Σοκ στην Elif – Δολοφονική επίθεση στην Αρζού

Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στην Elif – Δολοφονική επίθεση στην Αρζού

Δολοφονική επίθεση θα δεχτεί η Αρζού στα επόμενα επεισόδια της σειράς του STAR «Elif» και το TV24 σας παρουσιάζει αποκλειστικά τις σοκαριστικές στιγμές που θα ζήσει η αδίστακτη γυναίκα!

Εχοντας πλέον αναλάβει και επίσημα πια την επιχείρηση του Τζεβαχίρ, η Αρζού φροντίζει να κάνει τη ζωή της Μελέκ κόλαση! Ωστόσο, εκείνη καταφέρνει όχι μόνο να παραιτηθεί, αλλά και να σπάσει το συμβόλαιο που τη δέσμευε! Κι όλα αυτά με τη βοήθεια του Γιουσούφ, τον οποίο η Αρζού έχει βάλει στο μάτι εδώ και καιρό! Κι όπως πάντα, έτσι και τώρα η λύση για εκείνη για όποιον μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά της είναι μία: να πεθάνει!

Καρέ-καρέ η επίθεση

Η Αρζού, προκειμένου να βγάλει από τη μέση τον Γιουσούφ, προσλαμβάνει δύο άντρες για να τον σκοτώσουν. Ετσι εκείνοι πάνε στο βιβλιοπωλείο και μαχαιρώνουν τον Γιουσούφ στην πλάτη. Εκείνος βρίσκεται αιμόφυρτος στο έδαφος και η Ελίφ τον βρίσκει σε αυτή την κατάσταση και αμέσως ειδοποιεί τη μητέρα της. Ο άτυχος άντρας μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο και η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη! Στο μεταξύ, στο εργαστήριο όλοι είναι συγκλονισμένοι από όσα συνέβησαν, ενώ η Αρζού δέχεται ένα τηλεφώνημα από τους δύο μαφιόζους:

 Elif δολοφονική επίθεση Αρζού

«Η δουλειά έγινε όπως ακριβώς μας το ζητήσατε». Την ίδια ώρα ο Τζεβαχίρ σοκάρεται όταν ανακαλύπτει πως η Αρζού ήταν εκείνη που έδωσε εντολή να σκοτώσουν τον Γιουσούφ και για πρώτη φορά τρομάζει με το πόσο αδίστακτη είναι τελικά! Το αποκορύφωμα για εκείνον είναι όταν την πιάνει στα πράσα να βγάζει από τη μηχανική υποστήριξη τον Γιουσούφ, ο οποίος κατάφερε -αν και σε κρίσιμη κατάσταση- να ζήσει! Κι επειδή η «δουλειά» για την Αρζού δεν πέτυχε, αποφασίζει να μη δώσει χρήματα στους δύο άντρες που πλήρωσε. Εκείνοι όμως δεν αστειεύονται, τη βρίσκουν σ’ ένα εμπορικό κέντρο και την απειλούν:

«Το αν πέθανε ή όχι δεν μας ενδιαφέρει! Εμείς κάναμε αυτό που μας ζήτησες και θέλουμε να πληρωθούμε». Εκείνη τους δίνει όσα έχει πάνω της και τους υπόσχεται πως τα υπόλοιπα θα τους τα βάλει στην τράπεζα! Ομως πάλι αθετεί την υπόσχεσή της και την επόμενη φορά που τη βρίσκουν δεν της χαρίζονται και την πυροβολούν ως προειδοποίηση στο πόδι και εξαφανίζονται. Η Αρζού πέφτει στο έδαφος μέσα στα αίματα και φωνάζει για βοήθεια, αλλά κανείς δεν την ακούει.

Τηλεφωνεί στον Ουμίτ όπου του λέει πως την πυροβόλησαν, εκείνος σε απόγνωση σπεύδει εκεί να τη σώσει! Τελικά ξεφεύγει τον κίνδυνο, αλλά δεν αποκαλύπτει την αλήθεια στον Ουμίτ για ποιο λόγο δέχτηκε τέτοια επίθεση!

Δείτε και την συγκλονιστική εξέλιξη με το πτώμα της Elif

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και το περιοδικό Tv24

TAGS