Elif: Καταιγιστικές σήμερα (7/4) οι εξελίξεις- Ο Μουράτ ζει έναν εφιάλτη

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Καταιγιστικές σήμερα (7/4) οι εξελίξεις- Ο Μουράτ ζει έναν εφιάλτη

Καταιγιστικές οι εξελίξεις που μας περιμένουν και σήμερα (7/4) στην ξένη σειρά Elif. Ο Μουράτ ζει όλη τη διαδικασία σαν εφιάλτη και είναι απελπισμένος αλλά δεν βρίσκει διέξοδο.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο Star

Επεισόδιο 559

Η Αϊλά είναι ενθουσιασμένη για τον γάμο. Σε δύο μέρες θα παντρευτεί με τον Μουράτ. Ο Μουράτ έχει γλυτώσει χάρη στον Ερκούτ από τα χρέη αλλά πρέπει να παντρευτεί κάποια, που δεν θέλει. Η Ασουμάν λέει στην Γκόντζα τα πάντα για το παρελθόν της. Τώρα η Γκόντζα ξέρει πως ήταν πλούσια.

Η Ασουμάν της δείχνει φωτογραφίες από τον πρώην άντρα της. Η Γκόντζα της λέει πως έχει κάποιες μνήμες αλλά δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό της. Η Ασουμάν θα περιμένει υπομονετικά καθώς είναι σίγουρη πως σύντομα η Γκόντζα θα ανακτήσει τη μνήμη της. Ο Μουράτ μιλάει στον πατέρα του και την Αϊλά για την εγκυμοσύνη της Αϊλά. Ο Σελίμ μιλάει στον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ του λέει πως η Μπαχριγιέ δεν έχει δικαίωμα να τους διώξει από το σπίτι, είναι παράνομο.

Ο Γιουσούφ θέλει να μιλήσει στην Μπαχριγιέ και να της εξηγήσει τη νόμιμη διαδικασία. Η Αϊλά ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Μουράτ. Ο Μουράτ ζει όλη τη διαδικασία σαν εφιάλτη και είναι απελπισμένος αλλά δεν βρίσκει διέξοδο. Ο γάμος γίνεται. Ο Σελίμ αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα με τους πελάτες στο ταξί, που δεν τον πληρώνουν και νιώθει αγανάκτηση. Η Μπαχριγιέ μετά από τη συζήτησή της με τον Γιουσούφ βρίσκεται σε δύσκολη θέση αλλά εξακολουθεί να τρομοκρατεί τη Μελέκ. Η Μελέκ ανησυχεί για την οικογένειά της γιατί σύμφωνα με την Μπαχριγιέ, ο άντρας της μπορεί να τους κάνει κακό.

Η Μελέκ τηλεφωνεί στον Σελίμ και του λέει πως ίσως είναι καλύτερα να βρουν ένα καινούριο σπίτι. Ο Γιουσούφ είχε πουλήσει το σπίτι του όταν γινόταν ο πλειστηριασμός του κτήματος. Ο άνθρωπος, που είχε αγοράσει το σπίτι του τον επισκέπτεται και του εξηγεί πως επειδή φεύγει στο εξωτερικό αν θέλει μπορεί να του πουλήσει πίσω το σπίτι στην ίδια τιμή…Σας ε΄χουμε όμως και ένα αποκλειστικό "βόμβα' για την σειρά. Τι μας περιμένει;

Καταιγιστικές και αύριο (8/4) οι εξελίξεις στην Elif - Ο Μουράτ νιώθει ο πιο δυστυχισμένος άνθρωπος

Επεισόδιο 560

Ο Μουράτ δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι παντρεμένος με την Αϊλά. Η Αϊλά είναι από την άλλη πολύ χαρούμενη, σε αντίθεση με τον Μουράτ που νιώθει ο πιο δυστυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Στον γάμο, ο Ερκούτ θέλει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ αλλά εκείνη και ο Σελίμ δεν τον συμπαθούν εξαιτίας όσων συνέβησαν στο παρελθόν.

Ο Ερκούτ κοροϊδεύει τον Σελίμ και οι δύο άντρες έρχονται σε κόντρα. Ο Λατίφ παρεμβαίνει στον καυγά και ο Βεϊσέλ προσπαθεί να τους ηρεμήσει. Η Ελίφ έχει πάλι πυρετό. Ο Γιουσούφ αποδέχεται την προσφορά του άντρα, που είχε αγοράσει το σπίτι του. Τώρα έχει πάλι πίσω το σπίτι του. Η Μελέκ του τηλεφωνεί και του λέει πως η Ελίφ είναι άρρωστη και όλοι οι άλλοι έχουν πάει στον γάμο του Μουράτ. Ο Γιουσούφ μεταφέρει την Ελίφ στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί τους λένε πως η Ελίφ έχει ζήσει πολύ καιρό σε κρύο περιβάλλον αλλά θα γίνει καλά. Η Αρζού καταλαβαίνει πως η Γκόντζα και η Ασουμάν είναι στο παλιό της σπίτι. Ο Ουμίτ είναι δυστυχισμένος εξαιτίας της κακής συμπεριφοράς της Αρζού. Της λέει πως τον χρησιμοποιεί μόνο όταν χρειάζεται κάτι και πως δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι ένας γάμος. Η Αρζού του απαντάει πως εκείνος την πίεσε να τον παντρευτεί. Ο Ουμίτ είναι θυμωμένος και φεύγει από το σπίτι. Η Αρζου και η Μπαχριγιέ καταστρώνουν ένα σχέδιο. Βρίσκουν κάποιον να υποδυθεί τον άντρα τη Μπαχριγιέ και να απειλήσει τη Μελέκ. Ο Μουράτ και η Αϊλά πηγαίνουν στο σπίτι του Βεϊσέλ. Θα μείνουν εκεί για ένα διάστημα…

TAGS