Φτερωτός Θεός: Επιστρέφει στον ΣΚΑΙ και οι εξελίξεις είναι «βόμβα» - Τι συμβαίνει με Τζαν και Σανέμ;

Τις έχουμε πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φτερωτός Θεός: Επιστρέφει στον ΣΚΑΙ και οι εξελίξεις είναι «βόμβα» - Τι συμβαίνει με Τζαν και Σανέμ;

Στον ΣΚΑΙ επιστρέφει και πάλι η αγαπημένη ρομαντική Τούρκικη σειρά «Φτερωτός θεός» και οι εξελίξεις είναι «βόμβα». Τι συμβαίνει στην σχέση του Τζαν με την Σανέμ θα καταφέρουν να κάνουν το επόμενο βήμα;

Αναλυτικά τα επεισόδια της εβδομάδας...

Τι συμβαίνει με Τζαν και Σανέμ στον Φτερωτό Θεό στον ΣΚΑΙ;

Επεισόδιο 133

Η Λεϊλά βρίσκει επιτέλους το θάρρος να πει στους γονείς της ότι χώρισε με τον Οσμάν. Ταυτόχρονα, ο Οσμάν αποκαλύπτει στην αδελφή του τα ίδια νέα, για το χωρισμό του με τη Λεϊλά. Η Πολέν επέστρεψε στο Λονδίνο κι έτσι τώρα η κυρία Χιουμά αναζητά νέο σύμμαχο στην προσπάθειά της να χωρίσει τον Τζαν και τη Σανέμ. Εν τω μεταξύ ο Τζαν επιμένει και πάλι να αφήσει η Σανέμ τη δουλειά της στον εκδοτικό οίκο και να γυρίσει στην «Υπέροχη Ιδέα». Ευτυχώς η αγάπη υπερισχύει και οι διαφωνίες τους δεν κρατούν για πολύ.

Πριν δείτε ωστόσο τα υπόλοιπα επεισόδια, δείτε και το σούπερ αποκλειστικό με την Λεϊλά και τον Εμρέ. Θα είναι μαζί σε σχέση, ωστόσο με πολύ δυσκολία.

Επεισόδιο 134

Ο Εμρέ ζητά από τη Λεϊλά να παραδεχτεί ότι τον θέλει ακόμα και να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον έρωτά τους. Εν τω μεταξύ ο Οσμάν της ανακοινώνει ότι θα φύγει για λίγο καιρό, γιατί κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια σειρά και τα γυρίσματα θα είναι σε διαφορετικές πόλεις. Η Σανέμ και οι γονείς της κάνουν «επίθεση φιλίας» στην κυρία Χιουμά για να την κάνουν να νιώσει πιο άνετα μαζί τους, όμως εκείνη παραμένει επιφυλακτική.

Επεισόδιο 135

Η οικογένεια της Σανέμ δέχεται ξαφνικά επίσκεψη από τον δίδυμο αδελφό του κυρίου Νιχάτ, τον Μιτάτ, και οι ισορροπίες στο σπίτι τους αλλάζουν. Για κάποιο μυστήριο λόγο, ο Μιτάτ φαίνεται να τα πηγαίνει καλά με την κυρία Χιουμά. Έτσι, η Σανέμ σκέφτεται να αξιοποιήσει αυτή τη συμπάθεια για να κάνει την κυρία Χιουμά να δει πιο θετικά τον επικείμενο γάμο της με τον Τζαν.

Επεισόδιο 136

Ο Εμρέ και η Λεϊλά είναι και πάλι μαζί και πολύ ευτυχισμένοι. Ο Γιήτ γράφει ένα ερωτικό γράμμα στη Σανέμ, όμως την τελευταία στιγμή της λέει ψέματα πως προοριζόταν για τη Ντερέν. Έτσι τώρα η Σανέμ νομίζει πως ο Γιήτ είναι ερωτευμένος με τη Ντερέν και βάζει σκοπό να τους τα φτιάξει! Ο Μιτάτ βγαίνει ραντεβού με την κυρία Χιουμά και καταφέρνει να την εντυπωσιάσει. Έτσι, η Σανέμ και ο Τζαν ζητούν τη βοήθειά του για να φέρουν τις οικογένειές τους πιο κοντά.