Άγριες Μέλισσες: "Δεν είσαι μάνα μου" - Ο Μελέτης ξεσπά άγρια στην Ανέτ

Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες:

Ένα σούπερ αποκλειστικό για την αγαπημένη σειρά Άγριες Μέλισσες! Ο Μελέτης θα ξεσπάσει άγρια πάνω στην Ανέτ όταν θα μάθει την αλήθεια και θα της φωνάζει "Δεν είσαι μάνα μου, φύγε". Είστε έτοιμοι να μάθετε τι θα συμβεί στην συνέχεια της σειράς;

Τα πάνω-κάτω θα έρθουν στις ζωές όλων των Σεβαστών, με την είδηση πως ο Μελέτης είναι γιος τής Ανέτ!Μητέρα και γιος θα βρεθούν στην τραγική θέση να αντιμετωπίσουν τα ένοχα κρυμμένα μυστικά του παρελθόντος! Όμως και ο Δούκας θα βρεθεί προ των ευθυνών του και αυτή τη φορά θα δεχτεί τη χαριστική βολή από την αγαπημένη του αδελφή και από τον πιο πιστό του άνθρωπο!

Από την Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό Tv24

Όπως ήδη γνωρίζουμε από τα επεισόδια που έχουν παίξει στην τηλεόραση, η Ανέτ έχει βάλει σκοπό της ζωής της να βρει τον χαμένο της γιο, παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές που της βάζει ο Δούκας, αλλά και το ξεκαθάρισμα που της έκανε ότι δεν θα της αποκαλύψει ποτέ τι απέγινε εκείνο το παιδί! Και πως άλλωστε θα μπορέσει να της πει πως το τσιράκι του, το δεξί του χέρι και ο άνθρωπος που έχει βάψει τα χέρια του με αίμα για εκείνον, ο Μελέτης, είναι το δικό της παιδί;

Όλα ξεκίνησαν όταν τα πρώτα χρόνια του γάμου της με τον Γάλλο σύζυγό της, η Ανέτ βρέθηκε στην Ελλάδα με μια παρέα για να διασκεδάσει και ένας επιφανής επιχειρηματίας την εκμεταλλεύτηκε και τη βίασε! Από εκεί προέκυψε και η εγκυμοσύνη της, την οποία είχε αποκαλύψει μόνο στον Δούκα, ο οποίος φρόντισε να τη βοηθήσει με το να «εξαφανίσει» το μωρό αυτό ώστε να μη μαθευτεί ποτέ τι συνέβη! Με την επιστροφή της στο Διαφάνι, η Ανέτ θα βρεθεί αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του Δούκα, ο οποίος μεταξύ άλλων της αποκαλύπτει πως το παιδί που γέννησε είναι ζωντανό! Τη βασανίζει όμως με το να μην της αποκαλύπτει ποιος είναι και πού βρίσκεται! Εκείνη βάζει σκοπό της ζωής να βρει αυτό το παιδί και σύμμαχός της στην προσπάθεια αυτή είναι ο Νέστορας, που θα εκμεταλλευτεί κάποιες γνωριμίες του για να μπορέσει να της παρέχει κάποιες σημαντικές πληροφορίες για τον εντοπισμό του!

Μητέρα και γιος αντιμέτωποι

Ετσι, δεν αργεί να έρθει η ώρα όπου η Ανέτ μαθαίνει το όνομα της οικογένειας που υιοθέτησε το παιδί της και αναπτερώνεται το ηθικό της! Ομως, όταν έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια, παθαίνει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής της: Ο Μελέτης είναι το παιδί της! Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει το άσχημο παιχνίδι που της έπαιξε η μοίρα, ενώ θυμώνει με τον Δούκα που κατάντησε έναν στυγνό δολοφόνο το δικό της παιδί. «Ο Μελέτης είναι ο γιος μου, σωστά; Ο Μελέτης είναι το παιδί που γέννησα πριν χρόνια... Πώς τόλμησες να κάνεις τέτοιο κακό στο παιδί μου! Πώς τόλμησες να τον καταντήσεις έτσι; Ενα τέρας τον έκανες! Σε μισώ», ουρλιάζει η Ανέτ, αλλά αγνοεί πως ο Μελέτης κρυφακούει πίσω από την πόρτα σοκαρισμένος. «Τι ανοησίες είναι αυτές; Ποιος σου τις είπε;», ρωτάει ο Δούκας την Ανέτ στην προσπάθειά του να την πείσει πως είναι ψέματα, αλλά εκείνη επιμένει:

«Ποτέ δεν θα σε συγχωρέσω! Είσαι άκαρδος και θα τιμωρηθείς για την απληστία σου και την κακία που έχεις μέσα σου! Δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου. Για εμένα έχεις πεθάνει πια».

Η Ανέτ βγαίνει από το γραφείο του Δούκα και βλέπει τον συγκλονισμένο Μελέτη να κλαίει: «Δεν είσαι μητέρα μου εσύ! Αποκλείεται! Αν ήσουν μητέρα μου θα με είχες κοντά σου και θα μεγάλωνα δίπλα σου! Εσύ με παράτησες... Δεν θέλω ούτε να σε ξέρω», της λέει! Η Ανέτ είναι σε απόγνωση! Από τη μια έχει βρει το παιδί της και από την άλλη ανακαλύπτει πως το παιδί της είναι πια ένα τέρας! Τα όσα θα ακολουθήσουν θα είναι τραγικά τόσο και για τους δύο όσο και για όλους τους Σεβαστούς! Ο Δούκας αυτή τη φορά θα έχει όλη την οικογένεια εναντίον του αφού τόσα χρόνια κράτησε ένα τόσο σημαντικό μυστικό, ενώ θα έρθει και αντιμέτωπος με τον θυμό του Μελέτη, ο οποίος θα τον κατηγορήσει ότι στερήθηκε την οικογένειά του και όσα του αξίζουν, σαν Σεβαστός που είναι και εκείνος!

Ο καταδικασμένος έρωτας Μελέτη & Πηνελόπης

Ο καταδικασμένος έρωτας Μελέτη & Πηνελόπης Άγριες Μέλισσες

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και αποκαλύψεις για την πραγματική θέση που έχει τελικά ο Μελέτης στην οικογένεια Σεβαστού, έρχονται τα πάνω-κάτω και όσον αφορά τον έρωτά του με την Πηνελόπη! Η αποκάλυψη πως ο Μελέτης είναι παιδί της Ανέτ, αναστατώνει και την Πηνελόπη, η οποία ανακαλύπτει πως ερωτεύτηκε και έκανε έρωτα με τον πρώτο της ξάδελφο!

Δείτε εδώ επίσης ακόμα ένα αποκλειστικό για την σειρά! Η Ασημίνα απάγει την Δρόσω!