Αν ήμουν πλούσιος - «βόμβα» οι εξελίξεις 18/5: Βρανάς και Μόνικα μάρτυρες σημαντικής ανακάλυψης

Τι θα δούμε σήμερα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αν ήμουν πλούσιος - «βόμβα» οι εξελίξεις 18/5: Βρανάς και Μόνικα μάρτυρες σημαντικής ανακάλυψης

«Βόμβα» είναι οι σημερινές 18/5 εξελίξεις στην σειρά «Αν ήμουν πλούσιος». Ο Βρανάς και η Μόνικα θα γίνουν μάρτυρες μιας σημαντικής ανακάλυψης στην παρακολούθηση τους. Τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο δείτε αναλυτικά.

Το «Αν ήμουν πλούσιος» επιστρέφει και αυτό στην τηλεόραση σήμερα Δευτέρα (18/5) και παρακάτω μπορείτε να διαβάστε όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις που θα έχουμε στην σειρά, η οποία διακόπηκε προσωρινά, λόγω και του κορωνοϊού.

Χαμός στο Αν ήμουν πλούσιος ωστόσο επικρατεί και με το φλερτ της Μελίνας στον Αλέξη που συνεχίζεται. Δείτε εδώ τι συμβαίνει.

Δευτέρα 18 Μαΐου - Επεισόδιο 126

Ο Βρανάς και η Μόνικα παρακολουθούν τον Μουρούνα απ’ την κρυφή κάμερα και γίνονται μάρτυρες μιας σημαντικής ανακάλυψης. Ο Σωτήρης πλέει σε πελάγη ευτυχίας που ο γιος του μπήκε στο κλαμπ των... «αντρών», ενώ η Μυρτώ αποφασίζει να κάνει εκείνη το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Μάκη. Ο Πέτρος, με τη βοήθεια του Φοίβου, βρίσκει μια λύση για να ξεσκεπάσει ένα απ’ τα μυστήρια της εξαφάνισης του πατέρα της Δάφνης. Την ίδια ώρα, η Βενετία βάζει διορία έναν μήνα στον Σωτήρη, για να κάνει κερδοφόρο τον Σίφουνα, αλλιώς θα πρέπει να τον πουλήσει! Όλοι οι μέτοχοι της εταιρίας δέχονται να υπογράψουν με τη γερμανική φαρμακευτική εταιρεία, αλλά ο Σωτήρης τους χαλάει τα σχέδια. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Μάνος με τον Τόλη επισκέπτονται τον Ντρόγκο, αλλά εκεί τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα περιμένουν.

Δείτε ωστόσο και τις αυριανές εξελίξεις της σειράς Αν ήμουν πλούσιος

Ο Σωτήρης τα θαλασσώνει στη συνάντηση με τους Γερμανούς, γιατί δεν τους χωνεύει, και οι υπόλοιποι μέτοχοι, μαζί με τον Μουρούνα, θέλουν να τον τσακίσουν! Ο Μάνος με τον Τόλη καταφέρνουν να γλιτώσουν από τον Ντρόγκο, αλλά δεν λένε να το βάλουν κάτω. Ούτε, όμως, ο Μουρούνας το βάζει κάτω, αφού δεν σταματάει να πολιορκεί τη Μόνικα, κάνοντας έξαλλο τον Βρανά που ζηλεύει! Την ίδια ώρα, ο Θεοχάρης τσακώνεται άσχημα με την Ξένια, ενώ η Δάφνη κάνει μια προσπάθεια στη σχέση της με τον Αλέξη, χωρίς όμως επιτυχία. Το ειδύλλιο του Μάκη και της Μυρτώς προχωράει, προς απογοήτευση του Πέτρου. Παράλληλα, ο Μάνος δίνει μια υπόσχεση στη Σμαράγδα που ανησυχεί για εκείνον: να σταματήσει να ερευνά το τι συμβαίνει με τη μητέρα του. Θα την τηρήσει, όμως;