Τα 5 νέα "καυτά" επεισόδια του Elif πριν τα δείξει το STAR

Προσοχή spoiler! Τι θα συμβεί σήμερα (6/4) στην σειρά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα 5 νέα

Προσοχή ακολουθεί "καυτό" spoiler για την αγαπημένη σειρά "Elif"! Έχουμε και τα 5 νέα επεισόδια της εβδομάδας (6-10/4) πριν τα δείξει το STAR!

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Αρζού αγχώνεται όταν διαπιστώνει πως η Γκόντζα έφυγε από το κτήμα. Φοβάται πως θα συναντήσει κάποιον από το παρελθόν και θα θυμηθεί ποια είναι. Ο γιατρός λέει στη Μελέκ πως η Ελίφ αρρώστησε επειδή το σπίτι έχει υγρασία. Ο Γιουσούφ αρχίζει να βάφει το ταβάνι και τους τοίχους για να διορθώσει τη ζημιά - δείτε εδώ αναλυτικά το επεισόδιο - και πάμε παρακάτω για να δούμε τι θα συμβεί σήμερα στο επεισόδιο 558 αλλά και όλη την εβδομάδα!

ELIF Επεισόδιο 558

Ο Ερκούτ μιλάει στον Βεϊσέλ για τον Μουράτ και θέλει να ξέρει πως ο Μουράτ τα έμαθε όλα για την Αρζού, τη φωτιά και τη δική του συμμετοχή σε όλα αυτά. Ο Μουράτ συναντάει τον Ουμίτ και του λέει πως το έγγραφο, που ψάχνει, δεν υπάρχει πια. Ο Ουμίτ χαίρεται με τα νέα αλλά δεν δίνει στον Μουράτ τα υπόλοιπα χρήματα της συμφωνίας τους. Ο Μουράτ εξακολουθεί να χρωστάει τα χρήματα στον Λατίφ και διαμαρτύρεται και ο Ουμίτ του λέει πως θα έπαιρνε τα χρήματα εάν του έφερνε το έγγραφο. Χωρίς έγγραφο, δεν υπάρχουν άλλα λεφτά, αυτή ήταν η συμφωνία τους.

Ο Μουράτ γίνεται έξαλλος αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ο Τζεβαχίρ ταλαιπωρεί τη Μελέκ στη δουλειά και η Μπαχριγιέ παρακολουθεί τη σκηνή. Ο Γιουσούφ βρίσκει ένα νέο σπίτι για την οικογένεια Εμίρογλου αλλά δεν ξέρει αν η Μελέκ θα συμφωνήσει να μετακομίσουν. Η Αρζού ζητάει τη βοήθεια του Ουμίτ αλλά εκείνος αυτή τη φορά αρνείται καθώς έχει κουραστεί από τις εμμονές της Αρζού. Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν το ακούει αυτό. Είναι η πρώτη φορά, που ο Ουμίτ αρνείται να κάνει κάτι για εκείνη. Οι άντρες του Λατίφ πιάνουν τον Μουράτ. Με δεμένα τα μάτια, ο Μουράτ ικετεύει για τη ζωή του.

Ο Λατίφ είναι έξαλλος με τον Μουράτ και ο Μουράτ μαθαίνει πως η Αϊλά είναι έγκυος. Ο Λατίφ απειλεί να κόψει με ένα μαχαίρι τη γλώσσα του Μουράτ και εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Ερκούτ και τον σώζει λέγοντας στον Λατίφ, πως εκείνος θα τα κανονίσει όλα σωστά. Ο Λατίφ και ο Ερκούτ γνωρίζονται από παλιά και σέβεται ο ένας τον άλλο. Η Μπαχριγιέ λέει στη Μελέκ πως ο άντρας της αποφυλακίστηκε και θέλει να πουλήσει το σπίτι, που τους νοίκιασε εκείνη. Η Μελέκ γίνεται έξαλλη γιατί πίστευε ότι η Μπαχριγιέ ήταν η μοναδική ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Η Μπαχριγιέ της λέει πως αν νοιάζεται για την οικογένειά της δεν θα μπλέξει με τον άντρα της γιατί είναι ένας πολύ επικίνδυνος άνθρωπος.

Ο Ερκούτ σώζει τη ζωή του Μουράτ υπό έναν όρο. Ο Ερκούτ θα πληρώσει το χρέος του στον Λατίφ και ο Μουράτ θα παντρευτεί την Αϊλά. Ο Μουράτ γίνεται έξαλλος και λέει πως καλύτερα να πεθάνει παρά να προχωρήσει σε αυτό τον γάμο. Ο Μουράτ είναι θυμωμένος με τον Ερκούτ και επειδή εκείνος είναι υπεύθυνος για τη φωτιά στο κτήμα. Ο Ερκούτ του λέει όλη την ιστορία και πως όλα ήταν σχέδιο της Αρζού. Ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ πως νοίκιασε ένα νέο σπίτι για εκείνη και την οικογένειά της επειδή δεν μπορεί να βλέπει την Ελίφ άρρωστη. Η Μελέκ αρνείται την πρότασή του και του λέει πως θα βρει μόνη της μια λύση. Ο Σελίμ πιστεύει πως η Μπαχριγιέ δεν λέει την αλήθεια και θέλει να πάρει και τη γνώμη του Γιουσούφ για το θέμα. Ο Σελίμ θεωρεί πως η Μπαχριγιέ δεν έχει δικαίωμα να τους διώξει από τη στιγμή, που έχουν υπογράψει και συμβόλαιο…

