Σοκ στο σημερινό επεισόδιο Elif (19/5) - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η...

Θα γίνει χαμός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στο σημερινό επεισόδιο Elif (19/5) - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η...

Σοκαριστικό θα είναι το σημερινό επεισόδιο 19/5 της αγαπημένης σειράς του STAR, Elif, αφού ο Σελίμ θα μεταφέρει εσπευσμένα την Σιταρέ στο νοσοκομείο!

Δείτε τι θα συμβεί πριν το παίξει η τηλεόραση!

ELIF Επεισόδιο 587

Ο Σελίμ θέλει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ και πηγαίνουν στον κήπο. Η Σιταρέ είναι στην κουζίνα και η περιέργεια της για το τι θα πουν μεγαλώνει. Προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να τους σταματήσει και για να το κάνει κόβει το χέρι της με το μαχαίρι και βάζει τις φωνές. Έτσι η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ διακόπτουν την κουβέντα τους και μεταφέρουν τη Σιταρέ στο νοσοκομείο.

Ο Ουμίτ λέει στην Γκόντζα πως θα συμμαχήσει μαζί της τώρα που πιστεύει πως δεν μπορεί να ζήσει άλλο μαζί με την Αρζού. Ο Σελίμ φέρνει τη Σιταρέ σπίτι. Εκείνη του λέει πως είναι ωραίο να τη νοιάζονται μετά από τόσα χρόνια και πως αν η οικογένεια ήξερε την αλήθεια για εκείνη, θα τη μισούσαν. Ο Σελίμ προσπαθεί να την πείσει πως δεν κρίνουν κανέναν για το τι κάνει για να επιβιώσει. Η γιορτή στο σχολείο έχει επιτυχία. Η δασκάλα της Ελίφ δίνει συγχαρητήρια στη Μελέκ για την κόρη, που έχει μεγαλώσει. Η Σιταρέ πηγαίνει στο γραφείο του Ερκούτ και του λέει πως δεν μπορεί να ολοκληρώσει την αποστολή, που της ανέθεσε.

Ο Ερκούτ απειλεί να καλέσει τον Βεντάτ και να του αποκαλύψει που βρίσκεται. Η Σιταρέ απειλεί να τον καταγγείλει στην αστυνομία για τα ναρκωτικά αλλά ο Ερκούτ της απαντάει πως είναι ο απλά ο λόγος της απέναντι στον δικό του και δεν θα καταφέρει τίποτα. Της δίνει πάλι το πακέτο και της ζητάει να τελειώσει τη δουλειά, που ξεκίνησε. Ο Γιουσούφ και η Μελέκ πηγαίνουν στο βιβλιοπωλείο του για να πάρουν τα βιβλία, που θα δωρίσει στη σχολική βιβλιοθήκη. Ο Ονούρ προσπαθεί να πλησιάσει τη Λεϊλά αλλά εκείνη είναι αρνητική. Η Λεϊλά βλέπει τη Μελέκ και τον Γιουσούφ μαζί με την Ελίφ και νιώθει θλίψη γιατί έχουν την εικόνα μιας οικογένειας. Η Λεϊλά το βράδυ βλέπει στον ύπνο της τον Γιουσούφ και τη Μελέκ παντρεμένους και ξυπνάει λέγοντας πως δεν έχει θέση στη ζωή του Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ μαζί με την Ελίφ ετοιμάζουν το πρωινό. Η Μελέκ τους κοιτάζει…Δείτε εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό! Η Αρζού είναι έγκυος και την χωρίζει ο Ουμίτ!

Σοκαριστικό και το αυριανό επεισόδιο της σειράς Elif

ELIF Επεισόδιο 588

Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ ξυπνάνε χαρούμενοι και η Σιταρέ ζηλεύει. Η Λεϊλά πηγαίνει να πάρει τα ρούχα, που της έραψε η Μελέκ, πληρώνει και φεύγει. Στο δρόμο τα πετάει στα σκουπίδια. Η Γκόντζα ετοιμάζει το πρωινό του Ουμίτ. Η Αρζού αποφασίζει να του πάει εκείνη το δίσκο και ο Ουμίτ δεν ξέρει τι να σκεφθεί όταν τη βλέπει. Φοβάται ότι προσπαθεί ξανά να τον δηλητηριάσει. Αρνείται να φάει και να πιεί ότιδήποτε έχει αγγίξει η Αρζού.

Η Αρζού πιστεύει πως φέρεται έτσι επειδή δεν την έχει συγχωρέσει ακόμα. Ο Σελίμ θέλει να βγει για δείπνο με τη Ζεϊνέπ μιας και εδώ και πολύ καιρό δεν έχουν βρεθεί οι δυο τους. Την επόμενη μέρα ξεκινάει η δίκη της Μελέκ. Ο Γιουσούφ είναι ο δικηγόρος της και πηγαίνει να μιλήσει με τις εργάτριες στο εργαστήριο. Η Γκόντζα μιλάει στο τηλέφωνο με την Ασουμάν και της λέει πως ο Ουμίτ έχει συμμαχήσει μαζί της. Η Ασουμάν δεν μπορεί να το πιστέψει. Η Γκόντζα της λέει πως έχει ετοιμάσει ένα συμβόλαιο για εκείνη ώστε όταν χωρίσουν με τον Ερκούτ, να μην μπορεί να τη χωρίσει. Ο Ουμίτ δίνει κάποια έγγραφα στην Αρζού και της λέει πως το μισό κτήμα του ανήκει. Η Αρζού σοκάρεται όταν το ακούει και ο Ουμίτ της λέει πως αφού το απέκτησε μετά τον γάμο τους, σύμφωνα με τον νόμο, του ανήκει το μισό.

Η Αρζού σχεδιάζει πως θα πάρει πίσω το σπίτι της και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να κερδίσει πάλι την καρδιά του Ουμίτ. Η Σιταρέ δεν χαίρεται καθόλου για τη βραδιά, που σχεδιάζουν να περάσουν μαζί ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ. Προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να τους εμποδίσει. Η Ζεϊνέπ δοκιμάζει ρούχα και τελικά καταλήγει να επιλέξει ένα κόκκινο φόρεμα. Η Σιταρέ φεύγει από το σπίτι και πηγαίνει μακριά. Τηλεφωνεί στον Σελίμ και του λέει πως ο πρώην άντρας της την ακολουθεί και βρίσκεται σε κίνδυνο. Αυτό που θέλει είναι να κρατήσει μακριά τον Σελίμ από τη Ζεϊνέπ. Ο Ονούρ στέλνει λουλούδια στη Λεϊλά και τα δέχεται η μητέρα της η οποία πιστεύει πως η κόρη της πρέπει να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς τον Γιουσούφ. Η Λεϊλά της λέει πως προτιμάει να πεθάνει αν ο Γιουσούφ δεν είναι στη ζωή της.

Ο Γιουσούφ λέει στην οικογένεια πως αρκετά έμεινε στο σπίτι και είναι καιρός να επιστρέψει στο βιβλιοπωλείο. Η Αλιγιέ διαφωνεί και του λέει πως δεν θα φύγει πριν συνέλθει εντελώς. Ο Σελίμ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και της λέει πως πρέπει να πάρει τη Σιταρέ για αυτό θα συναντηθούν μισή ώρα αργότερα. Η Ζεϊνέπ νιώθει άσχημα αλλά του λέει πως θα τον περιμένει…

TAGS