Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκαλύπτεται ο δολοφόνος στο Γυναίκα Χωρίς Όνομα - Χαμός στο νέο σημερινό επεισόδιο (18/5)

Δείτε το επεισόδιο εδώ πριν παιχτεί στον ΑΝΤ1

Αποκαλύπτεται ο δολοφόνος στο Γυναίκα Χωρίς Όνομα - Χαμός στο νέο σημερινό επεισόδιο (18/5)
TV24 18.05.2020 08:18
Από Youweekly Team

Χαμός θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο του Γυναίκα Χωρίς Όνομα (18/5)! Η σειρά επιστρέφει ξανά και στο πρώτο επεισόδιο της επανέναρξής της αποκαλύπτεται ο δολοφόνος!

Πολλά θα βγουν στην φόρα σήμερα και οι ανατροπές θα είναι μεγάλες! Έχουμε όλο το επεισόδιο πριν το παίξει ο ΑΝΤ1!

Αυτό είναι το σημερινό επεισόδιο της σειράς Γυναίκα Χωρίς Όνομα (18/5)

ΔΕΥΤΕΡΑ 18/05

Το μυστήριο για το πώς βρέθηκε το dna του Φώτη στο όργανο που σκότωσε την γυναίκα του Νίκου βρίσκει μια εξήγηση. Το μόνο που μένει είναι η Μαρίνα να μπορέσει να το αποδείξει… Η Εύα λέει στον Αργύρη ότι δεν τον ξεπέρασε ποτέ, αλλά δεν σκοπεύει να τον διεκδικήσει από την Κάτια. Ωστόσο όλες οι κινήσεις της δείχνουν το αντίθετο. Ο Φώτης ομολογεί τον φόνο για να γλιτώσει την Μαρίνα από την φυλακή και η Κλειώ, που ξέρει πια πως ο πραγματικός ένοχος είναι ο πατέρας της, είναι έτοιμη να πει στην Αστυνομία την αλήθεια. Η Ευγενία επισκέπτεται την Έλλη και της αποκαλύπτει πως κινδυνεύει από τον Χατζή, συμβουλεύοντάς την να φύγει κάπου που να μην μπορεί αυτός να την εντοπίσει.

Ωστόσο, το Γυναίκα Χωρίς όνομα φέτος τελειώνει από τον ΑΝΤ1 κι αυτή είναι η νέα σειρά που θα πάρει την θέση του! Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ!

Αυτό είναι το αυριανό επεισόδιο της σειράς Γυναίκα Χωρίς Όνομα

ΤΡΙΤΗ 19/05

Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον αστυνόμο τη θεωρία του ψυχίατρου για το πώς βρέθηκε το αίμα του Φώτη στο σημείο του εγκλήματος και του ζητά να βρει έναν τρόπο να πάρει δείγμα αίματος από τον Νίκο. Η Εύα πείθει τον Γιάννη να μην κάνουν πίσω στο σχέδιό τους για τον Αργύρη, ώστε να μπορέσουν να σωθούν οικονομικά. Ο Μιχάλης καταφέρνει να μπει στο δωμάτιο του Νίκου και να κλέψει τη φωτογραφία της Μαρίνας από τη φυλακή, αλλά θα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φόνος στο Γυναίκα χωρίς Όνομα – Ο Χατζής σκοτώνει την...

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σοκ! Η Μαρίνα δίνει ψεύτικο άλλοθι στην Κάτια και...

Share