ELIF Επεισόδιο 559

Η Αϊλά είναι ενθουσιασμένη για τον γάμο. Σε δύο μέρες θα παντρευτεί με τον Μουράτ. Ο Μουράτ έχει γλυτώσει χάρη στον Ερκούτ από τα χρέη αλλά πρέπει να παντρευτεί κάποια, που δεν θέλει. Η Ασουμάν λέει στην Γκόντζα τα πάντα για το παρελθόν της. Τώρα η Γκόντζα ξέρει πως ήταν πλούσια.

Η Ασουμάν της δείχνει φωτογραφίες από τον πρώην άντρα της. Η Γκόντζα της λέει πως έχει κάποιες μνήμες αλλά δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό της. Η Ασουμάν θα περιμένει υπομονετικά καθώς είναι σίγουρη πως σύντομα η Γκόντζα θα ανακτήσει τη μνήμη της. Ο Μουράτ μιλάει στον πατέρα του και την Αϊλά για την εγκυμοσύνη της Αϊλά. Ο Σελίμ μιλάει στον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ του λέει πως η Μπαχριγιέ δεν έχει δικαίωμα να τους διώξει από το σπίτι, είναι παράνομο.

Ο Γιουσούφ θέλει να μιλήσει στην Μπαχριγιέ και να της εξηγήσει τη νόμιμη διαδικασία. Η Αϊλά ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Μουράτ. Ο Μουράτ ζει όλη τη διαδικασία σαν εφιάλτη και είναι απελπισμένος αλλά δεν βρίσκει διέξοδο. Ο γάμος γίνεται. Ο Σελίμ αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα με τους πελάτες στο ταξί, που δεν τον πληρώνουν και νιώθει αγανάκτηση. Η Μπαχριγιέ μετά από τη συζήτησή της με τον Γιουσούφ βρίσκεται σε δύσκολη θέση αλλά εξακολουθεί να τρομοκρατεί τη Μελέκ. Η Μελέκ ανησυχεί για την οικογένειά της γιατί σύμφωνα με την Μπαχριγιέ, ο άντρας της μπορεί να τους κάνει κακό.

Η Μελέκ τηλεφωνεί στον Σελίμ και του λέει πως ίσως είναι καλύτερα να βρουν ένα καινούριο σπίτι. Ο Γιουσούφ είχε πουλήσει το σπίτι του όταν γινόταν ο πλειστηριασμός του κτήματος. Ο άνθρωπος, που είχε αγοράσει το σπίτι του τον επισκέπτεται και του εξηγεί πως επειδή φεύγει στο εξωτερικό αν θέλει μπορεί να του πουλήσει πίσω το σπίτι στην ίδια τιμή…

ELIF Επεισόδιο 560

Ο Μουράτ δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι παντρεμένος με την Αϊλά. Η Αϊλά είναι από την άλλη πολύ χαρούμενη, σε αντίθεση με τον Μουράτ που νιώθει ο πιο δυστυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Στον γάμο, ο Ερκούτ θέλει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ αλλά εκείνη και ο Σελίμ δεν τον συμπαθούν εξαιτίας όσων συνέβησαν στο παρελθόν.

Ο Ερκούτ κοροϊδεύει τον Σελίμ και οι δύο άντρες έρχονται σε κόντρα. Ο Λατίφ παρεμβαίνει στον καυγά και ο Βεϊσέλ προσπαθεί να τους ηρεμήσει. Η Ελίφ έχει πάλι πυρετό. Ο Γιουσούφ αποδέχεται την προσφορά του άντρα, που είχε αγοράσει το σπίτι του. Τώρα έχει πάλι πίσω το σπίτι του. Η Μελέκ του τηλεφωνεί και του λέει πως η Ελίφ είναι άρρωστη και όλοι οι άλλοι έχουν πάει στον γάμο του Μουράτ. Ο Γιουσούφ μεταφέρει την Ελίφ στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί τους λένε πως η Ελίφ έχει ζήσει πολύ καιρό σε κρύο περιβάλλον αλλά θα γίνει καλά. Η Αρζού καταλαβαίνει πως η Γκόντζα και η Ασουμάν είναι στο παλιό της σπίτι. Ο Ουμίτ είναι δυστυχισμένος εξαιτίας της κακής συμπεριφοράς της Αρζού. Της λέει πως τον χρησιμοποιεί μόνο όταν χρειάζεται κάτι και πως δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι ένας γάμος. Η Αρζού του απαντάει πως εκείνος την πίεσε να τον παντρευτεί. Ο Ουμίτ είναι θυμωμένος και φεύγει από το σπίτι. Η Αρζου και η Μπαχριγιέ καταστρώνουν ένα σχέδιο. Βρίσκουν κάποιον να υποδυθεί τον άντρα τη Μπαχριγιέ και να απειλήσει τη Μελέκ. Ο Μουράτ και η Αϊλά πηγαίνουν στο σπίτι του Βεϊσέλ. Θα μείνουν εκεί για ένα διάστημα…

