Ο Γιατρός: Θα πέσει «βόμβα» απόψε 19/5 - Ο Αλί αντιμέτωπος με ένα μεγάλο μυστήριο...

Οι εξελίξεις σήμερα συγκλονίζουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιατρός: Θα πέσει «βόμβα» απόψε 19/5 - Ο Αλί αντιμέτωπος με ένα μεγάλο μυστήριο...

Στο αποψινό 19/5 επεισόδιο της Τούρκικης σειράς «Ο Γιατρός» θα πέσει «βόμβα. Μάλιστα, όχι μόνο μια αλλά πολλές. Αρχικά, ο Αλί θα έρθει αντιμέτωπος με ένα μεγάλο μυστήριο, αυτό των συναισθημάτων του για την Ναζλί.

Ενώ, όσον αφορά το νοσοκομείο και τα καθήκοντα του, ο Τάνζου θα του αποκαλύψει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, αφού θα του εμπιστευτεί ένα σπάνιο περιστατικό.

Ο Γιατρός Επεισόδιο 23 - Η αποψινή εξέλιξη «βόμβα»

Ο Αλί νιώθει πιο χαμένος από ποτέ, αφού για πρώτη φορά όλες οι ιατρικές γνώσεις του κόσμου δεν μπορούν να τον βοηθήσουν να λύσει το μεγαλύτερο γι αυτόν μυστήριο: τα συναισθήματα της Νάζλι. Όμως η δουλειά δεν μπορεί να σταματήσει για κανέναν, και ο Τάνζου του επιφυλάσσει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Θα τον εμπιστευτεί να αναλάβουν μαζί ένα περιστατικό τόσο σπάνιο, που εμφανίζεται κυριολεκτικά μόνο μία φορά στις 100.000! Εν τω μεταξύ, η Νάζλι εξομολογείται στην Ατσέλια όλους τους κινδύνους που βλέπει να παραμονεύουν αν αποφασίσει να ακολουθήσει την καρδιά της. Χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να πάρει ένα τόσο μεγάλο ρίσκο.

Η Μπελίζ επιτέλους τα ξαναβρίσκει με τον Φέρμαν και η νέα της αισιοδοξία για τη ζωή την οδηγεί σε μια ριψοκίνδυνη απόφαση. Να χρησιμοποιήσει το πλεόνασμα των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν στο φιλανθρωπικό γκαλά του νοσοκομείου για να ανοίξει μια δωρεάν κλινική για απόρους.

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην Τούρκικη σειρά «Ο Γιατρός», αφού ο Αλί καταλήγει στη φυλακή και σας έχουμε καρέ καρέ την επίθεση. Η σειρά του ΣΚΑΙ, θα συγκλονίσει με τις εξελίξεις της στα επόμενα επεισόδια, που αναμένονται να είναι τραγικές. Εκτός του Φερμάν που θα χαροπαλεύει στα επόμενα επεισόδια, και ο Αλί θα περάσει πολύ δύσκολες στιγμές. Μαζί με το αποκλειστικό, έχουμε και φωτογραφίες με τον πρωταγωνιστή μας να βρίσκεται πίσω από της φυλακής τα κάγκελα.