Γυρνάει στον ALPHA η Αγγελική Νικολούλη - Δείτε το ανατριχιαστικό trailer του "Φως στο Τούνελ"

Μόλις κυκλοφόρησε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γυρνάει στον ALPHA η Αγγελική Νικολούλη - Δείτε το ανατριχιαστικό trailer του

Η Αγγελική Νικολούλη είχε κάνει μια παύση με την εκπομπή της, το Φως στο Τούνελ, στον ALPHA λόγω Πάσχα, όμως ήρθε η στιγμή να επιστρέψει ξανά κι έχουμε το ανατριχιαστικό trailer.

Με νέες ιστορίες και γεγονότα που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές ετοιμάζεται να γυρίσει ξανά η Αγγελική Νικολούλη στην επί τόσα χρόνια δική της κανονικότητα και να ταράξει της Παρασκευές μας. Στο επίσημο site της εκπομπής αναρτήθηκε πριν από λίγα 24ωρα το νέο trailer για την επιστροφή της.

Δείτε το trailer της εκπομπής Φως στο Τούνελ

Η εκπομπή θα επανέλθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την επόμενη Παρασκευή, δηλαδή στις 8/5!

Εκτός από το Φως στο Τούνελ βέβαια θα επιστρέψει στον ALPHA ακόμα ένα project που καθηλώνει το κοινό αφού είχε σταματήσει μέχρι στιγμής τα γυρίσματα λόγω κορωνοϊού! Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες!

"Έσκασε" η απόφαση του Alpha για Αγγελική Νικολούλη και Φως στο Τούνελ

"Έσκασε" η απόφαση του Alpha για Αγγελική Νικολούλη και Φως στο Τούνελ. Χαλαρώνει η τηλε – καραντίνα σιγά σιγά και το πρόγραμμα αποκαθίσταται στο κανάλι, καθώς αρκετές εκπομπές ετοιμάζονται να επιστρέψουν σιγά σιγά.

Με προσεκτικές κινήσεις και έχοντας λάβει όλα τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων, οι τηλεοπτικοί σταθμοί εντάσσουν στην παραγωγή όλα όσα «πάγωσαν» λόγω πανδημίας εδώ και μερικές εβδομάδες.

Ο Alpha σε πρώτη φάση, την επόμενη εβδομάδα επαναφέρει δύο εκπομπές στο prime time. Τα «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη και το «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Οι δύο κυρίες επιστρέφουν στον κανονικό ρυθμό των εκπομπών τους, η πρώτη με συνεντεύξεις προσώπων που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, ενώ η δεύτερη συνεχίζει την εξιχνίαση εξαφάνισης προσώπων.

Από τις 15 Μαΐου επιστρέφει στην παραγωγή, δηλαδή ξεκινά και πάλι γυρίσματα η εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι».

Ηδη έχουν γυριστεί περίπου δεκαπέντε επεισόδια και αναμένεται να γυριστούν άλλα τόσα προκειμένου να αρχίσει να προβάλλεται στα τέλη Μαΐου στην ζώνη off peak.