Απίστευτες οι σημερινές εξελίξεις 19/5 στον Φτερωτό Θεό - Ο Οσμάν φεύγει και το ανακοινώνει στην Λεϊλά

Τι θα δούμε σήμερα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτες οι σημερινές εξελίξεις 19/5 στον Φτερωτό Θεό - Ο Οσμάν φεύγει και το ανακοινώνει στην Λεϊλά

Οι σημερινές 19/5 εξελίξεις στην αγαπημένη ρομαντική Τούρκικη σειρά «Φτερωτός Θεός» είναι απίστευτες. Ο Οσμάν φεύγει από την Τουρκία και το ανακοινώνει στην Λεϊλά μετά το χωρισμό τους και την ακύρωση του γάμου τους.

Οριστικό είναι ο χωρισμός του ζευγαριού στη σειρά, ενώ όπως είδαμε και στο χθεσινό επεισόδιο της Δευτέρας, το ανακοίνωσαν και στις οικογένειες τους μετά από περίπου δυο εβδομάδες που είχαν πάρει την απόφαση. Η απόφαση ήταν της Λεϊλά, αφού δεν γινόταν να προχωρήσουν αν τα συναισθήματα δεν ήταν αμοιβαία.

Στο σημερινό ωστόσο επεισόδιο, δηλαδή της Τρίτης 19 Μαϊου στον ΣΚΑΙ, θα δούμε εκτός άλλων εξελίξεων, και τον Οσμάν να της ανακοινώνει πως θα φύγει για λίγο διάστημα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Επεισόδιο 134 - Οι σημερινές 19/5 εξελίξεις στον Φτερωτό Θεό

Ο Εμρέ ζητά από τη Λεϊλά να παραδεχτεί ότι τον θέλει ακόμα και να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον έρωτά τους. Εν τω μεταξύ ο Οσμάν της ανακοινώνει ότι θα φύγει για λίγο καιρό, γιατί κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια σειρά και τα γυρίσματα θα είναι σε διαφορετικές πόλεις. Η Σανέμ και οι γονείς της κάνουν «επίθεση φιλίας» στην κυρία Χιουμά για να την κάνουν να νιώσει πιο άνετα μαζί τους, όμως εκείνη παραμένει επιφυλακτική.

Πριν δείτε ωστόσο και το αυριανό επεισόδιο παρακάτω, δείτε και το σούπερ αποκλειστικό με την Λεϊλά και τον Εμρέ. Θα είναι μαζί σε σχέση, ωστόσο με πολύ δυσκολία.

Επεισόδιο 135 - Το επεισόδιο της Τετάρτης 20 Μαϊου

Η οικογένεια της Σανέμ δέχεται ξαφνικά επίσκεψη από τον δίδυμο αδελφό του κυρίου Νιχάτ, τον Μιτάτ, και οι ισορροπίες στο σπίτι τους αλλάζουν. Για κάποιο μυστήριο λόγο, ο Μιτάτ φαίνεται να τα πηγαίνει καλά με την κυρία Χιουμά. Έτσι, η Σανέμ σκέφτεται να αξιοποιήσει αυτή τη συμπάθεια για να κάνει την κυρία Χιουμά να δει πιο θετικά τον επικείμενο γάμο της με τον Τζαν.