Elif: Ο ματωμένος γάμος Μελέκ-Γιουσούφ! Καρέ καρέ το τραγικό τέλος τους

Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Ο ματωμένος γάμος Μελέκ-Γιουσούφ! Καρέ καρέ το τραγικό τέλος τους

Ο ματωμένος γάμος του Μελέκ και της Γιουσούφ στην Ελίφ σοκάρει. Θα δείτε καρέ καρέ το τραγικό τέλος που θα έχουν οι πρωταγωνιστές της σειράς του Star, που συγκλονίζει και έχουν ξεχωρίσει από την αρχή οι τηλεθεατές.

Παρά τις δυσκολίες και τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή της, η Μελέκ αποφασίζει να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα και να ντυθεί ξανά νύφη, αυτή τη φορά στο πλευρό του Γιουσούφ! Ομως, για ακόμη μία φορά η μοίρα παίζει άσχημο παιχνίδι στην άτυχη γυναίκα την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της!

Αφού δεν κατάφερε να ευτυχήσει στο πλευρό του Κενάν μετά από τόσα και τόσα που πέρασαν, καθώς η Αρζού προκάλεσε τον φρικτό θάνατό του ίδιου και της κόρη τους, η Μελέκ αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Αυτή τη φορά στη ζωή της, όπως έχουμε ήδη δει στα επεισόδια που προβάλλονται στο STAR, μπαίνει ο Γιουσούφ, ο οποίος μέρα με την ημέρα καταφέρνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη και την καρδιά της. Μια μέρα, μετά από καιρό, εκείνος αποφασίζει να της κάνει πρόταση γάμου!

Η Μελέκ ενθουσιάζεται, όμως πρώτα θέλει να το συζητήσει με την Ελίφ, η οποία αμέσως της λέει: «Ναι, μαμά! Θα χαρώ πολύ να παντρευτείς τον Γιουσούφ», και έτσι η Μελέκ λέει το «ναι». Η μεγάλη μέρα δεν αργεί να φτάσει και η Μελέκ είναι πραγματικά ένας «άγγελος» (όπως είναι και στα ελληνικά το όνομά της) φορώντας ένα απλό λευκό φόρεμα, ενώ τα μαλλιά της κοσμούν μερικά λουλούδια. Το «παρών» δίνουν όλα τα αγαπημένα τους άτομα, ανάμεσά τους και ο Βεϊσέλ με την Τουλάι και τον Μουράτ. Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων και τίποτα δεν φαίνεται να είναι ικανό να χαλάσει τη διάθεσή τους...

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥΣ

Αμέσως μετά το τέλος του γάμου, το ζευγάρι αποχαιρετά τους καλεσμένους και φεύγει σε άλλη πόλη για να κάνει μια νέα αρχή έχοντας μαζί τους την Ελίφ, αλλά και την Ιντζί. Στη διαδρομή όμως, ένα φορτηγό εμποδίζει τον δρόμο τους και ο Γιουσούφ προσπαθεί να πατήσει μάταια φρένα, καθώς αυτά δεν πιάνουν!

Το αμάξι ξεφεύγει από την πορεία του και πέφτει σε γκρεμό! Από το τροχαίο δυστύχημα, ο Γιουσούφ βρίσκει ακαριαίο θάνατο, ενώ η Μελέκ και η Ιντζί είναι βαριά τραυματισμένες! Η Ελίφ είναι η μοναδική που βγαίνει από το αυτοκίνητο!

Δείτε εδώ και ένα ακόμη αποκλειστικό για την αγαπημένη σειρά, ποιο είναι το σατανικό σχέδιο εξόντωσης της Γκοντζά.

Από την Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό TV24

TAGS