας, και σας έχει τα πιο "καυτά" αποκλειστικά για τα επόμενα επεισόδια από όλες τις σειρές που παίζονται στην ελληνική τηλεόραση.

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη συναντά τον θάνατο! Πως ο Θωμάς την σώζει; Elif: Η πρώην του Γιουσούφ κλέβει την Ελίφ. Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο Αστυνόμος αποφυλακίζει την Μαρίνα. 8 Λέξεις: Μιλτιάδης και Βίκυ χαροπαλεύουν!

Δωρεάν ένθετο πως να διώξετε το άγχος του εγκλεισμού λόγω του κορωνοϊού. Στο TiVi ΣΙΡΙΑΛ που κυκλοφορεί μόνο με ένα ευρώ και 3 ένθετα εντελώς δωρεάν.

Πέρα από το Tivi ΣΙΡΙΑΛ που κυκλοφορεί, μην χάσετε και το TV24

Στο Tv24 που κυκλοφορεί σ' όλα τα περίπτερα! Όλες οι τηλεοπτικές εξελίξεις από αγαπημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αυτό είναι το τέλος της Μαρίνας! Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βιάζει την Μυρσίνη! 8 Λέξεις: Η Τζουλιάνα δραπετεύει! Elif: Ο ματωμένος γάμος Μελέκ και Γιουσιούφ!

Ακόμη το σούπερ δώρο: Αποστειρωμένη μάσκα απο βαμβακερό ύφασμα, πλένεται και ξαναχρησιμοποιείται!

Μιας και είπαμε για αποκλειστικά, σας έχουμε όλες τις νέες εξελίξεις από τις «Άγριες Μέλισσες», πριν αυτές παιχτούν ακόμα στην τηλεόραση λόγω κορωνοϊού.