Ανακοίνωση "βόμβα" από την Αντιγόνη στο Έρωτας Μετά σήμερα (18/5) - Σοκαρισμένος ο Κωνσταντίνος

Δείτε το επεισόδιο πριν το παίξει στον ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοίνωση

Το νέο επεισόδιο του Έρωτας Μετά (18/5) που θα προβληθεί στον ALPHA θα είναι σοκαριστικό αφού η Αντιγόνη θα κάνει μια ανακοίνωση βόμβα στον Κωνσταντίνο κι εκείνος θα εξοργιστεί!

Μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της τηλεόρασης επέστρεψε με νέα επεισόδια κι έχουμε όλη την εξέλιξη του 83 πριν την παίξει ο σταθμός!

Η ανακοίνωση της Αντιγόνης στο επεισόδιο 83 (18/5) στο Έρωτας Μετά

Η Αντιγόνη ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο ότι ο Μιχαλάκης είναι δικό του παιδί και του αποκαλύπτει ότι το έμαθε με εξέταση DNA που έκανε κρυφά από όλους. Ο Κωνσταντίνος εξοργίζεται, τα βάζει μαζί της και αρνείται να δεχτεί το γεγονός. Δεν το αντέχει. H Αντιγόνη το ανακοινώνει σε όλους. Άλλο ένα συγκλονιστικό δεδομένο στη ζωή τους που πρέπει να διαχειριστούν. Αλλά κυρίως, πρέπει να βρουν τρόπο να το μάθουν ο Χρήστος και τα παιδιά.Εν τω μεταξύ ο Λεγάτος συνεχίζει να στέλνει τα αινιγματικά βίντεο της Άννας προς όλους.Η αστυνομία παρακολουθεί στενά τις κινήσεις της Αλίκης και πλησιάζει πολύ στο να αποκαλύψει πολλά.

Δείτε ωστόσο εδώ την ανακοίνωση της Βάσως Λασκαράκη για την σειρά!

Δείτε τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο του Έρωτας Μετά

«’Ερωτας μετά» - Επεισόδιο: 84 Τρίτη 19/5

Η Ηλέκτρα και ο Χρήστος έρχονται σε ρήξη όταν η Ηλέκτρα λέει στον Χρήστο για τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA του Μιχαλάκη. Ο Χρήστος αρνείται να το δεχτεί. Για τον ίδιο λόγο η Ηλέκτρα τσακώνεται με τον Κωνσταντίνο, αυτή τη φορά πολύ έντονα και πολύ επιθετικά. Τον θέτει προ των ευθυνών του και του ζητάει να δει επιτέλους μια φορά την αλήθεια και να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Εν τω μεταξύ η Αλίκη βρίσκεται νεκρή σε ερημική τοποθεσία.