Σοκ στην Elif σήμερα (12/5) - Πυροβολούν στο πόδι την...

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στην Elif σήμερα (12/5) - Πυροβολούν στο πόδι την...

Στην αγαπημένη σειρά του Star, Elif, σήμερα θα γίνει χαμός αφού θα πυροβολήσουν την Αρζού στο πόδι κι εκείνη θα καλέσει τον Ουμίτ για βοήθεια!

Δείτε παρακάτω τι θα συμβεί στο επεισόδιο 582 πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

ELIF Επεισόδιο 582

Η Λεϊλά επιστρέφει αργά σπίτι της. Η μητέρα της ανησυχεί για εκείνη και η Λεϊλά της λέει πως νιώθει ανόητη επειδή πίστεψε πως θα μπορούσε να είναι μαζί με τον Γιουσούφ. Όταν τον βλέπει με τη Μελέκ και την οικογένεια Εμίρογλου στο σπίτι του αναστατώνεται γιατί αυτό ήταν το δικό της όνειρο από κοριτσάκι.

Ο Σελίμ επιστρέφει αργά σπίτι και η Ζεϊνέπ τον περιμένει. Μιλάνε αλλά και οι δυο κρατούν μυστικά. Ο Σελίμ δεν λέει την αλήθεια για τη δουλειά της Σιταρέ και η Ζεϊνέπ για το βράδυ, που ήρθε σπίτι τους ο Ερκούτ. Η Σιταρέ τους παρακολουθεί. Δύο σημαντικοί πελάτες πηγαίνουν στο μαγαζί του Τζεβαχίρ αλλά αρνούνται να υπογράψουν αν δεν έρθει η Αρζού. Ο Τζεβαχίρ της τηλεφωνεί και απολογείται για τη συμπεριφορά του το προηγούμενο βράδυ. Την ικετεύει να έρθει για να κλείσουν την καλή συμφωνία με τους πελάτες.

Elif Αρζού πυροβολείται στο πόδι επεισόδιο 12/5

Η Αρζού τελικά εμφανίζεται και η συμφωνία κλείνει. Η Σιταρέ ζητάει από τον Σελίμ να την πάει στην αγορά και στο δρόμο του λέει πως ο Ερκούτ ήρθε σπίτι. Ο Σελίμ καταλαβαίνει πως η Ζεϊνέπ του έκρυψε την αλήθεια και ενοχλείται. Η Σιταρέ χαίρεται για την αναστάστωση, που προκάλεσε. Η Αρζού δεν δίνει σημασία στις απειλές των δολοφόνων, που είχε προσλάβει και ενώ πηγαίνει να συναντήσει τον δικηγόρο της για να δουν το θέμα της Μελέκ, οι δύο άντρες την περιμένουν και την πυροβολούν στο πόδι. Η Αρζού καλεί τον Ουμίτ για βοήθεια.

Ο Ερκούτ εκβιάζει τη Σιταρέ και εκείνη δέχεται απρόθυμα να κάνει αυτό που θέλει. Ο Γιουσούφ βλέπει τη Μελέκ να ράβει και ο ήχος της μηχανής του ξυπνάει αναμνήσεις. Της λέει πως αυτή και η οικογένειά της έφεραν ξανά ζωή στο σπίτι του. Η Μελέκ χαίρεται με όσα ακούει αλλά ντρέπεται να πει κάτι. Ο Ουμίτ πηγαίνει την Αρζού σπίτι γιατί δεν θέλει να πάει στο νοσοκομείο. Ο Ερκούτ αναθέτει στη Σιταρέ την πρώτη της αποστολή…

Ωστόσο, δείτε εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό για την σειρά! Η Αρζού νεκρή! Σκηνοθετεί τον θάνατό της - Καρέ καρέ το σχέδιό της

Σοκαριστικό και το επεισόδιο 583 που θα δούμε αύριο στην Elif

Η Ασουμάν πηγαίνει στην εταιρία του Ερκούτ για να κάνει αίτηση για δουλειά, όπως συνεννοήθηκε με την Γκόντζα αλλά η ασφάλεια του κτιρίου τη διώχνει. Η Ασουμάν περιμένει τον Ερκούτ να βγει έξω και του λέει πως θα τον κάνει το πληρώσει αυτό στο δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα για το διαζύγιό τους. Η Ελίφ έχει κάνει τις εργασίες της για το σχολείο, όχι όμως και η συμμαθήτρια της, η Τζέιντα. Δεν έχει internet στο σπίτι και δεν υπάρχει βιβλιοθήκη στο σχολείο.

Η δασκάλα τους έχει μια ιδέα για να γίνει βιβλιοθήκη στο σχολείο. Η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν βλέπει στη σοφίτα τον Γιουσούφ. Ο γιατρός, που καλεί ο Ουμίτ στο σπίτι για να φροντίσει την πληγή της Αρζού, λέει πως πρέπει να αναφέρει το περιστατικό. Ο Ουμίτ τον πληρώνει για να μη μιλήσει. Ο Ουμίτ ρωτάει την Αρζού γιατί την πυροβόλησαν και εκείνη του λέει πως έχει να κάνει με τα χρέη του πατέρα της. Ο Ουμίτ δεν την πιστεύει αλλά η Αρζού πονάει και δεν συνεχίζουν την κουβέντα. Η Λεϊλά αποφασίζει να παλέψει για την αγάπη του Γιουσούφ.

Ο Τζεβαχίρ καταλαβαίνει πως οι άντρες, που μαχαίρωσαν τον Γιουσούφ, απειλούν την Αρζού. Ο Τζεβαχίρ αποφασίζει να μιλήσει με τον Ουμίτ για το θέμα αυτό και κανονίζουν να βρεθούν. Η Λεϊλά επισκέπτεται τον Ουμίτ και μιλούν για το παρελθόν. Ο Γιουσούφ πονάει και η Λεϊλά θέλει να τον βοηθήσει αλλά έρχεται η Μελέκ με το φάρμακό του. Η Λεϊλά ζηλεύει. Ο Τζεβαχίρ παραδίδει το απειλητικό γράμμα και τη σφαίρα στον Ουμίτ και του λέει τα πάντα για τις προθέσεις της Αρζού. Του επισημαίνει πως πρέπει να βρει τρόπο να τακτοποιήσει την κατάσταση γιατί αλλιώς είναι όλοι τους χαμένοι. Η Αρζού εξακολουθεί να λέει ψέματα αλλά ο Ουμίτ της δείχνει το απειλητικό σημείωμα και τη σφαίρα. Το ψέμα της Αρζού έχει πια αποκαλυφθεί…

TAGS