Σήμερα η πρεμιέρα της στο Opentv - Η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι

Ποια εκπομπή ξεκινάει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σήμερα η πρεμιέρα της στο Opentv - Η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι

Σήμερα η πρεμιέρα της στο Opentv. H επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι για την νέα εκπομπή που θα προβάλλεται κάθε τρίτη μετά το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Ποια θα είναι η παρουσιάστρια της;

Απόψε, Τρίτη 7 Απριλίου, στις 21.00 στην πρεμιέρα της εκπομπής INFO-19, η Νίκη Λυμπεράκη θα φιλοξενήσει σε ζωντανή σύνδεση τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού, αλλά και τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος με τη σειρά του θα σχολιάσει τις ενέργειες και τα έκτακτα μέτρα για την αναχαίτιση του COVIT-19, αλλά και θα αναλύσει τις απειλές που διαφαίνονται για τη δημοκρατία και την οικονομία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επιστήμονες, γιατροί και ειδικοί θα καταθέσουν την άποψή τους σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις της πανδημίας, δίνοντας απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν όλους τους πολίτες. Στο στούντιο, μαζί με τη Νίκη Λυμπεράκη, ο δημοσιογράφος Κώστας Γιαννακίδης. Δείτε εδώ ωστόσο και ποια καθημερινή εκπομπή του καναλιού τελείωσε οριστικά

Νίκη Λυμπεράκη

Από την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 και κάθε Τρίτη στις 21.00, μετά το κεντρικό δελτίο Eιδήσεων, αναλύουμε μαζί με τους ειδικούς τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την πανδημία στην εκπομπή INFO-19 με τη Νίκη Λυμπεράκη, στο OPEN.

Εκτός από την πρεμιέρα της νέας εκπομπής στο OpenTv θα έχει απευθείας σύνδεση με τα κέντρα Ορθοδοξίας την Μεγάλη Εβδομάδα

Το κανάλι OPEN θα βρίσκεται σε απευθείας σύνδεση με το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο στα Ιεροσόλυμα για την τελετή της Αφής του Αγίου Φωτός θα

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα της Ορθοδοξίας, μέσω της συχνότητας του OPEN μας καλεί να ζήσουμε τα σωτηριώδη γεγονότα των Παθών του Κυρίου, συμμετέχοντας στις ακολουθίες της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας, όπως αυτές τελούνται εκεί όπου «χτυπά» η καρδιά της Ορθοδοξίας.

Μοναδική ευκαιρία για τους τηλεθεατές του OPEN να βιώσουν την κατανυκτική και μοναστηριακή ατμόσφαιρα των Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας σε απευθείας συνδέσεις με το Φανάρι, αρχής γενομένης από την Κυριακή των Βαϊων, όπου θα μεταδοθεί η τέλεση της Θείας Λειτουργίας από τον Πάνσεπτο Ναό του Αγίου Γεωργίου, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Από την Ιερά Καθέδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, σε ατμόσφαιρα συγκίνησης και κατάνυξης, θα παρακολουθήσουμε την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθήλωσης το πρωί της Μ. Παρασκευής, αλλά και το χαρμόσυνο προανάκρουσμα της Ανάστασης του Κυρίου, το Μ. Σάββατο το πρωί με την λεγόμενη «Πρώτη Ανάσταση».

Την Ακολουθία των Παθών της Μ. Πέμπτης, αλλά και την Ακολουθία του Επιταφίου θα παρακολουθήσουμε σε σύνδεση με τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Γλυφάδας.

Το μεσημέρι του Μ. Σάββατου θα μεταφερθούμε στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο στα Ιεροσόλυμα, όπου θα παρακολουθήσουμε την τελετή της Αφής του Αγίου Φωτός από τον Πανάγιο Τάφο, στον ναό της Αναστάσεως.

Το βράδυ του Μ. Σάββατου θα βρεθούμε στη Μονή Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης για την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία και το «Χριστός Ανέστη».

TAGS