ELIF Επεισόδιο 561

Η Ελίφ είναι στο νοσοκομείο και νιώθει καλύτερα. Η Μελέκ και η υπόλοιπη οικογένεια περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεών της. Η Αρζού πηγαίνει στο παλιό της σπίτι και τσακώνεται με την Ασουμάν. Η Γκόντζα ακούει τον καυγά και θυμάται όλο το παρελθόν της. Η Μπαχριγιέ με τον άντρα, που υποδύεται τον σύζυγό της, πηγαίνουν στο σπίτι και πετάνε έξω όλα τα πράγματα της οικογένειας Εμίρογλου και αλλάζουν την κλειδαριά.

Η Γκόντζα εξακολουθεί να φέρεται σαν να μην θυμάται τίποτα. Η Αρζού προσπαθεί να πάρει την Γκόντζα μαζί της με το ζόρι και όπως παλεύουν, η Αρζού πέφτει και χτυπάει το κεφάλι της στα σκαλιά. Η Μελέκ με τον Γιουσούφ πηγαίνουν στο σπίτι της Μπαχριγιέ αλλά εκείνη δεν τους ανοίγει. Εκείνη τη στιγμή η Ελίφ λιποθυμάει αλλά συνέρχεται γρήγορα.

Η Μπαχριγιέ βγαίνει έξω και η Μελέκ την πλησιάζει οργισμένη. Η Μπαχριγιέ προσφέρεται να πάρει την Ελίφ μέσα στο σπίτι αλλά η Μελέκ αρνείται. Ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ και τους υπόλοιπους να τον ακολουθήσουν γιατί έχουν ήδη σπίτι. Δεν καταλαβαίνουν τι εννοεί αλλά ο Γιουσούφ επιμένει. Τελικά τον ακολουθούν. Ο Γιουσούφ τους πηγαίνει στο σπίτι του, που αγόρασε πάλι. Πρόκειται για ένα μεγάλο σπίτι με τρεις ορόφους και κήπο. Αρχικά δεν δέχονται την προσφορά του αλλά ο Γιουσούφ τους πείθει. Κάποιες γυναίκες στη γειτονιά πιστεύουν πως ο Γιουσούφ παντρεύτηκε πάλι. Ο Γιουσούφ μοιράζεται με τη Μελέκ μια δυσάρεστη ανάμνηση από τον πατέρα του. Ο Μουράτ νιώθει ο πιο δυστυχισμένος άνθρωπος του κόσμου ενώ η Αϊλά πλέει σε πελάγη ευτυχίας…

ELIF Επεισόδιο 562

Η Αρζού επιστρέφει σπίτι με αίμα στο κεφάλι της. Ο Ουμίτ βλέπει το αίμα και τη ρωτάει τι συνέβη. Η Αρζού του λέει πως η Γκόντζα και η Ασουμάν της επιτέθηκαν και κατηγορεί τον Ουμίτ για αυτό επειδή δεν σκότωσε την Γκόντζα όταν ήταν στο νοσοκομείο και τώρα η ύπαρξη της αποτελεί για εκείνη μια μόνιμη απειλή. Η Αρζού του προτείνει να σκοτώσουν την Γκόντζα και να ξεμπερδεύουν μαζί της.

Ο Ουμίτ δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούει και της λέει πως δεν θα αλλάξει ποτέ. Η οικογένεια Εμίρογλου τρώει δείπνο για πρώτη φορά στο άνετο σπίτι του Γιουσούφ. Ο Μουράτ μισεί τη ζωή του και τον γάμο του. Η Αϊλά αλλάζει το δωμάτιό του και γίνεται έξαλλος. Η Ζεϊνέπ λέει στη Μελέκ πως θέλει να δουλέψει και της ζητάει να μιλήσει στον Τζεβαχίρ για να την προσλάβει. Πρώτα όμως πρέπει να μιλήσει στον Σελίμ και να πάρει την άδειά του.

Στη γειτονιά του Γιουσούφ, υπάρχει μια γυναίκα, η Λεϊλά, η οποία είναι ερωτευμένη με τον Γιουσούφ. Η μητέρα της Λεϊλά πιστεύει πως ο Γιουσούφ επέστρεψε στη γειτονιά παντρεμένος. Πιστεύει ότι η Μελέκ είναι γυναίκα του. Η Λεϊλά απογοητεύεται. Ο Σελίμ νιώθει κάθε μέρα όλα και πιο κουρασμένος. Όλη η οικογένεια όμως νιώθει μεγάλη ευγνωμοσύνη στο πρόσωπο του Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ τους λέει πως είναι πολύ χαρούμενος επειδή το σπίτι του απέκτησε πάλι ζωή…

Ωστόσο, δείτε εδώ καρέ καρέ τον ματωμένο γάμο του Γιουσούφ και της Μελέκ.

TAGS