"Έσκασε" η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Ενώπιος Ενωπίω του Χατζηνικολάου

Έριξαν "βόμβα" για την Δευτέρα 27/4

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μόλις το βράδυ της Παρασκευής έσκασε η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, το Ενώπιος Ενωπίω. Τι θα συμβεί την Δευτέρα;

Ενώπιος Ενωπίω: Τη Δευτέρα 27 Απριλίου, στις 23:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Μαρία Κίτσου.

Η ζωή και η διαδρομή της, από το θέατρο μέχρι τις «Άγριες Μέλισσες». Και μιας και αναφερθήκαμε στην σειρά, δείτε εδώ ένα αποκλειστικό "φωτιά"! Η Ασημίνα απάγει την Δρόσω

Ενώπιος Ενωπίω ant1 Μαρία Κίτσου

Τα γυρίσματα στο Διαφάνι, τα παρασκήνια και όλα όσα δεν γνωρίζαμε για την ταλαντούχα ηθοποιό που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό.

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου, κάθε Δευτέρα στις 23:45, στον ΑΝΤ1.

Μείνετε συντονισμένοι!

#EnwpiosEnwpiw

Αδιανόητη δήλωση του Νίκου Χατζηνικολάου στον αέρα του ANT1

Αδιανόητη η δήλωση που έκανε στον αέρα του ANT1 ο γνωστός παρουσιαστής. Δείτε τι αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου και ειδικότερα για ποιον!

Μια αποκάλυψη για μια παλιά, λατρεμένη, Ελληνίδα ηθοποιό έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου, που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε τον Τάκη Ζαχαράτο, σε ένα «Ενώπιος Ενωπίω» αντίδοτο στο κλίμα των ημερών.

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός μάς «εμβολιάζει» με χιούμορ κατά του κορωνοϊού, σε μία διαφορετική συνέντευξη για την πορεία και την καριέρα του, αλλά και με πλούσιο υλικό από τις μεταμφιέσεις και τις μιμήσεις του.

Ωστόσο και ο γνωστός παρουσιαστής μας έκανε μια αποκάλυψη για την Ρένα Βλαχοπούλου και για το είχε γίνει, όταν είχε πάει κάποια στιγμή σπίτι της για να της πάρει συνέντευξη.

"Θα σου αποκαλύψω ότι πήγα να πάρω συνέντευξη στο σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου και με ανάγκασε να βγάλω τα παπούτσια και να πάω με τα πατάκια μέχρι το σημείο της συνέντευξης για να μην κάνω γραμμές στο ξύλο" είπε χαρακτηριστικά με τον Τάκη Ζαχαράτο να του αποκρίνεται:

"Προ κορονοϊού, ήξερε κάτι η Ρένα"

"Έβγαλα παπούτσι και με την κάλτσα ανέβηκα στο πατάκι και πήγα τσουλώντας" είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

Ορίστε και η συνέντευξη του Τάκη Ζαχαράτου