Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τρελαίνεται ο Ουμίτ στην Elif σήμερα (10/4) - Ραγδαίες οι εξελίξεις

Το επεισόδιο πριν παιχτεί στο STAR

Τρελαίνεται ο Ουμίτ στην Elif σήμερα (10/4) - Ραγδαίες οι εξελίξεις
TV24 10.04.2020 13:12
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif (10/4) αφού η Αρζού θα τρελάνει τον Ουμίτ με όσα θα του πει!

Έχουμε το σημερινό επεισόδιο πριν προβληθεί στους δέκτες του STAR. Είστε έτοιμοι να δείτε τι θα γίνει;

Επεισόδιο 562

Η Αρζού τρελαίνει τον Ουμίτ

Η Αρζού επιστρέφει σπίτι με αίμα στο κεφάλι της. Ο Ουμίτ βλέπει το αίμα και τη ρωτάει τι συνέβη. Η Αρζού του λέει πως η Γκόντζα και η Ασουμάν της επιτέθηκαν και κατηγορεί τον Ουμίτ για αυτό επειδή δεν σκότωσε την Γκόντζα όταν ήταν στο νοσοκομείο και τώρα η ύπαρξη της αποτελεί για εκείνη μια μόνιμη απειλή. Η Αρζού του προτείνει να σκοτώσουν την Γκόντζα και να ξεμπερδεύουν μαζί της.

Ο Ουμίτ δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούει και της λέει πως δεν θα αλλάξει ποτέ. Η οικογένεια Εμίρογλου τρώει δείπνο για πρώτη φορά στο άνετο σπίτι του Γιουσούφ. Ο Μουράτ μισεί τη ζωή του και τον γάμο του. Η Αϊλά αλλάζει το δωμάτιό του και γίνεται έξαλλος. Η Ζεϊνέπ λέει στη Μελέκ πως θέλει να δουλέψει και της ζητάει να μιλήσει στον Τζεβαχίρ για να την προσλάβει. Πρώτα όμως πρέπει να μιλήσει στον Σελίμ και να πάρει την άδειά του.

Στη γειτονιά του Γιουσούφ, υπάρχει μια γυναίκα, η Λεϊλά, η οποία είναι ερωτευμένη με τον Γιουσούφ. Η μητέρα της Λεϊλά πιστεύει πως ο Γιουσούφ επέστρεψε στη γειτονιά παντρεμένος. Πιστεύει ότι η Μελέκ είναι γυναίκα του. Η Λεϊλά απογοητεύεται. Ο Σελίμ νιώθει κάθε μέρα όλα και πιο κουρασμένος. Όλη η οικογένεια όμως νιώθει μεγάλη ευγνωμοσύνη στο πρόσωπο του Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ τους λέει πως είναι πολύ χαρούμενος επειδή το σπίτι του απέκτησε πάλι ζωή…

Δείτε εδώ ωστόσο και για ποια ταινία προσπαθεί να αγοράσει τα δικαιώματα το STAR! Αφορά τον κορωνοϊό

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα 5 νέα "καυτά" επεισόδια του Elif πριν τα δείξει το STAR

Elif: Ο ματωμένος γάμος Μελέκ-Γιουσούφ! Καρέ καρέ το τραγικό τέλος τους

TAGS
Share