Λουτρό αίματος στις 8 Λέξεις – Μιλτιάδης και Βίκυ χαροπαλεύουν

Σοκαριστικό αποκλειστικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λουτρό αίματος στις 8 Λέξεις – Μιλτιάδης και Βίκυ χαροπαλεύουν

Έχουμε αποκλειστικό ρεπορτάζ σοκ για την αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις αφού ο Μιλτιάδης με την Βίκυ θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα λουτρό αίματος και θα φτάσουν σε σημείο να χαροπαλεύουν!

Ο Φοίβος και η Βίκυ σκορπίζουν τον θάνατο στο κότερο, όμως η ίδια χτυπάει άσχημα αλλά και ο πατέρας του Φοίβου χαροπαλεύει στην εντατική από τη σφαίρα που δέχτηκε από τον ίδιο του τον γιo. Παράλληλα ο Φοίβος σκοτώνει έναν ακόμα άνθρωπο για να μην αποκαλυφθεί..

Ο Φοίβος και η Βίκυ είναι έτοιμοι για το χτύπημα στο κότερο, χωρίς να γνωρίζουν πως στη δεξίωση του Δερβάνη ετοιμάζονται να πάνε και ο Μιλτιάδης με την Κατερίνα. Κι ενώ όλοι είναι έτοιμοι να πάνε στη δεξίωση, η Ρωξάνη, που όσο πάει και κατρακυλάει στα ναρκωτικά, ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ: «Εγώ δεν πρόκειται να έρθω μαζί σου ούτε στη δεξίωση του Δερβάνη, ούτε πουθενά. Να πας μόνος σου», του λέει. Αλλά και ο Μιχαήλ λίγο μετά αναφέρει στον Μιλτιάδη πως ούτε εκείνος θα παρευρεθεί: «Λέω να μην έρθω Μιλτιάδη, κάτι έχει προκύψει και με τη Ρωξάνη και δεν θα ήθελα να έρθω μόνος μου».

Ωστόσο και η Κατερίνα φαίνεται ότι δεν είναι σε θέση να τον ακολουθήσει καθώς ένα κρυολόγημα την αναγκάζει να μείνει στο κρεβάτι κι έτσι ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί πως θα πάει μόνος, μη γνωρίζοντας πως ο γιος του ο Φοίβος ετοιμάζεται να σκορπίσει τον θάνατο πάνω στο σκάφος.

Η τραγική μέρα της επίθεσης στο κότερο του Δερβάνη φτάνει και όλα προχωράνε σύμφωνα με το σχέδιο της Βίκυς και του Φοίβου. Ομως, η βραδιά εξελίσσεται σε ένα απίστευτο μακελειό, παντού πέφτουν πυροβολισμοί και ο κόσμος τρέχει πανικόβλητος να κρυφτεί.

Ο Φοίβος βλέπει ανάμεσα στους τραυματίες τον πατέρα του

Μέσα σε όλο αυτόν τον χαμό ο Φοίβος βλέπει ξαφνικά μπροστά του τον πατέρα του γεμάτο αίματα και τα χάνει. Δεν ξέρει αν θα ζήσει και αν έφτασε η ώρα που ο πατέρας του θα μάθει την αλήθεια για εκείνον. Δίπλα του όμως είναι και Βίκυ, η οποία έχει χτυπηθεί άσχημα και αιμορραγεί. Ο Φοίβος έντρομος από αυτή την εξέλιξη, παίρνει από το σημείο τη Βίκυ και τη μεταφέρει αιμόφυρτη στο σπίτι του. Εκεί κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει, αλλά καταλαβαίνει ότι τα πράγματα είναι σοβαρά. Την ίδια στιγμή ο Μιλτιάδης μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και μπαίνει αμέσως στο χειρουργείο καθώς δύο σφαίρες έχουν καρφωθεί μέσα στην κοιλιά του.

