Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ALPHA: Δείτε πρώτοι εδώ το σημερινό επεισόδιο του Έρωτας Μετά (19/5)! Άγριος τσακωμός

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

ALPHA: Δείτε πρώτοι εδώ το σημερινό επεισόδιο του Έρωτας Μετά (19/5)! Άγριος τσακωμός
TV24 19.05.2020 08:34
Από Youweekly Team

Το σημερινό επεισόδιο 19/5 του Έρωτας Μετά θα είναι συγκλονιστικό αφού θα υπάρξει ένας άγριος τσακωμός μεταξύ Ηλέκτρας και Κωνσταντίνου! Δείτε το πρώτοι εδώ πριν το παίξει ο ALPHA!

Μαζί με την σημερινή εξέλιξη θα δείτε παρακάτω κι ένα σούπερ αποκλειστικό για την σειρά!

«’Ερωτας μετά» - Επεισόδιο: 84 Τρίτη 19/5

Η Ηλέκτρα και ο Χρήστος έρχονται σε ρήξη όταν η Ηλέκτρα λέει στον Χρήστο για τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA του Μιχαλάκη. Ο Χρήστος αρνείται να το δεχτεί. Για τον ίδιο λόγο η Ηλέκτρα τσακώνεται με τον Κωνσταντίνο, αυτή τη φορά πολύ έντονα και πολύ επιθετικά. Τον θέτει προ των ευθυνών του και του ζητάει να δει επιτέλους μια φορά την αλήθεια και να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Εν τω μεταξύ η Αλίκη βρίσκεται νεκρή σε ερημική τοποθεσία. Δείτε εδώ επίσης το φινάλε της σειράς!

Αποκλειστικό! Βγαίνει το διαζύγιο Ηλέκτρας - Κωνσταντίνου στο Έρωτας Μετά

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, Έρωτας Μετά, αφού θα βγει το διαζύγιο της Ηλέκτρας και του Κωνσταντίνου! Έχουμε αποκλειστικά την συνέχεια από εκεί που σταμάτησε.

Τα αποτελέσματα από την εξέταση DNA στον Μιχαλάκη φέρνουν αναμπουμπούλα, με τον Χρήστο να θυμώνει και τον Κωνσταντίνο να μην μπορεί να το πιστέψει. Παράλληλα η Ηλέκτρα, που φεύγει από το σπίτι, τάσσεται υπέρ του Χρήστου και τον βοηθάει σε νομικά θέμα.

Η Αντιγόνη ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο ότι ο Μιχαλάκης είναι δικό του παιδί. «Τι είναι αυτά που λες; Τρελάθηκες; Ασε με επιτέλους με τις ανοησίες σου», της λέει και εκείνη του δίνει τον φάκελο με τα αποτελέσματα: «Εκανα τεστ DNA, κρυφά απ’ όλους! Αλλά εγώ έμαθα την αλήθεια! Αυτό το παιδί είναι δικό σου, είναι εγγόνι μου και δεν έχω σκοπό να το αφήσω». Ο Κωνσταντίνος εξοργίζεται, τα βάζει μαζί της και αρνείται να δεχτεί το γεγονός:

«Δεν είναι αλήθεια! Δεν σε πιστεύω». «Αυτή είναι η αλήθεια και δέξου τη! Μαζί μ’ εσένα θα τη μάθουν και οι άλλοι», του λέει και πράγματι η Αντιγόνη το ανακοινώνει σε όλους. Ολοι θα πρέπει για ακόμα μία φορά να διαχειριστούν άλλο ένα συγκλονιστικό δεδομένο στη ζωή τους. Αλλά κυρίως, πρέπει να βρουν τρόπο να το μάθουν ο Χρήστος και τα παιδιά: «Πώς θα τους πούμε κάτι τέτοιο;», αναρωτιούνται τα παιδιά! Εν τω μεταξύ ο Λεγάτος συνεχίζει να στέλνει τα αινιγματικά βίντεο της Αννας προς όλους, την ίδια ώρα που η αστυνομία παρακολουθεί στενά τις κινήσεις της Αλίκης και πλησιάζει πολύ στο να αποκαλύψει πολλά.

Η Ηλέκτρα στο πλευρό του Χρήστου

Έρωτας Μετά Διαζύγιο Ηλέκτρας Κωνσταντίνου

Η Ηλέκτρα και ο Χρήστος έρχονται σε ρήξη όταν εκείνη του λέει για τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA του Μιχαλάκη. «Δεν είναι αλήθεια! Ο Μιχαλάκης είναι δικό μου παιδί! Με ποιο δικαίωμα κάνατε εξέταση DNA; Πώς τολμήσατε να κάνετε κάτι τέτοιο;», φωνάζει και εκείνη του απαντάει: «Ηρέμησε! Δεν το κάναμε εμείς, η Αντιγόνη το έκανε! Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό, θα το λύσουμε! Το θέμα είναι τι θα κάνεις αν ο Κωνσταντίνος διεκδικήσει το παιδί». Ο Χρήστος δεν σηκώνει κουβέντα πάνω σ’ αυτό το θέμα: «Το παιδί είναι δικό μου και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό ποτέ». Για τον ίδιο λόγο η Ηλέκτρα τσακώνεται με τον Κωνσταντίνο, αυτή τη φορά πολύ έντονα και πολύ επιθετικά, αφού τον θέτει προ των ευθυνών του και του ζητάει να δει επιτέλους μια φορά την αλήθεια και να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα:

«Κατάλαβες τι μας δημιουργήσατε; Κατάλαβες σε τι κατάσταση μας έχει φέρει όλους η σχέση σας; Εσύ φταις για όλα». Εν τω μεταξύ η Αλίκη βρίσκεται νεκρή σε ερημική τοποθεσία. Η Ηλέκτρα βοηθάει τον Χρήστο για τα νομικά θέματα που αφορούν στην πατρότητα του Μιχαλάκη. Παράλληλα, βγαίνει το διαζύγιό της με τον Κωνσταντίνο και αποφασίζει να φύγει από το σπίτι αφού πρώτα το ανακοινώνει στα παιδιά της. Δεν έχει πλέον χώρο μέσα σ’ αυτό το σπίτι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έρωτας Μετά: Εξελίξεις με τα γυρίσματα της σειράς του ALPHA - Τι συμβαίνει;

Τα πάνω κάτω στον ALPHA με το «Έρωτας μετά»

Share