Τα άσχημα νέα φτάνουν στην οικογένεια του Μιλτιάδη και η Κατερίνα με δάκρυα στα μάτια τρέχει στο νοσοκομείο. Μαζί της είναι ο Λουκάς και όλοι οι κοντινοί άνθρωποι του Μιλτιάδη που αγωνιούν για την εξέλιξη της υγείας του, η οποία δείχνει να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Στο μεταξύ το τραύμα της Βίκυς πάει απ’ το κακό στο χειρότερο και ο Φοίβος είναι αναγκασμένος να αφαιρέσει τη σφαίρα από τον ώμο της μόνος του στο σπίτι, με μια τσιμπίδα!

Ο Μιλτιάδης στο χειρουργείο αντιμέτωπος με τον θάνατο!

Την ίδια στιγμή η υγεία του Μιλτιάδη επιδεινώνεται και οι γιατροί τον βάζουν ξανά στο χειρουργείο. Η Κατερίνα και η Ιφιγένεια περνούν ώρες αγωνίας στο νοσοκομείο, ενώ ο Μιλτιάδης βρίσκεται στα χέρια των γιατρών.

Ωστόσο, η απουσία του Φοίβου γίνεται αισθητή: «Πού είναι ο Φοίβος, δεν τον βρίσκουμε πουθενά», λέει η Κατερίνα. Λίγο μετά ο Φοίβος εμφανίζεται στο νοσοκομείο: «Πού είσαι παιδί μου, ο πατέρας σου χαροπαλεύει», τον ενημερώνουν και αυτός προσπαθεί να δικαιολογηθεί, υποστηρίζοντας: «Δεν αντέχω να βλέπω όλο αυτό που περνάει ο πατέρας μου». Την ίδια ώρα η κατάσταση της Βίκυς όλο και χειροτερεύει και δεν μένει άλλη λύση από το να προσπαθήσει να βγάλει τη σφαίρα από το μπράτσο της με τη βοήθεια του Φοίβου.

Ομως Φοίβος συνειδητοποιεί πως αν δεν βρει γιατρό, η Βίκυ θα πεθάνει από αιμορραγία. Την ίδια στιγμή η Ιφιγένεια μπαίνει στο δωμάτιο της εντατικής για να δει τον πατέρα της και καταρρακώνεται με το θέαμα του ανήμπορου Μιλτιάδη. Η κοπέλα βάζει τα κλάματα: «Θα πεθάνω αν πάθει κάτι ο πατέρας μου», ομολογεί στον Σπύρο που προσπαθεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα, δυστυχώς όμως δεν καταφέρνει πολλά.

Ο Φοίβος σκοτώνει τον γιατρό

Τελικά ο Φοίβος δεν καταφέρνει να βγάλει τη σφαίρα από τον ώμο της Βίκυς και όλα δείχνουν πως θα πάθει σηψαιμία, ενώ η κατάσταση της υγείας του Μιλτιάδη επιδεινώνεται και τα πράγματα δυσκολεύουν. Ο Φοίβος αποφασίζει να απάγει έναν γιατρό και με την απειλή όπλου τον αναγκάζει να χειρουργήσει τη Βίκυ μέσα στο διαμέρισμα, ενώ ο Μιλτιάδης παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική και η οικογένειά του περνάει ώρες αγωνίας, με πρώτη και κυριότερη την Ιφιγένεια που αρνείται να πιστέψει ότι ο πατέρας της μπορεί να μην ανοίξει ξανά τα μάτια του.

Εν τω μεταξύ ο γιατρός καταφέρνει να βγάλει τη σφαίρα από το χέρι της Βίκυς αλλά η μοίρα του είναι προδιαγεγραμμένη και πέφτει νεκρός από το όπλο του Φοίβου.Η Βίκυ τελικά συνέρχεται αλλά συνειδητοποιεί πως στο μακελειό στο σκάφος έγιναν μοιραία λάθη που μπορεί να οδηγήσουν την αστυνομία στα ίχνη τους. Δείτε και το σούπερ αποκλειστικό για την Τζουλιάνα που δραπετεύει